Kletka
Misa321, 26.02.2022 ob 07:59
CredL, 25.02.2022 ob 17:22
Misa 321, 25.02.2022 ob 09:41
Mojga sem prvic zaklenila tocno pred enim tednom. Najina prva kletka je chaste bird. Presenecena sem seveda pozitivno! Z lahkoto jo nosi ze prvic en teden brez da bi odklenila, higiena se mi zdi da ni problem v taki kletki, prav lepo si ga umije, nima vonja, se pravi vse ok, ne oteka, ni poskodb, ne pasa kletka s kurca, vse bp. Da pa o obnasanju ne govorim! Moj partner me iskreno ljubi, to sem ugodovila sedaj ko je zaklenjen! Neverjetno koliko se je obnasanje spremenilo v plus, se drugi opazajo da je cist drugacen bolj pozoren, poln komplimentov, veliko vec se mi posveca… res noro! Nikoli si nisem predstavljala da bo tako! Mogoce ga danes odklenem po enem tednu… mogoce… najraje bi ga kar se malo pustila zaklenjenega saj nocem da se njegovo obnasanje kaj spremeni! Tole mi je zelo vsec!!! Hvala vsem zaradi katerih sem se odlocila za nakup kletke!
Prav smilite se mi zenske, ki morate svojega deca zaklepati da pridete do tiste tocke, da vam partner ustreže v vsem. Se pravi obnasanja, posvecanja, delovnih navad, ljubljenja itd. Saj ne da bi se hvalil, kuhava večino skupaj, vedno pomijem posodo in pospravim za sabo in tudi njene po potrebi, ona pobriše prah, nato gre čistit kopalnico, jaz ta cas posesam in pobrisem celotno stanovanje, vedno upoštevam njeno mnenje, včasih ji še rečem kako bo uredila, tako bova imela, če sam kaj naredim, jo vedno vprašam, če bova tako ali kako drugace, ljubim jo vsak dan, poljubček vsak dan, seks vedno odličen večkrat na mesec, brez pripomb, ne varam, nimam niti želje, ker vem da taksne zene ne bom dobil več nikjer, pa nimam kletke, niti je ne dam na sebe, pa tudi če mi postavi pogoj, ali jaz ali kletka. Ne hvala. In zakaj bi jo sploj zdaj dajal na sebe?
Ti si copata, js imam pa alfa samca…
A da pa mu das gor kletko, da je takoj bolj priden in ustrežljiv 100% tebi pa ni copata?
In kaj ti bo alfa samec, ce ga imas 7 mesecev zaklenjenega, da ne mores fukat z njim?
A ti je všeč da čisti, pere, lika, kuha in VSE opravi namesto tebe in je pozoren do tebe ker mora biti, da se ga usmilis in vzames kletko dol? Potem si ti izkoriscevalka, ne pa on alfa samec.
Jaz za sebe ne morem reci da sem copata, ker ne delam vse sam in ona mi niti ne reče vsak dan po 100x kaj je treba vse narediti in jaz takoj letim nekaj delat.
CredL, 26.02.2022 ob 19:43
A da pa mu das gor kletko, da je takoj bolj priden in ustrežljiv 100% tebi pa ni copata?
In kaj ti bo alfa samec, ce ga imas 7 mesecev zaklenjenega, da ne mores fukat z njim?
A ti je všeč da čisti, pere, lika, kuha in VSE opravi namesto tebe in je pozoren do tebe ker mora biti, da se ga usmilis in vzames kletko dol? Potem si ti izkoriscevalka, ne pa on alfa samec.
Jaz za sebe ne morem reci da sem copata, ker ne delam vse sam in ona mi niti ne reče vsak dan po 100x kaj je treba vse narediti in jaz takoj letim nekaj delat.
