Kletka
Bivsa me je kaznovala za neposlusnost samo enkrat. Nic ni rekla, ko pa je prisel dan da odklene po 3 mesecih, me je pa provezala, me drazila, na koncu pa odklene kljucavnico… cakam da odstrani kletko, ona je pa le zamenjala kljucavnico za novo… se malo nasmejala, ter rekla: no sedaj pa podirava nov rekord! Vedno ko mi ga je zaklenila, ga je za dlje casa kot prejsnjic… no tako sem bil zaklenjen kazensko vec kot pol leta skupaj.
Kletka je super stvar. Brez nje si ne predstavljam veze. Hotla sem reci da jaz ga z veseljem odklenem ko me prosi na kolenih… ampak mi prej vklenem roke, tako da se ga ne more dotikati… tudi celo noc recimo… vendar kolikor ur je odklenjen, toliko dni dodava k skupnem casu kk bo se zaklenjen. Tudi obdelam mu ga… z roko, dodaten teden, orala dodatne 3 tedne, tudi zajaham ga… dodatna 2 meseca… vendar nikoli mu ne pustim da mu pride… ce pa mu, potem pa dobi 6 mesecev… tako da, niti ne prosi hahahaha
Pa ga vmes kaj rajcas? Ali pa odklenes ko ti pase seksat recimo? Pri sebi opazam da po treh, stirih dneh, ce ni drazenja, postane kletka kot da je ni, dejansko se tako navadis na njo da pozabis da je zaklenjen… dovolj je ze da mi ga samo odklene da ga umijem in takoj nazaj zaklene… potem je spet nekaj dni obcutek zaklenjenosti… no ce karkoli pocne z njim pa sploh, ko ga zaklene nazaj, ufff
Tocno tako Chastity. Nikoli ne pustim vec kot dva dni da nebi odklenila za higieno, sploh ce zaprti tip kletke. Vendar odklenem, umijem, zaklenem. Vedno ima rike vklenjene v lisice. Ne morem si privosciti da me kakorkoli izigra. Problem je ker je moj precej obdarjen in je tezko nataknit sploh manjso kletko… dokler nisem obvladala, sem mu ukazala da zaklene sam oz natakne, zaklenila sem sama!!!!!!! Vedno!!!! Ker drugace ni bistva. Vedno pa sem dala drugo kljucavnico, zaradi varnosti pa rezervnih kljucev ce bi ga slucajno moj imel. To se vedno delam. Nikoli ista kljucavnica nazaj. No skratka. Odklepam ga za higieno, vcasih mu recem da bova seksala, pa ga privezem, pa rajcam in potem ves napaljen ugotovi da ne bova seksala, da sem se zlagala, mu samo nataknem drugo kletko… vcasih odklenem, pa niti kletke ne dam dol, samo zamenjam kljucavnico,… seveda seksava, ko meni pase vsakic! Lahko tudi vsak dan… samo potem ni nekega bistva… vsake toliko ko mi zapase ga odklenem, takrat pa seksava, vcasih samo orala, vcasih drkam, vcasih more on drkat pa js gledam, vcasih mu nardim footjob, tudi pride mu lahko, seveda, ampak samo ce jaz tako hocem!!!! Kar meni pase!!! Vse ostalo je kazen!!!! Po navadi dodatni dnevi… midva se greva pac tako da, on kletko lahko nosi 24/7… in vedno mu dajem upanje da ga pustim odklenjenega, vendar tik preden bi ga morala odklenit za dlje casa, poskrbim za kazen da so dodatni dnevi! Nocem da je se kadarkoli odklenjen… pac je zaklenjen za vedno, in tako hocem. Lazna upanja pa vedno vsak dan! Da je napaljen skos in da nikoli ne ve ce bo se kdaj odklenjen… pricakuje pa ja veselo skozi ta dan. Meni iskreno, moski more bit zaklenjen!!! Vedno!!! Le za moje potrebe ga odklenem, to je to. More pa skoz bit igra, da vedno nekaj pricakuje, kar na koncu ne docaka, ker mu to unicim!!! In uzivam v tem, moj p tudi po reakciji kurca sodec! In to je najin lifestyle… odklenit pa mores ker drugace ni pricakovanja z njegove strani… in nikoli ampak res nikoli, domina ne sme biti predvidljiva!!!! Vedno mora biti suzenj v negotovosti, ker ga to pali.
Ena najljubsih kazni so mi pa spice ki jih dodatno dam na kletko… skoda samo ker niso prevec primerne za daljsi cas… bolj za nekaj ur ali za cas ko ga drazim… obozujem ko se mu zarijejo v penis, njegov pogled ko mu spice tiscijo nabrekli penis… tudi kateter mi je zelo vsec!!!! Ampak zopet samo za cas igre… rada mu bicam jajca, polivam jih z voskom, scipalke, pohodim s stiklam, grizem, praskam, medtem pa spice ki se zarivajo v penis… popolna kazen za neubogljivost!!! Elektro sok…. Mmmm na koncu pa z vibeatorjem pripravim do vrhunca cez kletko!!! Aja pa se analni cep hehe obvezno!!!!
