Kletka
Chastity, 11.05.2024 ob 05:40
tudi jaz jo nosim ze vec let in mi je brez nje vse skup brezveze. Ne znam biti vec brez kletke. Vse je sporazumno in tudi moja bivsa se je porivala ta cas z drugimi. Pac sva se sla cuckold in nama je bilo super!!! Ce komu ni vsec, naj ne bere
Zakaj pa bivša?
Slave8, 11.05.2024 ob 10:45
Anonimni ti res neves kaj govoris js sem ponosen da sem zaklenjen za mojo bivso drago tako vsaj bo vedla da je ona sevedno edina zame
Ej jokica, namesto da sanjas in fantaziras kaj naj bi pocela bivsa s tabo, pa ga na to drkas, rajsi pisi njej, mogoce bo za. Ne smeti foruma z izmisljotinami. Reci sanjam stop, kupi kletko, nesi jo k bivsi, pa naj ti ga zaklene, kljuc pa vrze stran. Potem bos lahko tuki jokcal. Nisi noben slave… le jokica
Štajerska 1972
Ja se mi prilega. Ampak nisem obrezan in potem ščipa ko ti koža zleze iz luken. Nazaj pa ne ostane 😉 se mi dosti bolje prilega mini-mi verzija.
Vprašanje za ostale uporabnike kletk. Uporablja kateri kletko na kateri je dodatek za “kateter”? In če ja, kako varno je to ? + kakšno priporočate. Z plastično cevko ali z priterjenim koncem ?
Josko, 30.01.2024 ob 11:16
Evo dobil cellmate kletko! Moram reci da je fantasticna stvar! Vzel sem manjso verzijo, super udobna! Malo je le baterija mogoce velika ampak ohlapne hlace resijo tezavo. Slabost je mogoce da bi lahko elektro sok bil mocnejsi… drugace pa super kletka, povsem nemocen v njej, ne mores je odstraniti niti podrazno ce gospodarica ne odklene. Cakam da z mojo poizkusiva se harcore mode kjer onemogoci vse funkcije suznju, gospodarica ima popolno oblast. Dokler in kakor ona hoce. Enostavno ni bliznice. Nastavljen cas se lahko le podaljsuje. Pred iztekom ni odklepanja. Elektro soki hudi, ko ne pricakujes te lahko gospodarica strese, kadar si zazeli. Noro. Sedaj vem kolikokrat se spomni name. Nora stvar res, vsak bi jo moral imeti.
Kako se obnese cellmate zdaj jo že imaš nekaj časa ?
Meni je super! Udobna za nosit, edino elekro sok bi lahko bil mocnejsi. Na hardcore mode ima tisti ki nosi kletko onemogocene vse funkcije, tako da res ni goljufanja. Enostavmo najboljsa. Ko je enkrat zaklenjena ima moja gospodarica vse v rokah, tako da… zanimive funkcije kot so glasovanje o casu zaklepanja itd pa samo se popestri vse skupaj.
Najboljsi del vsega skupaj je da lahko kontroliras partnerja. Lahko ga cesa odvadis ali pa navadis da dobi nagrado… in potem naredi skor vse kar recem. Za nagrado pa ga odklenem, ali pa le podaljsam cas ko bo se zaklenjen. Tudi to je nagrada, sploh zame, da ga lahko se bolj vzgajam, on si pa tudi zeli kletke, ker me s tem pocasti… in mu je v cast da ima lahko zaklenjenega zame. Tko da, vedno je nekaj lahko nagrada! Najboljsi del je ko pricakuje da ga bom odklenila… vendar dalec od tega.
Tudi to se je ze zgodilo, vendar je to za enkrat se moja skrivnost. Cakam trenutek da mu omenim cuckold… bila sva ze blizu tega, po 4 mesecih kletke brez izliva samo ruined, vendar sva potem seksala in je ta zelja ko sva bila potesena malo izginila. Ob prvi priliki ko bo dovolj napaljen, imam obcutek da bo to sam predlagal.