Nikoli nisem napisala da je 7 mesecev zaklenjen, ker je en teden. In nikoli nisem napisala da kuhal lika pere…
Ti ja, ena tam gor je napisala da ima ene zaklenjene tako dolgo. Nekako se lahko vzamem v obzir, da gre tukaj za nekakšno spolno zadovoljstvo ali fetiš, vendar 7 mesecev? In kaj ji to pride prav ce tega zaklenjenega nima ob sebi 24 ur na dan. Pa potem še ima 3 take paciente? Bi razumel ce bi naprimer bil zaklenjen celo soboto in celo noč, zjutraj pa na hard sex, potem pa kletka gre v predal. Cez cel teden pa ne razumem. Zdaj ali so take mevze da se vam pustijo da z njim delate kar se vam zdi, ali pa ni sposoben ceniti svoje žene, da bi nategnil vsako ki jo vidi ob sebi, vi se pa tega bojite in ga raje zaklenete. Nevem no, nekako mi ne potegne tole, nisem se slišal tistega pravega mnjenja nošenja teh kletk. Za dan dva mi ker nekako jasno da lahko gre za kak fetiš ženske, vec pa mi ne potegne.
CredL, 27.02.2022 ob 16:40
Ti ja, ena tam gor je napisala da ima ene zaklenjene tako dolgo. Nekako se lahko vzamem v obzir, da gre tukaj za nekakšno spolno zadovoljstvo ali fetiš, vendar 7 mesecev? In kaj ji to pride prav ce tega zaklenjenega nima ob sebi 24 ur na dan. Pa potem še ima 3 take paciente? Bi razumel ce bi naprimer bil zaklenjen celo soboto in celo noč, zjutraj pa na hard sex, potem pa kletka gre v predal. Cez cel teden pa ne razumem. Zdaj ali so take mevze da se vam pustijo da z njim delate kar se vam zdi, ali pa ni sposoben ceniti svoje žene, da bi nategnil vsako ki jo vidi ob sebi, vi se pa tega bojite in ga raje zaklenete. Nevem no, nekako mi ne potegne tole, nisem se slišal tistega pravega mnjenja nošenja teh kletk. Za dan dva mi ker nekako jasno da lahko gre za kak fetiš ženske, vec pa mi ne potegne.
Nisem jezna ce se spotaknes ob mene, si podal svoje mnenje. Ne morem ti zameriti, saj je iz tvojega pisanja lepo razvidno, da o tej stvari zal ne ves nicesar. Mogoce bolje da potem niti ne komentiras. Hvala.
CredL, 27.02.2022 ob 19:31
Potem pa te prosim da v obširnem spisu napišeš kaj sploh za tebe to pomeni. Jaz sem svoje napisal, zdaj prosim še tebe in mogoče kakšnega tvojega pacienta pod anonimno da mi stvari pojasni kako to stanje poteka pri vas.
Ja pa kaj se… to je moja stvar. Povedala bom kar bom js hotla.
Sabina115, 27.02.2022 ob 23:00
A je se komu vsec da sramne dlake cisto prerastejo kletko, po daljsem zaklepanju? Js mojmu ne pustim da bi se bril ko odkleneva za sekx al pa zarad higiene… pobrije lahko po dolocenem casu. Hehe dolge dlake se mi zdi da se dodatno ponizajo moskega hihi
Potem bi ti bla moja jajca zelo vsec, vec mesecev neobrit v kletki
Evo, pust in postni cas! Glede na to da je moj z zelo verne familije, mu bom omogocila 40 dnevni post! Danes ob 0.00 zakleneva do 17.4. do 0.00! Za kljuce je poskrbljeno! Na banki sva za ta cas zakupila sef, kjer bo kljuc zaklenjen, brez moznosti predcasnega odklepanja! Tako zelo sem navdusena da me kar razganja!!! Bye bye
Oj, imam eno vprašanje za vse pare, ki prakticirate zaklepanje in ste imeli morda podobno situation. Torej punca je naravno zelo dominantna jaz niti najmanj a v “spalnici” se te vloge zamenjajo. Na redni bazi prakticirava BDSM kjer je ona zelo podrejena in jaz dominanten. To me ne moti, pravzaprav mi je všeč. Tukej pa nastane problem. Moja, že kar dolgotrajna želja je biti zaklenjen. Torej imate kakšen nasvet kako jo naj prepričam v to? Vem, da je najbolša rešitev pogovor vendar nevem kako se ga lotiti.
Hvala vsem za ideje. 🤟