Ideja da mora za kazen nositi zenske spodnjice je pa tudi meni noro usec! Nisem se poizkusila, mu jih pa zagotovo narocim! Nosil je ze moske tangice v sluzbi samo cipkaste zenske hlacke so pa povsem nekaj drugega. Ne bom pozabila, prvic ko sem hotla da gre v tangicah v sluzbo in ni hotel, sem mu skrila vse spodnjice le tange pustila v omarici. Prvi dan je sel brez na siht, no po vecernem bicanju za kazen pa je z veseljem oblekel naslednji dan haha
Aja se to. Ja ga odklenem kak dan, ce se intenzivno ukvarja s sportom ali pa v sluzbi… pac pride dan ko je tudi prevec ocitna kletka pod obleko pa nocem da vsi vejo za kletko. Ko bom hotela da vejo bom to pokazala s kljucem na verizici rajsi. Drugace pa ja, kolikor ur je potem odklenjen, toliko dni pristejeva k skupnem casu kletke ali pa celo tednov… tako da se cas samo podaljsuje in me celo prosi naj ne odklenem ker ve da jo potem stokrat dlje zaklenjen. res nocem da je se kdaj odklenjen kar tako…
Iris558 tole se slisi imenitno taksne domine si tudi jaz zelim.. stalna napaljenost in potrebnost mmm to je nekaj najbolsega, ko si v kletki.. in ukvarjanje oz drazenje dnevno oz nekajtedensko.. da potrebnost in napaljenost na domino bikoli ne upade… vec taksnih domin potrebujemo.
Ali je kdaj tudi strapon v igri? Iz tvoje in njegove strani? Kolikokrat na mesec ali leto mu spraznis jajca na tak ali drugacen nacin?
Men so tele najbolse ne pada vn tud ce je mau vecje in tud ce nisi zaklenen pa se udobne so..
Samo so res boksarice in pa vse ostalo samo se za kake starcke. V tangah ali pa stringah veliko bolje, oblikujejo rit, kar mi je malo fetis priznam, pa se kletko lepo drzijo na mestu. Mislim da danes cistim omarico s spodnjicami
uf napalilo me je tole. Danes gre kljucek na verizico na glezenj definitivno. Mislim da bo lep pogled, usnjene pajkice, srebrna verizica s kljuckom pa najljubsi gleznarji. Perfect dan. Lepo skrit kljucek ampak jaz bom vedela da je z mano
In od velikosti kletke, oblacil ki jih ima spodaj itd..
Drugace ce sta zacetnika bi priporocal kaksno plasticno z aliexpresa pri kateri dobis zravn vec razlicnih obrocov, da ugotlvita kater obroc je najbol primeren.
Koliko odprto je pa tvoja stvar bol kot je odprta vec se lahko igra je pa tudi res, da ga lahko tudi ti potem drazis skozi kletko z prsti ali jezikom itd.. ce ima odprtine.. najbolje je ravno nekaj vmes..
Potem pa naprej kaj drugega.. pri poceni kovinskih je problem ker so vecinoma kromerane kar ni najbolje za telo.. ampak se, da najti tudi kaksno, ki ni kromerana.. ker custom so pa precej drage in je skoraj brez veze ce ni vedno zaklenjen.
Če kupita tole, ne bosta zgrešila. Mož jo ima že leta in leta in jo brez težav nosi.
Melipika in ostali. Da mal poročam kaj se kej dogaja pr meni z mojim dragim možem, neki časa se nisem oglasila. 🙂 Kletko sva uvedla na en svoj način. Ko ima ob sobotah gospodinjski dan jo mora nosit in po novem zmeri brez hlač in gat (od pasu dol nag) da se vid tud kletka. To je pač en kjut način ponižanja in da se vidi da pripada meni hehe. Uvedla sem tud obvezno vzdrževalno (maintenance) šeškanje vsako soboto zjutri preden začne gospodinjski dan, najprej jih faše z roko, pol 40 s kuhlo in 40 s pasom. To je tako šeškanje ne glede na porednost, da si še bolj zapomni da sem jaz šefica pri hiši in se trudi bit priden čez ves teden. Ob sobotah ko mora delat jih ponavad dobi še enkrat ko kej ne naredi najboljš al pa počas, med tednom pa recimo tudi nekje enkrat. Pač obnašanje zahtevam da je spoštljivo, ubogljivo, da ni len al pa površen.
