Kletka
Zaklenjenga mam skos… par dni mogoce na leto da ni zaklenjen. Umes menjavam kletke da ni vedno ista. To je to 🙂
ja saj prav da si opozoril. Ce je vse kot more bit, potem tudi tezav ni. Prava velikost, trening pred redno uporabo… na zacetku kaka kremica da ne pride do odrgnin itd… Ce pa se pojavijo pa seveda je potrebno ustrezno ukrepati. Zato pa je safeword in pa seveda dogovor kdaj se preneha s kletko.
midva enostavno uzivava v tem in dvomim da bova kdaj prenehala s kletko saj oba prevec uzivava v tem. Kiss
Na koliko casa pa ga osvobodis in da ima erekcijo ter orgazem?
Jaz sem na koncu predvsem dobil tezave, ker sem bil pod kljucem v kosu najmanj 10mes. Edino odklenjen sem bil pod nadzorom za higieno. Popolnoma brez erekcij.
Moja se je to popolnoma informirala. Od zacetka, kremice, itd.
Pa mislim da sem se preprogramiral, ko mi je redno masirala prostato. Pa redne mokre sanje sem dobival, izliv seveda obojno v kletki.
Vseskupaj sem pa nosil skoraj 2 leti. Ce bi hotel, bi lahko kadarkoli prenehal, samo reci bi moral. Ni se slo za kaznovanje, ampak bolj vzdrznost in lastnistvo.
NE drži.
Vsak človek je unikaten, vsak par prav tako. Kater igre in katere ne se gresta, je odvisno od njiju. “Livestyle” je samo izgovor za stereotipe.
Tako so pari, ki se mirno gredo LOCKtober in NO-vember.. kar ne pomeni, da so drugi meseci kaj drugačni, samo ta dva sta bolj “praznična”.
Ne glede nato ali imaš rastkota (grower) ali razkazovalkota (shower) bo konstantna uporaba kletke botrovala najmanj poškodbi mod, če ne že raka. O tem sem že.. glej nazaj.
Najti kletko za rastkota (znanstvena razlika med shower in growerjem je: če zraste 4cm iz stanja mirvanja do erekcije je grower) je veliko težje.. ker tisto, kar drži v mirnem stanju postane neznosno v erekciji.
Tudi moda niso fiksne jeklene krogle in zato se bodo izmuzila kletki. V najbolj neugodnih razmerah rastkota, fleksibilnih / joga modih.. nobena uporabna kletka ne zdrži. Oz. bi, a je tista tako tesna, da omejuje pretok krvi v možnjo in moda sama. Kletka je lahko samo za igro.. dan, dva.
DODATNO: Brez Princ Albert piercinga tako ni dejanske ZAKLENJENOSTI.. ker ga lahko vsak potegne ven (če je rastko toliko bolj).
Že v osnovi je torej vse skupaj: IGRA.
Za smrtno resne, je zgolj dejanski po meri narejeni ali modularen deviški pas, kjer sploh zraven ne prideš.. ali kletka s Princ Albert piercingom.
Naceloma se strinjam z napisanim. Mogoce je kletka res le za igro in ga lahko izvlece itd… ampak zakaj bi ga izvlekel? Kot je ze bilo napisano… point je v tem da ima moski v glavi da mu ga partnerica zaklene in da je njena last ce se gremo bdsm, in ne da razmislja o tem kako ga izvleci itd… sicer pa imajo kletke dodatke kot so spice in p antipullout obrocek… res da ga lahko mogoce nekdo vseeno izvlece aamo nazaj ga ne bo dal… se pravi partnerica oz domina vidi da suzenj goljufa… tako da mu ne preostane drugega kot da pusti kletko pri miru. In ja, da se jo nosit vec kot dan dva… mogoce je pa res da je odvisn od korenjaka kaksen je…
Anabela356, 17.10.2022 ob 10:03
Naceloma se strinjam z napisanim. Mogoce je kletka res le za igro in ga lahko izvlece itd… ampak zakaj bi ga izvlekel? Kot je ze bilo napisano… point je v tem da ima moski v glavi da mu ga partnerica zaklene in da je njena last ce se gremo bdsm, in ne da razmislja o tem kako ga izvleci itd… sicer pa imajo kletke dodatke kot so spice in p antipullout obrocek… res da ga lahko mogoce nekdo vseeno izvlece aamo nazaj ga ne bo dal… se pravi partnerica oz domina vidi da suzenj goljufa… tako da mu ne preostane drugega kot da pusti kletko pri miru. In ja, da se jo nosit vec kot dan dva… mogoce je pa res da je odvisn od korenjaka kaksen je…
Dodatni “zobje” ali špice.. ne delujejo. Bolj, ko je penis rastko (grower) manj ima šans, da katerakoli kletka in dodatki delujejo.
