Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kletka

Kletka

Vse ključavnice je mogoče odkleniti brez ključa.

Sem samski ubogljiv moški srednjih let.Iščem zelo strogo dolgolaso dominantno žensko ljubiteljico šeškanja čez kolena po nagi riti z odprto dlanjo,oprijetih usnjenih,latex,pvc in vinil kril ter oblek in usnjenih lakastih špičastih salonarjev z visoko,ozko,tanko petko in tankim podplatom katera bi me zelo strogo vzgajala in me zelo pogosto(vsaj enkrat na dan,še raje pa 6-10 x na dan) dala-upognila čez kolena in me zelo močno našeškala po nagi riti z odprto dlanjo.Možna tudi trajna veza. Iščem zelo strogo dolgolaso GOSPODARICO-DOMINO,katera bi me večkrat na dan dala upognila čez kolena na takšen način,da se z rokami in nogami ne bom dotikal tal-roke in noge med šeškanjem nemočno bingljajo v zraku in me zelo močno ter zelo dolgo našeškala po nagi riti največ z odprto dlanjo,pa tudi s šibo,palico,usnjenim bičem,kuhalnico,različnimi šeškalniki,iztepačem-prakarjem in usnjenim širokim lakastm ženskim pasom.Želim,da je šeškanje tako zelo močno,da bom jokal,vpil na ves glas od bolečin in prosil za milost-ker,do sedaj še nisem bil našeškan tako zelo močno,da bi jokal,si pa to zelo želim in tudi potrebujem.Lahko sem njen osebni-hišni suženj na zelo dolgi rok-lahko tudi za vedno.Možna trajna veza.

Sem samski ubogljiv moški srednjih let.Iščem zelo strogo dolgolaso dominantno žensko ljubiteljico šeškanja čez kolena po nagi riti z odprto dlanjo,oprijetih usnjenih,latex,pvc in vinil kril ter oblek in usnjenih lakastih špičastih salonarjev z visoko,ozko,tanko petko in tankim podplatom katera bi me zelo strogo vzgajala in me zelo pogosto(vsaj enkrat na dan,še raje pa 6-10 x na dan) dala-upognila čez kolena in me zelo močno našeškala po nagi riti z odprto dlanjo.Možna tudi trajna veza. Iščem zelo strogo dolgolaso GOSPODARICO-DOMINO,katera bi me večkrat na dan dala upognila čez kolena na takšen način,da se z rokami in nogami ne bom dotikal tal-roke in noge med šeškanjem nemočno bingljajo v zraku in me zelo močno ter zelo dolgo našeškala po nagi riti največ z odprto dlanjo,pa tudi s šibo,palico,usnjenim bičem,kuhalnico,različnimi šeškalniki,iztepačem-prakarjem in usnjenim širokim lakastm ženskim pasom.Želim,da je šeškanje tako zelo močno,da bom jokal,vpil na ves glas od bolečin in prosil za milost-ker,do sedaj še nisem bil našeškan tako zelo močno,da bi jokal,si pa to zelo želim in tudi potrebujem.Lahko sem njen osebni-hišni suženj na zelo dolgi rok-lahko tudi za vedno.Možna trajna veza.

Na aliexpressu se dobijo kljucavnice s specialnimi kljuci. 8/10 varne

Pri meni se je pa zgodilo da smo s punco uporabljali kletko in sem zelo veliko casa prezivljal v njej. S punco sva se skregala par dni nazaj in mi je pustila kletko gor, rekla mi je da mogoce mi bo vrnila kljuce komaj po poletju tako da nebom mogu niti ene punce…. kaj morem narediti ce lahko mi pomagate ker js vem da ona to resno misli. Pravi da morem vedno narediti use kar mi bo ukazala, zdej za prvi maj pa morem it na eno skupno vecerjo in mi je rekla da bom jo moral vikat ampak nevem kam me bo ona peljala se zelo bojim.

Morem va se povedat da mene to tako boli ko se mi ona pribliza ker se mi tako zeli dvignit ampak ne😭

Uzivaj, prepusti se. Ona je prava zate. Tocno tako more bit. Popolno!

Jaa ampak nezelim bit zakljenjen do poletja in znjo nimam stika edino ko se ona odloci da moram it z njo v trst v shopping da na koncu placam vse…. zelo strogo se obnasa do mene v kabini za probat oblacila me da na kolena in moram tam tako cakati😭

Za 1. Maj je moja bivsa draga nataknila poleg kletke ki jo imam ze slabe 2-3 meseca mi je se narocila plug kateri ima kr velik obseg in mi ga je nataknila v rit. Skoraj celi dan sem ga imel notri in me je zelo bolelo vam neznam niti povedat kako, morem vam povedat se da na koncu me je  straponom nategnila….in pravi da od zdej naprej bom samo se v rit dobival kar me resno skrbi😔

Plus pa je rekla da s casom bo povedala kolegicam da nisem vec fant ampak samo se suzenj mene je tako sram in nevem vec kaj narediti.

