Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kletka

Kletka

Danes sem dobila eno idejo. Povabla bom vse stiri moje zveste uporabnike kletk. Posedela jih bom, jih vklenila v lisice, potem pa bom v prico njih dala vse njihove kljuce skupaj v eno skatlo. V prico njih bom enega izzrebala, in ta kljuc privezala na helijev balon, in ga spustila, da odnese kljuce. Noben ne bo vedel cigavi so odleteli. Ko se bo vsakemu iztekel cas kletke in ko ga bom hotla odklenit, bom videla kdo bo ostal brez kljuca 😈 in potem mu bom dovolila, da unici kljucavnico po preteku enega leta!  jaz pa bom gledala… in suzenj bo prost! Ne bo vec moj suzenj, in ne bom ga vec zaklepala! Pustila mu bom da ponosno odide iz moje igre 🖤

Odgovor na objavo uporabnika
Miss K, 20.02.2022 ob 15:35

Danes sem dobila eno idejo. Povabla bom vse stiri moje zveste uporabnike kletk. Posedela jih bom, jih vklenila v lisice, potem pa bom v prico njih dala vse njihove kljuce skupaj v eno skatlo. V prico njih bom enega izzrebala, in ta kljuc privezala na helijev balon, in ga spustila, da odnese kljuce. Noben ne bo vedel cigavi so odleteli. Ko se bo vsakemu iztekel cas kletke in ko ga bom hotla odklenit, bom videla kdo bo ostal brez kljuca 😈 in potem mu bom dovolila, da unici kljucavnico po preteku enega leta!  jaz pa bom gledala… in suzenj bo prost! Ne bo vec moj suzenj, in ne bom ga vec zaklepala! Pustila mu bom da ponosno odide iz moje igre 🖤

Napiši še naslov in ga zalepi na ključe, bos videla če bo kdo prišel in bo prej odklenjen.

Kletka… noro!!! V petek  sem mu ga prvic zaklenila! Danes je ze tretji dan zaklenjen brez vecjih tezav!!! Poleg moledovanja seveda. Brez oteklin ali cesarkoli. Malo sem brala o kletkah pa povsod pise kako zacet za eno uro pa cez noc pa tko za zacetek… no midva bova za prvic ce bo slo tko kar en teden! Potem bom pa tudi jaz se sla igro rekordov!!!! 🖤🖤🖤 to sem mu obljubila🖤🖤🖤

ideja o helijevem balonu in kljuci z naslovom, to bom pa definitivno probala takoj ko ga bom navadla na kletko za dalj casa!!!  🖤🖤🖤🖤😈😈😈😈😈😈😈 po moje je to najboljsa ideja na svetu, kam dat kljuce!!!!🖤🖤🖤🖤

Zaklepava kar sva skupej. Obozujeva to igro. Imava pa zelo velik problem. Nisem dovolj mocna oseba, da bi zdrzala dlje casa ne da bi ga odklenila… vedno ko zakleneva, dolociva cas, ampak zmer odkleneva prej… vcasih ze po parih urah. Rada bi mu ha zaklenila ne vem… za en mesec!!!

Kam naj dam kljuce?

Tudi meni je vsec ideja z balonom… se kaksna? Da noben od naju nima dostopa do kljucev?

Ne bo lih en mesec, se pa bo namatral tvoj da pride do kljuca. Vzami plastenko, na vrvico daj kljuce, drugi konec vrvice pa privezi na zamasek v katerega naredis luknjo za vrvico. Tako spustis kljucek na sredino plastenke. Notri nalijes vodo in zamrznes. Ko hoce do kljuca mora najprej odtopiti led. Super za dolgo predigro. Predigra naj traja dokler se led ne stopi.

Ce pa hoces da se se malo bolj potrudi da pride do kljuca, ga pa namesto z vodo zalij z cementom. Ko se cement posusi, bo imel kar nekaj dela da pride do kljuca.

Lahko pa gresta na romanticen vikend na oddih, predlagam da kak apartma. Imata se lepo celi vikend, zadnji dan pa ga zaklenes v kletko. Predno gresta domov pa kljuc nalepi na spodnjo stran predala recimo, ali pa ga skrijes nekam v tem apartmaju… lahko tudi kje zunaj… in gresta domov. Sele ko bo hotel da mu ga odklenes, mu povej kje je kljuc, se boljs da ga pa slikas kje si ga pustila. Tako te bo zihr peljal se kdaj na oddih hehe

Zelo sexy občutek je, če ključe predas svojemu ljubimcu, pa on odloča kdaj je tvoj mož odklenjen👍

Ali pa zalepi kljucavnico s sekundnim… samo nalijes sekundnega v kljucavnico. Kljuce ne gre notri in je to to. Glede na to da je kljucavnica iz medenine, bo s casoma lepilo odstopilo samo, po vsej verjetnosti. Ce ne pa se bo mal namatral ko bo odstranjeval lepilo… vsaj 14 dni z acetonom 😈

Anonimno 7102, 21.02.2022 ob 07:57

Zelo sexy občutek je, če ključe predas svojemu ljubimcu, pa on odloča kdaj je tvoj mož odklenjen👍

Odlicna ideja!

