Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kletka

Kletka

Kdaj pa kdaj si pa kaksnega runed zasluzi al pa dobrega ce potem poje svoj pridelek..??

Seveda si zasluži, dvakrat mesečno si ga lahko zdrka in šprica kolikor si želi……

Supr si pa prijazna. Meni je vcec to. Kako ga potem pripravis, do tega da je spet ubogliv in ga zanimas? Ker ko meni pride imam problem, da postanem nazaj mucek je pa res da moja ni ravno iz pravega testa (upam da se popravi).

Ali kdaj prakticerate da spermo shranite za pozneje? V skrinjo za par dni in sele na to porabite? Ker meni je zelo tezko, da bi po orgazmu pocistil packarijo takrat najraje vidim, ce gre direkt pod kljuc in tojeto..

Drugace sem testeral prostovoljno kaksen teden je brez problema v skrinji in okus ni bistveno drugacen le rextura (gostota) se rahlo spremeni..

Recimo všeč mi je tak scenarij.

Greš ven v kakšen lokal in se spogleduješ in osvajaš ženske.

In naletiš ravno na dve taki ki imata svoje moške pod ključem. Recimo da te malo napijeta.Dogajanje se nadaljuje v kakšni hotelski sobi. Zbudiš se sam in s kletko.

Miša prav imaš.

Edino malo mi je žal tvoje kolegice ki nima še nobenega pod ključem .

Se ji kar ponujam da me  zakleni brez obveznosti . Če si bi želela bi me tudi kdaj tako peljala na sprehod oz. Kar bi njej pasalo.

Potem boste več kot popolna druščina.

Se bo kdo sel locktober?

Jest bi se sov sm nevem kako mojo prepricat do tega..

A ma mogoce kdo kaksna navodila za locktober kot nekaksna igra ali pa naloge za opravit itd?

Najprej zdrzi v kletki ceu mesec potem naloge

Ni problema ampak, ce ni kaksnih nalog oz drazenja, analnlnega cepa, dildota ali kaj drugega ni zaninivo in postane dolgocasno… Saj meni.

Moj rekord je 100 dni vmes 1x runed in 1x z vibratorjem v kletki.. Tako, da 1 mesec v kletki brez, da mi pride ni problema.

Uffff lepo. Igric je na miljone, samo domisljija je meja

Razumem ampak lazje je, ce imas kaksen/ne predlog/e ze podan/e… Za vsak dan posebej v naprej itd. Kaksne so kazni, ce ne izpovnes nalog/e.. Kaksna je nagrada ce izpovnes vse…

Res je tega ogromno. Zelo rada podaljsujem cas ko je suzenj zaklenjen… ce zamuja, ce si ga prijema, ce omeni kljuc, kletko, ce me gleda kamor ne dovolim, ce ne poslje tisti moment slike kurcav kletki ko hocem,… res je tega veliko. Kazni so pa poleg podaljsevanja casa, spanje na verigi, cuckold, vcasih ga zaklenem v klet, zvezanega, ruined orgasm, edge, bicanje, elektro sok, veckrat dnevno dobi moje slike kako sem v sluzbi v ledru in izzivam sodelavce, ko v ledru odhajam od doma na pijaco s frendicami kjer flirtam z moskimi, ponizevanje…

Odgovor na objavo uporabnika
Miss K, 15.09.2022 ob 05:01

Res je tega ogromno. Zelo rada podaljsujem cas ko je suzenj zaklenjen… ce zamuja, ce si ga prijema, ce omeni kljuc, kletko, ce me gleda kamor ne dovolim, ce ne poslje tisti moment slike kurcav kletki ko hocem,… res je tega veliko. Kazni so pa poleg podaljsevanja casa, spanje na verigi, cuckold, vcasih ga zaklenem v klet, zvezanega, ruined orgasm, edge, bicanje, elektro sok, veckrat dnevno dobi moje slike kako sem v sluzbi v ledru in izzivam sodelavce, ko v ledru odhajam od doma na pijaco s frendicami kjer flirtam z moskimi, ponizevanje…

Bolano…, vi mister diht

Kmet127, 15.09.2022 ob 08:28

Bolano…, vi mister diht

Ma glej Kmet….važno da si ti zdrav.

