Kletka
Kaksno kletko z dilatorjem pa uporabljata? In koliko casa jo ponavadi nosita? Ker pri moji kletki imam kovinski dilator in me precej moti, zelo neprijetn obcutek ko pa premaknem kletko pa tudi boli tako, da je zelo neprijetno.. Mogoce oblika dilatorja ni primerna zame.. Pa se ko urineram mi tece skoraj vse memo dilatorja ker je lukna zelo majhna.. Mi je pa ideja zelo vsec..
Hvala za odgovore.
Ja tako imam tudi jaz je zelo udobna ampak je problem ker lahko pobegnjem. Spredej lahko dobim penis ven bp in postanem trd..
Ali sem pa gledal napacno ker ta je brez dilatorja.. Ci bi bila z dilatorjem pa nebi moral pobegnit.. Mislim pa, da je nekaj podobnega tudi tista moja z dilatorjem ampak se ne spomnim ker je nekje zelo zalozena in pozabljena ker tudi obroc in nacin zaklepanja ni najbol udobn/uporabn in se dugih bol udobnih kletk imam precej.
Mi das lahko prosim link ker nano chastity jih je morje…
Ali je dilator silikonski pri tej drugi?
Jaz jih imam pomojem cca 15+ kletk razlicnih dolzin materialov itd.. Ampak z dilatorjem samo eno ker se bojim neudobnosti za nosenje ceprav mi je ideja imeti nekaj v penisu zelo zanimiva..
kako pa resi/ta ko po urineranju ostane urin v cevki in pocasi kaplja vn?
Osebno imam tudi sam rajsi manse kletke tudi cb 600 s je precej uredu in tudi se kaksna manjsa je odlicna ker se jo odlicno pospravi v gate/tangice ceprav sem nadpovprecno velik se, da spravit v zelo najhno kletko kar veliko orodje.
https://www.ebay.co.uk/itm/193690247603
Najina je takšna kot ta.
Jih je pa res veliko ja…..pri kapljanju ne moreš nič narediti… Imaš pač mokre tangice😁
Mož tudi pravi da v bistvu manjša kot je kletka bolj je udobna za nošenje 👍
Uh tale je pa res najhna.. Kako velik pa je tvoj moz? Moja najkrajsa je nekje 2.5 cm v dolzino pa je ze kr problem, da ponoci ne pade vn je pa res da ni dilatorja..
Mogoce prepricam mojo ce bi bila za tole ampak bi vzel malo vecjo da bo saj malo prostora za penis..
Glede mokrih tangic pa zgleda res ni druge kot mokre tangice. ko nosim kdaj pa kdaj silikonski “plug” ki ni del kletke se potem matram da z wc papirjem s spicko spravim urin s cevke da ni prevec mokro.. Me pa res zanima kako bi bilo z dilatorjem ki je daljsi..