Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kletka

Kletka

Tisti ki ste večino časa zaklenjeni,  kako se počutite na dopustu? Kakšen je občutek?

Midva se odpravljava na morje in nič ne kaže na to da bi me odklenila.  Kako je z kopanjem v morju? Je zelo opazno na plaži da je zaklenjen?

Jaz sem zaklenjen tri četrtine časa, torej tudi na dopustu. Počutim se kot vsak drugi dan, torej odlično.

Glede kopanja ne vidim nikakršnega problema, pod hlačnimi kopalkami se nič ne vidi, no vsaj meni, ki imam bolj malo kletko :)….Tako, da kar brez skrbi, veselo na morje……

Brez skrbi, s kletko gres lahko povsod. Ni izgovora da ne mores it da ti ga odklene. Kletke so naceloma povsem neopazne… js sem zaklenjen ze kar nekaj casa in me odklene samo kadar seksava…

osebno mislim da je kletka fenomen, ker ko jo enkrat nosis, vidis da se odnos zelo poglobi in dejansko pripelje do tega da sta dva zares povezana… moja pravi da ji lahko vzames vse samo kletke ne. In zadnje case sem tudi jaz taksnega mnenja.

Svoji bom ponudil kletko, da vidimo kaj bo. Seveda je vse stvar dogovara, brez tega ni nič.

Dogovor ze, ampak samo kje so meje… o vsem ostalim kako dolgo bo zaklenjen in razne (pre)drzne poteze pa so v rokah tistega ki ima kljuc… mene recimo najbolj podzge ko mi rece da mi ga bo odklenila, vendar pozabi kljuce, ali si enostavno premisli, vcasih rece, joj kako si naivem ko si verjel da bom res odklenila itd…

Ali kdaj svojega zaklenjenega partnerja ponizate pred drugimi in kako? (v zvezi z kletko in vsem kar pase ezravn)

Mi je zelo vsec ideja o oblasti nad kletko in kar je v njej. Mi je pa tudi zelo vsec ce sexava veckrat tedensko brez mojega orgazma ali pa z runed orgaznom ali analnim. Ceprav na kaksen nesec ali pa 2 pa zelo pase tudi pravi orgazm ampak je probeln ker potem zgubim zanimanje….

jaz ga ponižam tako da mu dam vpričo bulla gor kletko za penis

Tudi jaz, zaklenem mu ga pred bullom. Pa seveda nudisticna plaza… pa kljuc na verizici ali pa na gleznju…nositi mora majicl z raznimi napisi, js imam recimo minic na katerem pise, da ima zaklenjenega…kupujem mu oprijete hlace da se kletka vidi cez hlace… veliko je tega

Mene moja ponižuje na način, da nosi ključek na zapestnici na gležnju. Druga opcija pa je, da ima ključek shranjen njen prijatelj. Najbolj pa mi je nerodno, ker je za kletko povedala svoji sestrični in ona velikokrat meni nakaže z besedami, da ve….

Ja moje frendice tudi vse ze vejo in mu posiljajo sporocila kako je biti zaklenjen itd… njemu pa nerodno za umret. Peljala sem ga pa tudi na sprehod ze samo v kletki…

Odgovor na objavo uporabnika
Misa993, 06.09.2022 ob 10:18

Ja moje frendice tudi vse ze vejo in mu posiljajo sporocila kako je biti zaklenjen itd… njemu pa nerodno za umret. Peljala sem ga pa tudi na sprehod ze samo v kletki…

Miša je pa huda …to bi bilo za videt ,sploh ta sprehod.

Miša in kaj pa te tvoje kolegice zakaj ne tudi one počasi začnejo z to dejavnostjo.

A ste se kdaj vprašali, Čelar he z vami vse uredu…?

če je z vami vse uredu….?

Odgovor na objavo uporabnika
Kmet127, 07.09.2022 ob 07:19

če je z vami vse uredu….?

Le njive  sodi naj kmet.