Aja drgač trajanja delovne sobote (od nekje osmih zjutri do treh popoldne) še nisem podaljšala. Mogoče bom. Itak mora pomagat v gospodinjstvu tud med tednom, si pač deliva.
Vprašanja za Melipiko in ostale: Je tole vzdrževalno šeškanje mogoče prestrogo? Kaj pa tvoj dragi dela ob nedeljah (takrat ko je delovna tud nedelja), a je res tolk dela pri tvoji hiši za narest? 🙂 Jih mogoče takrat pol še bolj faše po nagi riti? 🙂
Moj mož pravi (mal v humorju, drgač itak soglasna odločitev), da sem najstrožja žena v Sloveniji hehe. Men se to zdi kompliment. Ampak drgač dvomim, da sem res najstrožja. Se mi zdi da so še bolj stroge hehe.
En:
Ko sem jo jaz kupila si imel na razpolago 3 velikosti obročka. 35, 40 in 45mm. Jaz sem takrat vzela 45mm in po letu dni dokupila še samo obroč premera 40mm. Za začetek je 45mm najbolj primeren, po letu nošenja, pa greš komot na 40mm, saj se ga dragi navadi, pa tudi po letu kletke se vse malo zmanjša 😁.
Zanimive teme. Helenca, meni se zdi, da je tole kar pišeš zelo, zelo strogo. Ali pa sem sama bolj usmiljene sorte. 🙂 No, če vama paše je super. Drugače verjamem, da imata zadeve dobro urejene in da tvoj mož pridno gospodinji. Ali si ti res najstrožja žena v Sloveniji? Ne vem, mogoče so še strožje. Po mojem se veliko tega, več kot si mislimo, dogaja za štirimi stenami, kjer ženske postajajo/mo vedno bolj dominantne.
Stajerska1972
Jaz sem zacel z 50 in je bilo takrat malo mucno ampak ne prevec sedaj nosim 50 ali 45 ampak 45 mi je vcasih ze mucno ce sem zelo potrebn in ponoci erekcija zelo dovgo ustraja je, kar mucno. Seveda ve bi rekle vedno mora erekcija bolet ampak meni je vsec ce boli malo in ne prevec ker imam rad trdrga, ko sem zaklenjen pa ne prevec bolecega… bi biu pa za, da me zaklene v malo premajhen ubroc za kaksno noc ampak ne vec.. rajsi imam tesnejse kletke da me stiska v penisu kot v ubrocu..
Helenca meni je vsec tale ideja o pospravanju s kletko brez oblacil mogoce mu bi lahko nadela kaksno res kratko krilce tako da mu kletja se vedno gleda vn in kaksne mrezaste nadkolenke in mogoce analni cep po moznosti kaksnega ki mocno stimulera prostato, da ko samo hodis da ti ze penis pusca seveda ce ti je to vsec..
Za seskanje jaz osebno nism spoh pa ne tako na hard tako, da lahko recem da je meni ti prevec je pa res, da je odvisno od zenske mogoce ce bi imel taksno, ki bi me seskala bi bil vesel nikoli ne ves.
Jaz imam rajse ce me nezno udari po jajcih in mi jih stiska ampak ne premocno ali pa s kaksno koprivo po penisu in jajcih.. ta s koprivo me zelo porajca, ker si potem cez kaksne pov ure ali uro tako potrebn da je joj… vsaj jaz..
Aja kletko uporabljam ze cca 10 let ampak ne redno vcasih bol vcasih manj pa nisem opaazil neke razlike razn to, da je penis sedaj man kot 1 cm krajsi ampak mogoce je tudi ze malo “starost” tudi ko sem bil zaklenjen 100dni in, ko sem odklenil penis ni bil dosti manjsi kot pred zaklepom.
Drugace pa ali mogoce katera uporablja na svojem komplet deviski pas s kletko? Nekaj takega: https://a.aliexpress.com/_mPaogqI
Jaz razmislam ampak nevem ker nevem kako je glede udobnosti itd najrajsi, bi vzel tako, da je lahko zame in zanjo, da bi tudi mojo lahko kdaj zaklenil vem, da obstaja samo spredn del zamenjas z zenskim. Nebi pa tvegal ker ni ravno poceni..
Ima mogoce katera od punc deviski pas?
Pozdrav. Prvic slisim da obstajajo take kletke. Prebiram in razmisljam da je mogoce to resitev za moje tezave. Imam vprasanje: kako dolgo more bit zaklenjen da se popravi odnos do partnerice? Spostovanje, pozornost… to mi manjka pri fantu. Bi to kletka lahko naredila? Nisem neki sadist, pa da bi ga tepla in privezovala. Samo zaklenila bi ga rada? A je to dovolj da spremeni obnasanje do mene? kaksna je najbolj primerna kletka z zacetek? Hvala