Posljes na naslov ki ne obstaja. Posiljka ni vrocena, se vrne nazaj posiljatelju. Super je ce je se odkupnina zahtevana. Tako posiljka hodi cca 14 dni…

Midva sva imela pred leti prigodo, na dopustu sva bla v egiptu, pa seveda je bil zaklenjen a ne… no in ko sva se vracala sem ga tam daa na posto (kljucek). Prisel je natanko po enem mesecu 😈

Na Pagu sem ga pa izgubila v apartmaju pa sploh nisem vedela. Klicala me je lastnica ko sva bla ze doma da je nasla en kljuc pod posteljo. Sem rekla naj ga poslje pa da se ne mudi 😈 ob priliki😈 no njej se res ni mudilo… po vec kot mesecu ga je poslala 😈

Sem ga pa tud js sama poslala ze s hrvaske, pa je prisel kak dober teden po tem ko sva bila ze doma, z otokov malo dlje traja, pa dala sem ga v kuverto pa en kaslc v neki ulici malo zamaknjeni, zgleda ne pobitajo tako pogosto oddane poste.

Sem ga pa tut pustila ze v eni zapusceni hisi v Malinski… no cez dva meseca sva sla spet na morje 😈

Hehe oh ja, to so bili sladki zacetki 🥰

Drugace pa, vsako omenjanje kljuca in odklepanja je nesprejemljivo s strani tistega ki je zaklenjen!!!!!!!!!!!!!  Za vsako besedo KAZEN in sicer dodajajte dneve, tedne, mesece… ko se kurac navadi kletke je lahkk zaklenjen 24/7 for life!!!! Potrpezljivost drage moje! Za vsako prosjacenje, se le nasmehnite… se izzivajte ga naj cimveckrat omeni kljuce, posnamite ga na skrivaj ko vas prosi… sestevajte prekrske… dneve, tedne, in ko ga naslednjic zaklenete mu posredujte posnetke prosjacenja in stevilo dni ko bo zaklenjen!!!! Kupite time box nekaj 10 eur je, dajte notri kljuce in nastavite cas. Zaklenite! Naj vas ne skrbi. Posnamite, posnetek mu posredujte v sluzbo! Nikoli vec ne bo moledoval ko bo enkrat kazenskk zaklenjen mesec dni!

Ne popuscajte! Nikoli! Za nobeno ceno!

Miss K, 21.02.2022 ob 08:59

Drugace pa, vsako omenjanje kljuca in odklepanja je nesprejemljivo s strani tistega ki je zaklenjen!!!!!!!!!!!!!  Za vsako besedo KAZEN in sicer dodajajte dneve, tedne, mesece… ko se kurac navadi kletke je lahkk zaklenjen 24/7 for life!!!! Potrpezljivost drage moje! Za vsako prosjacenje, se le nasmehnite… se izzivajte ga naj cimveckrat omeni kljuce, posnamite ga na skrivaj ko vas prosi… sestevajte prekrske… dneve, tedne, in ko ga naslednjic zaklenete mu posredujte posnetke prosjacenja in stevilo dni ko bo zaklenjen!!!! Kupite time box nekaj 10 eur je, dajte notri kljuce in nastavite cas. Zaklenite! Naj vas ne skrbi. Posnamite, posnetek mu posredujte v sluzbo! Nikoli vec ne bo moledoval ko bo enkrat kazenskk zaklenjen mesec dni!

Ne popuscajte! Nikoli! Za nobeno ceno!

No to je zelo odvisno tudi od posameznega para. Vsak par določi svoja pravila igre 🙂

In še to – zaradi zdravja prostate (rak prostate) moški mora vsake toliko izpraznit jajca. To se lahko naredi tudi če je zaklenjen – obstajajo igračke oz. butt plugi, ki simulirajo prostato in doživi ejakulacijo brez občutkov orgazma.

