Kletka
Anonimno 2067, 25.05.2022 ob 08:26
Tetoviranje ojojojj…midva sva se dogovorila za preluknjanje penisa, potem pa kletka z prince Albert piercingom. Pri tej kletki, pa ga ne dobiš ven brez ključa.
super, še obreže naj ga za čistočo in da med kakim umivanjem ne drka, pa imaš popolno kontrolo
Miss K. jaz bi ti sluzil. Lahko se zmenva preko maila [email protected]
začetnik441, 25.05.2022 ob 17:42
kako veš kdaj je kletka oz obroč premajhen?
Ko te ponoci bolecina od erekcije zbudi.. Takras ves, da je premajhen. Drugace pa nekako naj bi sel en prst za obroc in takrat naj bi bil pravi
Zanimivo tole z zobno pasto mogoce probam no odvisno kaj se bo moja odlocila.. Mislm, da je kopriva bol zanimiva ali pac.. Ker je cisto drugace kakor ce te popece po roki ali nogi.. Zato sem tudi spraseval kako je s pasto..
Drugace sem pa dobil dilator in nevem nisem cisto odlocen.. Bil sem zaprt z njim cca 24 ur in je bilo zanimivo in obcasno bolece.. Urineranje je zanimivo ampak vcasih se dilator cudnono postavi in tece vse mimo.. Bi poizkusil se kdaj..
Pa oglasi se na moj mail pa morda bosta prijetno presenečena: [email protected]
Ni primernih tipov za to. Ce je ze slucajn fuk kolkor tolk je pa pol tezenje s kavicami pa kdaj bi se dobila pa a te lahko vidim pa dej mi poslji slikco pa dej a res neb pustila svojga… ce bi ga hotla pustit bi ga. Cuckold ni fuk z drugim ker nimas rad partnerja, gre za to da partner v tem uziva in js fukam z drugimi da s tem zadovoljim moza. In zato me ne zanima noben drug… le zaradi kurca in fuka. Potem pa adijo, te ne poznam. In takih ni… js imam svojega moza najrajsi na svetu in bi vse naredila za njega. In kdor tega ne pozna naj niti ne komentira. Oziroma upam da se sploh noben ne oglasi, ker zbolim ko berem neprimerne komentarje ljudi ki ni vidijo dlje od svojega nosu.
Tudi jaz bi ti sluzil [email protected]
Za seks brez obveznosti, nočem imena, niti izgleda, pridem, opravim, odidem, niti kave, pijače. Piši na [email protected]
Hej hoj,
Sva mlad par (ona zelo dominantna jaz pa 24/7 v kletki) zanima naju ali pozna kdo kje v Sloveniji so morda kakšni BDSM partiyi. Slišala sva za neki klub v Škofji loki vendar ne veva kako je na stvari. Ve morda kdo za kaj? Morda v Ljubljani?
Ker pa je poletje že tu in se bližajo dopusti imam za vas tudi sledeče vprašanje. Moja Gospa je za letošnje poletje predlagala, da imava posončena cela telesa tako da bova obiskovala nudistično plažo. Jaz sem zaklenjen in zanima me ali kdo od vas hodi na nudistične plaže v kletki?
Radoveden866, 20.06.2022 ob 16:43
Hej hoj,
Sva mlad par (ona zelo dominantna jaz pa 24/7 v kletki) zanima naju ali pozna kdo kje v Sloveniji so morda kakšni BDSM partiyi. Slišala sva za neki klub v Škofji loki vendar ne veva kako je na stvari. Ve morda kdo za kaj? Morda v Ljubljani?
Ker pa je poletje že tu in se bližajo dopusti imam za vas tudi sledeče vprašanje. Moja Gospa je za letošnje poletje predlagala, da imava posončena cela telesa tako da bova obiskovala nudistično plažo. Jaz sem zaklenjen in zanima me ali kdo od vas hodi na nudistične plaže v kletki?
Prijavita se na Fetlife.com se da dobit kakšen bdsm party. V okolici lj je bdsm studio ki se ga da najeti in tam se tudi bdsm dogajaja.
Zanimivo to s plažo. Na nudisticnih plažah so itak odprti ljudje ….mogoče čez dan ali dva bo še kakšen več v kletki 😉
Uživajta
Živjo,
Sam bi z veseljem pošteno obdelal kako vročo ženo pred možem.
Povsem diskretno in brez komliciranja.