Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kletka

Kletka

Odgovor na objavo uporabnika
Radoveden866, 20.06.2022 ob 16:43

Hej hoj,

Sva mlad par (ona zelo dominantna jaz pa 24/7 v kletki) zanima naju ali pozna kdo kje v Sloveniji so morda kakšni BDSM partiyi. Slišala sva za neki klub v Škofji loki vendar ne veva kako je na stvari. Ve morda kdo za kaj? Morda v Ljubljani?

Ker pa je poletje že tu in se bližajo dopusti imam za vas tudi sledeče vprašanje. Moja Gospa je za letošnje poletje predlagala, da imava posončena cela telesa tako da bova obiskovala nudistično plažo. Jaz sem zaklenjen in zanima me ali kdo od vas hodi na nudistične plaže v kletki?

Js.

Danes ga odklenem po točno 28 dnevih. Padel bo nov rekord. Potem, pa bo prost do nedelje zvečer. Naj dela te 3 dni z njim kaj želi. Trdega tako nima več, tako druga kot si ga božati tako ne more :):):)

Anonimno 2067, 07.07.2022 ob 13:15

Danes ga odklenem po točno 28 dnevih. Padel bo nov rekord. Potem, pa bo prost do nedelje zvečer. Naj dela te 3 dni z njim kaj želi. Trdega tako nima več, tako druga kot si ga božati tako ne more :):):)

Kolk pa je star da ni več trd?

Jaz se velikokrat mučim da bi ostal mehak pa ne uspe…

Pri 42 letih ga ni več mogel dvigniti.

Anonimno 4069, 08.07.2022 ob 08:01

Pri 42 letih ga ni več mogel dvigniti.

Uff ravno tam sem pa stoji tak da je že moteče, pri meni je upanje za rednega bulla ko moj nebo več v funkciji kar pa najbrž še nebo kmal…

Ali si ga imela pred tem tud zaklenjenega? Ce ja koliko casa?

Od 35 leta je redno pod ključem. Od 40 leta dalje ga je že težje dvignil. Od 42 leta je neuporaben…

Kaj ste po horoskopu zenske, ki svoje zaklepate?

Kolikokrat na tedn/mesec si mu dovolila izhod, da otrdi?

V poprečju 3 krat mesečno.

Mojmu je ozgalo penis, tako vroca je bla kovinska kletka ko sva bila na soncu, pac ja on samo v kletki, da se mu poznajo prou crte od kletke, ima zdej takega kot zebra hihi so sexy

petra kje sta bila na sončenju? Morda še kdo poleg tvojega v kletki?

Razmišljam da bi pustila ključ doma od mojga da bi bil celi dopust na suhem😁

Drzna, 22.07.2022 ob 19:13

petra kje sta bila na sončenju? Morda še kdo poleg tvojega v kletki?

Razmišljam da bi pustila ključ doma od mojga da bi bil celi dopust na suhem😁

Pravilno…

Ti pa na dopustu dobiš nekoga da te parkrat in uzitek je MAX!!!

Meni je velika želja, da se na počitnicah dam dol z črncem, moj pa bi zraven klečal na kolenih z kletko in gledal zraven….vse želje sva že uresničila, te z črncem pa še ne…hihihihiii

Pf110, 23.07.2022 ob 08:19

Pravilno…

Ti pa na dopustu dobiš nekoga da te parkrat in uzitek je MAX!!!

Govoriš iz lastnih izkušenj? Me zanima kakšen bi bil odziv mojega na to🙄 rada ga izivam ko je zaklenjen in je ves ubogljiv.

Drzna, 23.07.2022 ob 19:28

Govoriš iz lastnih izkušenj? Me zanima kakšen bi bil odziv mojega na to🙄 rada ga izivam ko je zaklenjen in je ves ubogljiv.

Iz lastnih izkušenj ja… Z največjim veseljem počistil kar je za počistit bilo…

Oj.

Jaz mojemu kletke sploh ne morem dat gor ker se mu takoj dvigne. Tudi če začnem ko je čisto mlahav.

Tudi obdelujem mu ga rada ko je še mehek. Ga prav presenetim ko najmanj pričakuje, mu potegnem hlače dol in akcija. Le za minutko.

Kaj naj storim da bo dlje časa ostal mehek?

Tocno to sem jaz naredila. Kljuci so ostalo doma, bila sva pa na nudisticni plazi celi dopust

Tejcy, 24.07.2022 ob 18:03

Oj.

Jaz mojemu kletke sploh ne morem dat gor ker se mu takoj dvigne. Tudi če začnem ko je čisto mlahav.

Tudi obdelujem mu ga rada ko je še mehek. Ga prav presenetim ko najmanj pričakuje, mu potegnem hlače dol in akcija. Le za minutko.

Kaj naj storim da bo dlje časa ostal mehek?

Malo vaje pa bo slo. Se imela isti problem. Potem pa se je naucil kontrolirat pozelenje. Priklenila sem ga lepo na verigo, okrog vratu lepo pa hop kljucavnico gor, drugo konec verige pa okrog stebra v fletu. Dokler si ga ni stlacil v kletko ga nisem odklenila. Najprej si ga je potem dvakrat na roke, potem pa je z lahkoto na hitro zataknil kletko ker je tri ure zamujal v sluzbo

Jaz sicer kletke še nimam, vendar ga treniram, da ne stoji. Nič prijemanja, nič ali pa zelo malo vzburjenja,… Občasno edgam, orgazmi so vedno ruined z mehkim (1x  do 2x mesečno).

HB moja noče nekaj seksat, tako da sem v samodresuri. Kletka bi bila idealni dodatek.

Js sm se odlocila da mu ga zaklenem za vedno, in ga sploh ne bom vec odklenila. Kljuc sem zalepila v kljucavnico in ga odlomila… to je to. Imam bulla, moja pa ne bo vec seksal. Zal.

Miša:

Saj po kakem letu ga boš tako lahko osvobodila, ker bo tako impotenten postal. Seksal več ne bo, ker mu bo uplahnil… verjemiii

Ja sej to je moj namen in on se strinja. Podpisala pogodbo. Samo odklenila pa se vseeno nikoli vec tut ce mu ne ustane. Nocem da se ga se kdaj sploh dotakne

Natakni mu obroc in pocakaj, da nazaj oplahne magar ga prikleni na stol in ga pusti cakat da, ohlapne. Potem pa ko je zopet mehak samo hop v kletko in zaklenes..

Ce ni prevelik oz kletka premajhna se ga, da stlacit v kletko in zaklent tudi ko je trd samo malo vaje in lubrikanta da zdrsne v kletko je potrebno…

Misa 321

Kako sta pa prisla do tega, da ne bo sexal vec.. Kaj je pripeljalo do tega?

New Report

Close