Kletka
Ja ni nujno odvisno od fanta in njegove potrebnosti itd.. pac ce je stvar pravilno napeljana lahko postanes “mucek” zelo hitr ampak ce stvar ni uedu nastavljena in je kletka samo nataknjena na penis in brez drazenja prej in potem in neke dominantnosti iz tvoje strani potem vseeno. Moski mora vededti kdo je glavni in kdo ma kljuce od penisa.. Ni nujno, da ga tepes itd ampak, da ve da ti dolocas kdaj bo prgazm in kdaj ne. je pa seveda odvisno za kaj gre oz kje je problem, da ni tega kar zelis.. aja pa se to, ko mu dovolis orgazm potem moski zopet rabimo kaksen dan ali 3 da ratamo nazaj taksni kot smo bili prej (saj pri meni je tako)…
Drugace pa preberi temo in bos dobila kaksno idejo, nasvet itd ali pa vprasaj.
Kletke imajo v venera shopu ali pa v loliti v btcju in se kje drgje malo zalavfaj internet.. ce gres fizicno v trgovino in jo kupis jo imas takoj ampak cena je nekje 30€+ na kaksnem aliekspresu se jo da dobot tudi za 15 s postnino ali se kaj man.. cb 6000 je odlocna izbera ce ima bol majhnega mu vzames cb 6000s ampak mogoce za zacetek mu das malo vecjo kletko, da mu ostane malo za prijet.. oz da zgleda, da ima se kaj svojega..
Zaenkrat ima pravi zanimiv dan v sluzbi. Pravi da ko vidi zensko se takoj spomni na mene in ne upa sploh gledat okrog ker mu potem zategne jajca? Je to res? Pravi da mu kar pomodrijo ko mu hoce otrdet pac… drugace da pa je kul nosit kletko. Se mi zdi da se ze sedaj drugace obnasa do mene, veliko prijaznejsi je
Hvala za ta forum! Pa to je noro, se en dan ni pa je res sprememba v vedenju! Samo omenila sem da lahko kljuc pustim v sluzbi se za eno noc, pa je cisto krotek postal! In se v soping gre zame! Se nikoli ni sel, pravi da mi bo neki kupil ker me ljubi! Pa ne to res samo zaradi kletke? Pac k ne more met kurca svobodnga? noro res
ja tako je to.. samo pazi kako bo z orgazmi, ker po orgazmih smo potem spet malo “podivjani” oz taksni kot ko nismo zaklenjeni saj pri meni je tako ceprav cez par dni je potem ok.. upam da bo pri tvojem drugace in bo prej krotek..
Aja jaca pa ratajo modra oz boleca, ko jih erekcija stisne in ni pretoka krvi ce je predovgo je kar bolece drugace pa ko je mehak naj bi inel za 1 prst prostora med kozi in obrocem… ce je pa prehudo lahko data pa vecji obroc na kletko.. ce mu seveda dovolis..
Radovadna ne mu ugodit odkleni, ko si zasluzi… lahko se malo pohecas pa mu zvecer odklenes pa zaklenes nazaj brez, da das kletko dol pa reces, da si samo probala ce klucavnica dela.. ali mu jo das pa dol pa mu ga dvignes malo podrkas mogoce blizu vrhjnca sedaj itak nerabi veliko, ker je penis zeloooo ubcutliv in potem nazaj bo se bol potrebn in “zmesan”
A zvecer si mu dovolila, da je dal dol pa poskrbev za higieno ali bosta to pocela na vec dni? Priporocam da si zravn da nebo guljofije ali pa pranje opravis ti.. lahko mu reces, da nesme prat trdega, da mora pocakat, da oplahne..
Je pa odlicno, da imas tudi ti kaj od tega, da tudi tebe uzburja..
Uzivaj se naprej..
To pa je car kletke. Dlje kot je zaklenjen, bolj si zelis tega, dlje si zelis da je zaklenjen, bolj kot tudi sama ne bos seksala, ali pa bos kako drugace, bolj te bo vznemirjala misel, da je to tako, ker si ga ti zaklenila in ker imas ti vso moc. Kar na enkrat ti bo brez kletke tudi vse skupaj brez pomena. Bolj kot o tem razmisljas, vec bos hotla. In tvoj, ne bos hotela pokvariti njegovega spostljivega obnasanja do tebe in ustrezljivosti s tem da bi ga odklenila in mu dopustila da svobodno razpolaga z udom. Ne bos hotela pokvariti vsega kar kletka prinasa. Bos vsake toliko seveda ko bos seksala z njim, ampak isti trenutek si bos zelela sa je zopet nazaj v kletki. S tem da si sigurna da ne otepa z njim kje okrog po svetu… kar na enkrat je resnicno samo tvoj, spostljiv, ubogljiv, tvoj prijatelj, partner in zaupnik. Le tako naprej.
3 dni pa pol kletke cb6000 kovinska. Ucer dva odklenila pa poskrbela za higieno, moj je bil v lisicah, in dokler ga nisva zaklenila nazaj, je bil vklenjen. Vedenje neopisna sprememba na bolje! Toliko pozornosti se nisem bila delezna v lajfu! Danes me pelje na vecerjo, po njej pa bova imela vecer v dvoje… ali gre kletka dol ali ne pa se bom se odlocila… definitivno tudi ce seksava, gre kletka potem nazaj. Vsec mi je zvok kljucavnice med hojo ko udarja ob kletko, samo kot pripomba 🙂
Cudovito se je potem, kar lepo popravil hehe..
Drugace pa lahko te tudi on s straponom on pa lepo ostane zaklenjen meni je zelo vsec, ko sm zaklenjen in jo potem pa kletka opleta in udarja..
Kaj pravi on kaj na kletko?
Drugace ce je klucavnica prevec glasna (prevec udarja) lahko nanjo das kaksno elastiko ali pa Oring se bolje pa se izgleda lepo. pride potem malo tisje udarjanje.. je pa res, da je to tudi svoj car kletke..
Na vecerji? Hmmmm romanticna vecerja, polna strasti, pricakovanja, nabita s pozitivno energijo, ogromno flirtanja, drazenja, eroticno vzdusje da bi ga lahko rezal, voznja domov, z mojo roko na kletki, vrocimi poljubi, ki so vodili do spalnice, kjer sem da pocasi obnorela do roba… in potem? Odocila sem se da tega ne bom pokvarila in zal je ostal zaklenjen, ker sem prevec uziva v dogajanju. Seks tisti moment ni imel nobenega pomena in ni mi bilo do seksa, ker bi z njim vse to pokvarila.