Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kletka

Kletka

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4069, 19.04.2022 ob 22:22

Si pogosto zaklenjen?

Tvojmu pase bit?

Hahahahaa, kakšen teden bi te že morala pustiti čakati 😁

Anonimno 4069, 19.04.2022 ob 22:50

Hahahahaa, kakšen teden bi te že morala pustiti čakati 😁

Saj to pa me haaaaa, ker je velikrat, da se ne vidva cez tedn🙃🙃🙃

Tvoja seksa samo s teboj, ali jo kdo drug servisira ko si ti pod ključem?

Anonimno 4069, 19.04.2022 ob 23:25

Tvoja seksa samo s teboj, ali jo kdo drug servisira ko si ti pod ključem?

Se kar sama porihta..nikol pa ni za trdit da ni kake pomoci ja haaaa…..

Ti se sama, al trpis z njim

Trpim nikoli😁

Ponavadi se sama, me je pa tudi že med službo kdo porihtal😁

Anonimno 4069, 19.04.2022 ob 23:48

Trpim nikoli😁

Ponavadi se sama, me je pa tudi že med službo kdo porihtal😁

Super, samo da je poskrbljeno za red v bajti😊

Se dobr da nimajo vsi kletke ane haaaaa

Men bi tud pasal zdj da bi me ksna porihtala, ja

Kaksno kletko z dilatorjem pa uporabljata? In koliko casa jo ponavadi nosita? Ker pri moji kletki imam kovinski dilator in me precej moti, zelo neprijetn obcutek ko pa premaknem kletko pa tudi boli tako, da je zelo neprijetno.. Mogoce oblika dilatorja ni primerna zame.. Pa se ko urineram mi tece skoraj vse memo dilatorja ker je lukna zelo majhna.. Mi je pa ideja zelo vsec..

Hvala za odgovore.

Dilator nosi nekje do 48 ur, ponavadi se nič ne pritožuje da mu kaj ne paše….kletko brez dilatorja pa nosi včasih tudi po 21 dni skupaj….

Kaksno kletko pa ima?

Moj rekord je 110 dni v kletki  tako, da nosenje navadne kletke ni probelm

O ful dobro 110 dni….

Moj nosi happygo super small chastity

To je jeklena kletka. Imava jih sicer več, ampak najraje ga imam v tej zaklenjenega…

Ja tako imam tudi jaz je zelo udobna ampak je problem ker lahko pobegnjem. Spredej lahko dobim penis ven bp in postanem trd..

Ali sem pa gledal napacno ker ta je brez dilatorja..  Ci bi bila z dilatorjem pa nebi moral pobegnit.. Mislim pa, da je nekaj podobnega tudi tista moja z dilatorjem ampak se ne spomnim ker je nekje zelo zalozena in pozabljena ker tudi obroc in nacin zaklepanja ni najbol udobn/uporabn in se dugih bol udobnih kletk imam precej.

Zato je pa dilator boljši, ker tam pobega ni…. imava še eno, Nano chastity se reče, tista pa ima cevko enih 10cm dolgo…..s tisto pa pravi da ko urinira mu skoraj pride taki filing je baje……pa Cb6000 imava tudi. Seveda velikost S 😂😂😂😂

Mi das lahko prosim link ker nano chastity jih je morje…

Ali je dilator silikonski pri tej drugi?

Jaz jih imam pomojem cca 15+ kletk razlicnih dolzin materialov itd.. Ampak z dilatorjem samo eno ker se bojim neudobnosti za nosenje ceprav mi je ideja imeti nekaj v penisu zelo zanimiva..

kako pa resi/ta ko po urineranju ostane urin v cevki in pocasi kaplja vn?

Osebno imam tudi sam rajsi manse kletke tudi cb 600 s je precej uredu in tudi se kaksna manjsa je odlicna ker se jo odlicno pospravi v gate/tangice ceprav sem nadpovprecno velik se, da spravit v zelo najhno kletko kar veliko orodje.

https://www.ebay.co.uk/itm/193690247603

Najina je takšna kot ta.

Jih je pa res veliko ja…..pri kapljanju ne moreš nič narediti… Imaš pač mokre tangice😁

Mož tudi pravi da v bistvu manjša kot je kletka bolj je udobna za nošenje 👍

Uh tale je pa res najhna.. Kako velik pa je tvoj moz? Moja najkrajsa je nekje 2.5 cm v dolzino pa je ze kr problem, da ponoci ne pade vn je pa res da ni dilatorja..

Mogoce prepricam mojo ce bi bila za tole ampak bi vzel malo vecjo da bo saj malo prostora za penis..

Glede mokrih tangic pa zgleda res ni druge kot mokre tangice. ko nosim kdaj pa kdaj silikonski “plug” ki ni del kletke se potem matram da z wc papirjem s spicko spravim urin s cevke da ni prevec mokro..  Me pa res zanima kako bi bilo z dilatorjem ki je daljsi..

Če bom imel tako žensko, ki ji bo zaklepanje všeč, si ga grem dat obrezat (stran s kožico) in dat naredit Prince Albert piercing. To je stoprocentna varnost in udobje, sploh v custom made jekleni kletki. Ko je trd je dolg cca 17 cm, tako da upam da me bo bodoča tudi kdaj odklenila 🙂

No js sm dozivel sok ko je moja zalepila kljucavnico s sekundnim… sem imel kar dela da sem unicil vgrajeno kljucavnico

Se najbolj zanimivo je blo pa to ko je namazala zobno pasto po glavici kurca predno ga je zaklenila

Grega171 : kaksni so obcutki ko imas na kurcu zobno pasto in kako dolgo traja?? Ker bekako nebi probaval na slepo..

Misa321 : si ze dobila kletko z elektro stim.? Ce ja ali lahko poves kaj vec?

Zobna pasta pece k vrag kurac hehe traja dokler se ne posusi, ko se kurac navlazi, zopet pece… odvisn katero uporablja… u bistvu pece pa srbi 🖤

Jutri greva potetovirat kurca… pravi da bi me rada imela samo zase in se je odlocila da se mi podpise na kurca s tatujem… na izbiro sem imel se zigosanje z vroco kovino na rit, ampak se mi zdi tatu boljsa ideja… ne vem pa kolk boli oz ce sploh lahko tetoviras po penisu?

Tetoviranje ojojojj…midva sva se dogovorila za preluknjanje penisa, potem pa kletka z prince Albert piercingom. Pri tej kletki, pa ga ne dobiš ven brez ključa.

kako veš kdaj je kletka oz obroč premajhen?

New Report

Close