Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kletka

Kletka

Jp. 051 677 400

In ta telefonska je…?

Dekleta ce katira potrebuje uboglivega suznja, sem vam na voljo.

[email protected]

Pozdravljene,

Svoje moške za novo leto kaj nagradite, če so bili celo leto pridni? Jih kaj osvobodite, kakšen orgazem al kaj podobnega? Jaz razmišljam  o enem ruend orgazmu in nazaj u majnšo kletko😄😄

Jaz sem mojega odklenila že 25.12 in bo prost do 01.01. Nato pa bo zaklenjen do 01.02.23….to je bil pogoj, za teden svobode konec tega leta.

Js ga ne bom odklenila. Razmisljam o tem da bi ga odklenila za valentinovo, pa potem do konca leta zaklenjen, ali pa da si izbere poljuben dan, en dan, ko mu ga odklenem v celem letu. Njegova zelja je bila da bi bil zaklenjen dlje casa… pac mu bom ustregla, ker ga obozujem! Zaklenjenega seveda haha

Srecno, in ostanite zaklenjeni!

moški hodite z kletko v toplice ali savno? kakšni so občutki? me je malo sram pogledov drugih, saj me moja pelje za teden v toplice z kletko gor seveda.

Saj se ne vidi… cez kopalne hlace… no meni je bistvo sicer da tisti ki pozna, da opazi, in da ve da imam zaklenjenega… savna… hja, bolj je problem vrocina pa kovinska kletka… saj imas lahko brisaco cez…

Moj že vsa leta v savno in v terme s kletko hodi. Kopalne hlače v bazni in brisača v savni vse rešita. Mu je pa v jekleni kletki fajn vroče v savni😁😁 bolj je pri teku problem, ko greva skupaj na tek hočem da ima pajkice oblečene, tam pa se kletka lepo skozi vidi😁

Bil nagrajen za praznike. 😍

Savna, bazen, toplice – kopalke in brisača, kot so povedale dame pred mano.

P.S.: srečno in zdravo, damam orgazmov polno, dedcem pa zaklenjeno novo leto!

15.1. Mednarodni chastity day… se kdo pripravlja na ta praznik hehe en mesec zaklenjen do valentinovega?

14 januar je letos Chastity day. Moj je pod klučem še od lani, danes ga odklenem po službi in ga zaklenem jutri zvečer, potem pa tako ostane do valentinovega ki je letos 14 februarja…..

Zdravo kakšne kreme uporabljate v primeru razdražene kože okrog kletke.

Lolipop270:

Moj ima vedno nastavljeno vlažilno kremo v kopalnici in na Wc-ju….To vedno poskrbim, da ima na voljko v neomejenih količinah.

Jaz uporabljam baby olje s kamilico iz DM-a.

Evo se oglašam po enih štirih mesecih. Sva z mojim mal poskušala s kletko ampak se ni obneslo (že prej sem bla skeptična), ga pač hočem met vedno na voljo pa tudi mi ni glih simpatično, da bi na svojem korenjaku mel eno kovinsko reč. Komur paše pa itak go for it! Sem pa vmes postala (še) bolj stroga in pojačala šeškanje hehe (itak se oba strinjava, nama paše). Kar pogosto in fejst dajem po riti. Sem kar opasna žena-šefica pri hiši!

Bravo Helenca! Tako je prav, kakor vama paše!

A dobi tudi kaj po jajčkih?

Ne, po jajčkih ne he he. Hočem da so cela in dobra. Je po riti čisto dovolj. Prav dans-sobota je gospodinjski dan za mojega, delat po hiši, pucat, prat. Skor vedno jih v soboto dobi po nagi ker pač hočem da je narejeno v nulo, pa vmes itak kontroliram! Pas in jahalc-bič sta pri roki!

Meni so kletke ful vsec, a kaj ko mi ni se nobene uspelo prepricati v to.., nimam srece, tako da sem ze obupal… za vse je to tak tabu

A katera že odšteva dneve do valentinovega? Moj že pridno čaka v kletki in se veseli 15 februarja :):)

Danes, ko je bolj neprijetno vreme sem mu nastavila v kopalnici hlačne najlonke, ko sem mu jih pred časom kupila. Ful Sissy je deloval v kletki, tangicah in najlonkah…..obožujem svojega moža:):):)

Jaz pa mislim da bi morali biti cisto vsi moski v kletkah, brez izjeme! Enostavno bi tako moralo biti! Lep dan

Odgovor na objavo uporabnika
Marjetka984, 26.01.2023 ob 08:17

Jaz pa mislim da bi morali biti cisto vsi moski v kletkah, brez izjeme! Enostavno bi tako moralo biti! Lep dan

Se 100% strinjam. Ženske bi brezpogojno morale odločati o orgazmih in zadovoljstvu tipov.

bi bilo zanimivo videt

Js v tem ees ne vidim tezav. Ce sta dva v vezi, mu ona lepo zaklene kletko in jo odklene ko se ji zahoce seksat. Glede na to da naj bi bil partner zvest, v tem ne vidim tezav.  Tako ali tako ne sme seksat drugje, niti masturbiral naj nebi, tako da ne vem zakaj bi se kdo pritozeval. Skratka, vsi, ampak res prou vsi, bi morali biti pod kljucem. Saj tudi avto zaklenemo, hiso ko nas ni doma… zakaj nebi se penis bil zaklenjen, ko ga ne uporabljamo?

New Report

Close