Daj mi njen kontakt. Ce je to res je idealna za v mojo solo. Take zenske bi morale biti vse!

Kaj mi lahko pomagate vi…js nebi rad se hujse Miss K prosim vas

Vprašanje za Sabino94. Predpostavljam, da si medicinska sestra in da delaš v domu za starejše. Pišeš, da med menjavo urinskih katetrov marsikomu namerno povzročaš bolečino in pri tem še uživaš. Pri katerih delih pa še lahko tako delaš, da jim pri svojem delu namerno povzročaš bolečine?

Ta Sabina mora biti prava bitch. Si jo kar predstavljam, kako uživa v svojem delu. Mene so take ženske vedno rajcale. V osnovni šoli sem imel sošolko, ki je ful uživala med tem, ko je kobilicam rezala intrgala krila, zabadala bucike v telo ali jih polivala s sekundnim lepilom. Mislim, da sem jaz s pogledom nanjo užival prav tako kot ona, ko je mrcvarila živalce. Tudi zato vedno rad preberem zapis od Sabine, ker vem, da je popolnoma nemogoče, da bi jo lahko opazoval v živo, tako da si jo lahko predstavljam le virtualno.

Moja biusa punca me drzi v kletki ze ful casa obljubila mi je da v ponedeljek mi bo dala svobodo ampak sem ugotovil da me je blokirala na vse moznih aplikacijah in je nemorem dobit napisala pa mi je da ko se bo ona zelela pog zmano me bo kontaktirala in do takrat bom v kletki js zal nemorem it niti na treninge v fitnes ker se bojim da se mi je zgodi in mi je tudi prepovedala priblizevanje ko jo srecam v fitnesu ker ce to naredim bo povedala usem da sem zdej njej samo se suzenj in da ji lizem noge in delam use kar ona zeli velika copata!

Haj

Odgovor na objavo uporabnika
Slave8, 08.05.2024 ob 19:02

Moja biusa punca me drzi v kletki ze ful casa obljubila mi je da v ponedeljek mi bo dala svobodo ampak sem ugotovil da me je blokirala na vse moznih aplikacijah in je nemorem dobit napisala pa mi je da ko se bo ona zelela pog zmano me bo kontaktirala in do takrat bom v kletki js zal nemorem it niti na treninge v fitnes ker se bojim da se mi je zgodi in mi je tudi prepovedala priblizevanje ko jo srecam v fitnesu ker ce to naredim bo povedala usem da sem zdej njej samo se suzenj in da ji lizem noge in delam use kar ona zeli velika copata!

A si ne znaš odrezat tega dol s kurca? Kva ste take budale ej. Ma drzim babnco za vrat, da mi da kljuce, ali pa jo spravim v bolnico.

Odgovor na objavo uporabnika
Sissymis, 08.05.2024 ob 20:44

A si ne znaš odrezat tega dol s kurca? Kva ste take budale ej. Ma drzim babnco za vrat, da mi da kljuce, ali pa jo spravim v bolnico.

ne ker pol bo usem povedala pa nevem kaj pricakovat se bojim in spostujem jo zato nebom tega naredil

Slave8, zbudi se. Sanjas. Nic od tega ni res kar pises. To so le tvoje fantazije… pogresas bivso? Pa dobr bi blo da bi bil vsaj priblizno pismen

Lahko vam posljem slike in pogovore kaj mi pise ce zelite videt da mi verjamete seveda jo pogresam

Slave8 če je res ali ne to veš samo ti. Deluje malo ,da ni res.

Če je tako pač uživaj v tem ….drugega ti ne preostane.

Prost suženj ni svoboden suženj,  suženj je svoboden samo ko služi svoji gospodarici. Čeprav si zaklenjen se ni treba tukaj pritoževati, ker to ne spremeni situacije.

Nekdo drugi bi pa mogoče bil rad na tvojem mestu.

Jaa se strinjam z vsem kar je napisano js morem bit samo vesel da ji lahko sluzim ampak edino kletka me zelo moti in ucasih pa si ga zelim na roko pa nemorem in kasen krat se sekiram celi dan

Ja in kaj bo ce bo vsem povedala? Itak bos mel kletko dol pa bos lahko prostega kurca kazal vsem, ki bodo verjeli da imas kletko, pa se metal si ga bos na roke lahko celi dan.

Mislim, ti si res eno budalo in prava jokica. Takim moskim pickam bi prvoscil da majo to celo zivljenje gor, ce ne mores odrezati ene jebene zelezne palice.

Sissymis, lepo povedano!

New Report

Close