Kaj je za druge bolano ali zdravo je njihova stvar. Prav nikomur ne škodijo.

Fetish, 15.09.2022 ob 09:13

Ma glej Kmet….važno da si ti zdrav.

Kaj je za druge bolano ali zdravo je njihova stvar. Prav nikomur ne škodijo.

Ja maš prav….

U zanimivo slisi se zabavno. Katerega dela telesa pa nesmejo gledat?

No po mojem nekateri tukaj pretiravate če ne kar trolate. Biti zaklenjen tedne, mesece ok, ampak da nekatere govorite o LETIH in ena celo za vedno? To je pa noro in ne vem kako nor je šele moški ki na to pristane, saj tako dolga nošnja zagotovo pusti posledice na telesu. In da nage sprehajate po parkih? Da se s tetami pogovarjate o tem? Sem se kar nasmejal

obstaja veliko načinov za dodatno popestritev..jaz sem mojemu obljubila da me bo po 2 mesecih zaklepa lahko s penisom zadovoljil. No po 2 mesecih sem mu predstavila novo igračko – dildo ki se zapne okrog njegovih ust da je tiho medtem ko se jaz dajem dol direkt pred njegovim nosom 😈. No po mesecu igranja s tem sem mu dovolila da me je s pravim 😉

Kmet… ok, ne komentirej ce ne poznas…

pridigar… no smeh je pol zdravja, ljubosumje ga pa poslabsa.

pridigar, kaksne posledice pa pusti? Posledice puscajo tud alkohol droge cigareti debelost… ce ze bi ble kake posledice… in zakaj se nebi odpovedal moski orgazmu in seksu? Kaj pa je celibat? Ni nemogoce. Kdor se za to odloci, ve zakaj se je tako odlocil. In ce ne poznas zadev, ne pametuj.

Moj mož kletko nosi že leta in leta, tam nekje 70 procentov časa, pa sprememb nekih zdravstvenih ni videti, razen da ga težko drži trdega. To pa je verjetno posledica kletke, samo to pride po letih nošenja….

Super Miss K .

Ali imaš ključek kje na vidnem mestu…recimo na verižici, zapestnici ali okoli gležnja?

Če ja ja ,ali te kdo vpraša čemu ključek?

Ko izzivaš sodelavce ali komu v šali recimo rečeš, da bi mu ga zaklenila itd. ?

Miss K, 16.09.2022 ob 10:06

Kmet… ok, ne komentirej ce ne poznas…

pridigar… no smeh je pol zdravja, ljubosumje ga pa poslabsa.

pridigar, kaksne posledice pa pusti? Posledice puscajo tud alkohol droge cigareti debelost… ce ze bi ble kake posledice… in zakaj se nebi odpovedal moski orgazmu in seksu? Kaj pa je celibat? Ni nemogoce. Kdor se za to odloci, ve zakaj se je tako odlocil. In ce ne poznas zadev, ne pametuj.

nisem nič ljubosumen, sploh pa ne do moških ki so zaklenjeni po več mesecev ali let. Če se partnerja razideta ne vem kako bi se moški ki je prej poznal samo kletko znal vklopiti nazaj v dating sceno. Mogoče bi iskal po forumih eno da ga zaklepa kot tu

Anonimno 2067, 16.09.2022 ob 12:26

Moj mož kletko nosi že leta in leta, tam nekje 70 procentov časa, pa sprememb nekih zdravstvenih ni videti, razen da ga težko drži trdega. To pa je verjetno posledica kletke, samo to pride po letih nošenja….

Koliko je star tvoj mož?  Moj gre proti 35 in za enkrat se nima težav z erekcijo.

Te nič nemoti da ma težko trdega?

Porednica na kvadrat, 16.09.2022 ob 19:10

Koliko je star tvoj mož?  Moj gre proti 35 in za enkrat se nima težav z erekcijo.

Te nič nemoti da ma težko trdega?

A ni to še bolje, da ima težko trdega? To je kletka brez kletke 🙂

Za njo zadovoljiti so pa tudi drugi načini.

New Report

Close