Glede odklepanja pa se da določiti ”naloge” ki jih mora moški izpolnit da je odklenjen. Poleg števila dni so to lahko tudi števila ženskih orgazmov, ali pa število skledc ki jih mora napravit…

Tudi z vibratorjem se da spraznt jajca cez kletko. Preverjeno 😈

Z vibratorjem je prelahko. Moj se mora z čepom truditi.

Se boljse pa je strap on

Opcija je ce vam ni skoda denarja kletka cellmate. Zaklenes preko aplikacije na tel, tam lahko dolocis cas kako dolgo je zaklenjen in dokler se cas ne iztece noben ne more odklent. Lahko ga tudi na daljavo strese elektro sok… zelo lustna zadeva

Lahko das kljuc frendici in ji narocis da ga more dat nekomu naprej, in ta nekdo nekomu naprej itd itd… tako noben ne ve cisto tocno kje je kljuc 😈

js sm ga dala bestici, ona svoji sestricni ta pa je zivela cca 50 km dalec in noben od naju ni vedel kje… tako da je blo kar zanimiv dobit kljuc nazaj.

enkrat pa ga je bestica nesla domov k svoji mtki pa ga tam pustila. Po kakem mesecu je sla zopet tja pa ga je prinesla na najino zeljo nazaj

Sabina115, 21.02.2022 ob 11:53

Lahko das kljuc frendici in ji narocis da ga more dat nekomu naprej, in ta nekdo nekomu naprej itd itd… tako noben ne ve cisto tocno kje je kljuc 😈

js sm ga dala bestici, ona svoji sestricni ta pa je zivela cca 50 km dalec in noben od naju ni vedel kje… tako da je blo kar zanimiv dobit kljuc nazaj.

enkrat pa ga je bestica nesla domov k svoji mtki pa ga tam pustila. Po kakem mesecu je sla zopet tja pa ga je prinesla na najino zeljo nazaj

Z ženo sva ugotovila, da če me pušča dolgo zaklenjenega, mi rata že normalno in ni več tistih močnih občutkov poželenja. Zato me občasno odklene, me popolnoma vzburi in pripelje skoraj do vrhunca, potem pa ohladi z ledom in nazaj zaklene. Potem se cel dan tresem in me boli v jajcih…to jo noro vzburja, da me vidi tako napaljenega in sesutega hkrati.

Ja imas prav. Po daljsem casu upada pozelenje, ceprav se zelo hitro obudi. Mene je moja bivsa znala zelo hitro zbudit. Za njo sem bil priprevljen narediti prav vse! In ko imas takega partnerja, ki te vzburja ze ko ga samo vidis, je pozelenje tako mocno da skoda besed. Zaklenjen sem bil tudi pol leta brez da bi odklenila. Ko sem jo zvecer videl ko sem prisel domov, je bla kletka takoj polna, me je samo prijela za kurca v kletki pa sem ze spraznil jajca. Takoj mi je prslo, ona pa je to obozevala. Prav lustno sva se imela.

Kje se jo kupi? Kak link da je ceneje? Rabim cimprej! Hocem to imet!

Se pravi ce prav razumem, so kletke s katerih nikakor ne mores dobit ven kurca?

Z mojim se greva BDSM ze neki casa, imam pa problem ker sva v odprti vezi, pa sem postala malo ljubosumna… ima veliko vec partneric poleg mene kot jaz partnerjev. S kaznijo, raznim bicanjem itd. ni zadovoljivega ucinka, ker bi rada mu malo omejila stike z drugimi zenskami… tko da bi rada tako kletko da ga ne morem dobit ven…

Rada bi videla ce mu je sploh se kaj do mene

https://www.amazon.co.uk/Locked-In-Lust-THEVICE-Chastity/dp/B018IJ71TM

ta recimo ima en obroc umes ki stisne kurca, ga ne more dobit ven. Obsataja kar neki kletk na ta princip.

Ne skrbi, ce ima malo vecjega, ga ne bo kar dobil ven, sploh ce ima malo vecja jajca. Pa ce mu bi ze slucajno ratalo ga vzet ven, ga nazaj ne bo dobil, tako da ce pride brez kletke bos vedla da ga je utikal kamor nebi smel, takoj za tem pa mu moras dati eno cifro manjsi obrocek! Isto naredis ce mu uhaja jajce s kletke… prevelik obrocek!

Hvalaa, grem v akcijo. Nasla pri nas da prodajajo kletke, pa se cena je sprejemljiva. Eno bom tuki kupila ostalo pa na kitajskem, samo ne morem cakat, hocem ga se danes zaklenit!

New Report

Close