Pomislite: kako velik je penis, če njegov lastnik skoči gol v sneg, ledeno vodo?
Razlike med maksimumom: erekcijo in minimumom (na minus stopinjah) je prevelika, da bo kletka lahko funkcionirala.
Fiksirati je potrebno drugje, ponavljam: zgolj piercing zagotavlja, da kletka ne gre dol.. najbolj so podprti Prince Albert piercing zadeve, kjer se dobi ustrezne kletke ali nastavke za obstoječe kletke.
Alternativa je Frenum piercing ali piercing predkožice, kjer mora biti kletka “z rešetkami”, da se lahko skozi piercing luknjo doda manjšo ključavnico, ki drži frenum oz. predkožico v kletki.
Brez piercinga je samo dejanski “Deviški pas” tisti, ki onemogoča dostop do “orodja”.
Za BDSM igro zadostuje pa že poročni prstan, ki ima točno isti pomen kot kletka.. in prstan, kot vemo, znajo tudi hitro dati dol (oba spola).
Ko je Ptolomej bogovom ukradel ogenj in jih še nekajkrat nategnil (glede žrtvovanja kosov živali), da je Zeus dal kazensko prikovati na skalo visoke gore, kjer mu je orel vsak dan pojedel, mislim, da jetra.. Bogovom je ta krutost šla počasi na živce in Zeus je bil prisiljen Ptolomeja osvoboditi.. a ker ni hotel izgubiti obraza, je moral Ptolomej nositi prstan s koščkom gore, da se je Zeus lahko še naprej bahal, da ima Ptolomeja priklenjena na goro.
Še ena alternativa je: TATU.
Vtetoviran poročni prstan, se ne da sneti.
“Vinona forever” pa še vedno krasi Johny Deppa.
Js sem jo podarila moji bestici in njenemu partnerju za njuno obletnico. Odziv… malo presenecena, vidno sokirana, sedaj pa nadvse hvalezna 😈
aja naj se omenim da sem s tem izgubila svojo nedolznost… po tem dogodku so vsi vedeli da obozujem kletke… no sedaj me ne moti vec, je pa bilo sprva malo neprijetno.
Nikol ne bom pozabila kako me je napalilo ko sem prvic povedala frendici da sem mu ga zaklenila… tok me je napalilo da sem skor njo napadla… in vedno ko komu zaupam me obnori cisto! In potem ko kaka moja frendica namigne mojmu kako kaj spodaj, ko mu postane nerodno… uffff hehe no midva uzivava v kletki
Pred kratkim sem imela eno avanturo… tipa sem pobrala v diskacu v ljubljani, sla sva k meni v flet, no in zjutraj se je zbudil s kletko na penisu. Dala sem mu moznost, ali jo odklenem pa me ne vidi vec, ali pa gre s kletko domov. Kolikor dni zdrzi v kletki predno me prosi da ga odklenem, tolikokrat lahko seksa z mano.
zdrzal je teden dni! Pa nikol prej se videl kletke… no tako da sva potem 7krat seksala, potem pa sem prekinila vse stike
Aja pa se to. Vedno preverite kajti razlicne kljucavnice lahko odklepa isti kljuc! Najbolje da jih kupite pri razlicnih prodajalcih sploh kitajske, kajti kljucavnice so zaradi svoje majhnosti manj sigurne, tako da vedno preverite stare kljuce na novih kljucavnicah… ce kateri odklepa, zavrzite stare kljuce 🙂 varnost je na prvem mestu! Lahko pa kljuce shranjujete na varnem mestu in ker so vsi podobni se lahko greste igro da partner potem zreba kljuc, in ce odklene kljucavnico ima free day ce ne pa ostane zaklenjen… no ideja kako uporabiti stare kljuce. Midva jih imava tako ze kar nekaj in je super igra za oba ker nikoli ne ves kaj izzreba hehe
Anonimno 4069, 28.10.2022 ob 08:35
Jutro Jasmina,
Jaz mu raje vsake toliko novo kletko kupim😂 Saj niso tako drage, je še bolj zanimivo, ko vsako leto malo manjšo dobi, pa obroček ima že sedaj tudi 2 stopnjo manjši kot pred 10 leti. 😂😂😂
Tudi to je super ideja! No jaz sem ugotovila da me je tako nekaj casa varal in si ga vmes odklepal, tako da kljucavnice menjam zelo zelo pogosto, ce ze nimam nove dam staro samo pac drugo, prej pa preverim da ne odklepa isti kljuc. Menjam skoraj vedno kadar odklenem, vcasih pa tudi kar tako po parih dneh… lepo partnerja priklenem z lisicami in mu lepo zamenjam kljucavnico hehe in sem tako bolj sigurna da ne skriva kje kljucka