Važno da je s tabo kmet vse uredu.

Saj vam nič ne očitam fetišev, če vam paše, ampak….?

Me zanima, kakšno otroštvo ste imeli in kaksne travme ste doživljali, da se sedaj tako trpinčite
ali se pustite trpinčit in ob tem še uživate…?

Razsvetlite me, prosim

Hvala za odgovore supr ideje vsec mi je sploh to, da vejo kolegice itd.. Ce je se kaj kar na plano..

Aja se to me malo zanima koliko kaj vasi zaklenjenci nosijo zenske stvari po vasih navodilih ter kaj nosijo in kdaj?

Kmet: mislim, da je bilo z nasim otrostvom vse vredu.. Ampak dokler ne probas nebos razumel moci kletke in vsega kar je povezanega z njo.. Tezko je razumet, ce ti to ni vsec oz ti je to cudno. Lahko le recem, da kletka zelo popravi razmerje in izboljsa zivlenje na bolje…

Zal pri meni moja ni ravno ustrajna lastnica kljuca in se ji hitro vse skupaj podre kar zgradi. Upam, da se popravi, ker pod kljucem je zivljenje lepo.

Punce supr ste! In moski kateri si upate pisat o tem.

Moja mi priveže kletko na povodec in me pelje na sprehod. V kinu ga moram dat iz hlač in mi cel film boža jajca, ki mi jih zarad erekcije obroček od kletke skoraj odtrga…. Na letošnjem dopustu mi je tretji dan rekla da nujno rabi porcijo sperme in da že tri dni flirta z natakarjem s hotelskega bazena…. jaz pa naj poskrbim za otroke medtem ko bo ona fukala z njim… Mesec po dopustu mi je priznala, da me je samo rajcala in da je ponočevala s sošolko, ki jo je srečala v hotelu. Da cel dopust ni nosila hlačk verjetno ni treba omenjati… tudi ne, da sem jo lizal vsak večer, po tem,  ko mi jo je vso sočno cel večer kazala v hotelskem baru….

Kmet… probi, bos potem komentiral.

ja midva sva sla na sprehod po tivoliju, ponoci… na njegovo sreco ni prisel takrat nihce mimo glede na to da je ogromno sprehajalcev. Moram priznati da je bila to njegova zelja. Drugace pa se redno sprehajava po nudisticni plazi… seveda s kletko.

ja vse moje kolegice zaklepajo svoje partnerje v kletke. Le ena ne ker ga nima.

kletke so stvar prihodnosti. Nekateri samo za igro, nekateri malo bolj resno. Je pa res da se zadnje case proda ogromno kletk! Tako da mislim da drage moje, kletko v vsako vezo! In bile boste ljubljene!

Od kje vam ideja da moras dozivljat travme v otrostvu ce ti je vsec svet bdsm-ja?

Je to res tako cudno? Mogoce sem res zasvojen s tem in s kletko… ampak meni je super. Moji partnerici tudi. Odkar sva v svetu bdsm-ja sva popolnoma drugacna, boljsa, dejansko se ljubiva, uzivava,  tako sproscen in pozitivnih misli se nikoli prej nisva bila… kaj je tukaj slabega?

Sorry, ampak no…, ma uživajte, če vam paše, razumem tega ne, probal pa tud ne bom.

Komaj čakam, da greva jutri z mojim v mesto zvečer. On bo seveda zaklenjen, sicer je že od ponedeljka. Jaz se oblečem v petke, roza svetleče pajkice in kratko usnjeno jakno. Komaj čakam, kako po potreben hodil ob meni, jaz pa flirtala z drugimi. Poslušen bo kot mali kuža….zvečer pa me bo lizal. Komaj čakam petek zvečer

Anonimno 2067 in Amater80 Ali je fovsija dovoljena?

Seveda je, jaz sem najbolj liberalna oseba na svetu. Vse dovolim, razen orgazma možu ihihihihihhhiiiiii

New Report

Close