Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kletka

Kletka

Zaklepam ga ze 5 let, zadnje dve leto po vec mesecev brez da odklenem.

anea a sedaj ga ne vec?

Manca sevedno je zaklenjen ampak trenutno mi ne pase seksat ker cene bi z veseljem mu tudi povedala….moski na splosno so mi usi jadniki in ko meni pase seksat seksam cene naj se slinijo za mano kolikor zelijo😉

Carica!!!!

Pa kako gre tebi doma z cuckom?

Na suhem je ze lep cas. Tudi meni nekako neko cudno obdobje, kar u bistvu me ne privlaci moj, tko da ga z lahkoto pustim brez seksa. On je pa itak vsaj dan bolj potreben in ubogljiv tako da mi cist pase. Za sebe pa vedno najdem da se porihtam.

Moj mi lazi non stop pod noge ker je cisto potreben kar mu recem naredi in to brez mu povedat dvakrat kot ponavadi…js sem lih danes razmiljala da bi poklicala prijatelja da se grem malo poigrat….mojemu pa bom js lepo povedala da od mene naj ne pricakuje vec seksa ker mi je en velik jadnik postal ce zeli me imet se naj me ima in mi lahko placuje se naprej use😅

Tudi jz razmisljam o tem… ugotavlajam da sem ga zaklenla u bistvu ker se mi ne da seksat z njim. Razmisljam da bi bila njegova domina, seksala pa drugje, tako kot je v dominaciji. Lahko me razvaja placuje itd, greva se bdsm, fuk pa pac bom sla iskat drugam… on si ga pa pac ne zasluzi, oziroma sluzi meni… sem njegova boginja in jz odlocam kaj in kako bo z njim… o tem razmisljjam, in kletka je kar dober pripomocek za dosego mojega cilja

Se strinjam s tabo in imas popunoma prav enako razmiljam tudi jaz….js mojemu mozu nedam vec za fukat da mi da bilo kaj v zivljenju….lahko me samo razvaja in financira fukala pa bom z mladimi in on ta cas lahko dela kar hoce po moznosti bo zacel tudi gledat lize ze njihovo spermo🤣

Joj a ves kok me napali ko grem z drugim in mam se tam spodi vse od druzga kurca, pridem domov in mu jo dam za lizat… pa on pojma nima da je bil pou ure nazaj drug kurac. In on ves srecen, kletka mu visi na kurcu, on revcek pa samo lize picko ki jo je lih nekdo orng obdelal

Js nevem nevem vec kaj z mojim nardit…..zelim zdej dosest da mu pride kr cez kletko in bom zacela ga nabijat s straponom ki dem ga pred dnevi narocila…..zdej sm se odlocila da bom sla res na eno hard domonacijo. Nekatere moje kolegice vejo da zame je on se samo suzenj. Lepo slisat manca res si pridna obozujem tasne zenske kot si ti

Drugace bi mu mogla povedat da se dajas dol z drigimi da se bolj ga ponizujes 😅

Enea650:  

Res je, jaz mojemu vedno povem, ko vem da bom tisti dan seksala…to ga naredi še večjega pussia

Ma mene iskreno nebriga kako se on pocuti ker ce zeli lahko gre kadar zeli ampak ve on zakaj ostaja zmano🤣

Stajerka kako pa je pri tebi doma s cuckom

Cuck je uporaben za prav vse razen za seks 😂. Tako, da kletka na dnevni bazi 💪

Moj dobi nagrado izliv samo cez kletko. Pride mu v minuta haha jadnik, prklenem ga, potem pa mu samo drkam kletko in mu pride po par minutah. Vcasih fase se vibrator na jajca, takrat je izliv veliko mocnejsi. Tudi prst dobi v rit, masazo prostate, takrat se pa moram kar malo odmaknit ker mu sprica nenormalno. Zadnje case nosi butt plag in se sprehajava ne dolgo nazaj, in se ustavi, neki zajamra, ga vprasam kaj je, in pravi da mu je prslo v gate. Analni cep mu je tok zmasiral zgleda prostato. To se je zgodilo prvic. Sedaj sem narocila se enega z lucko hahahaha. Strap on ga tudi navajam, zacela z zelo majhnim in se mu rit lepo siri. Tudi navadil se je da ne stiska vec supka in prou lepo sodeluje ko ga porivam. Umes ga primem se za jajcka malo pomasiram, kletko gor dol in ze sprica… potem pa se pridno polize nered haha, no jz pa potem vsa potrebna ker me to tok pali da je moj suzenj, da moram al vibrator al pa pac do kaksnga prjatla…

Manca : kaksen plug si mu pa dala, da ga je tako zdrazil?

Nic posebnga pac tak da vibrira se na daljinca, ki ga mam pa js v roki hehe

Kasen jadnik je ta tvoj moz heheh

Odgovor na objavo uporabnika
Manca582, 13.06.2024 ob 11:23

Moj dobi nagrado izliv samo cez kletko. Pride mu v minuta haha jadnik, prklenem ga, potem pa mu samo drkam kletko in mu pride po par minutah. Vcasih fase se vibrator na jajca, takrat je izliv veliko mocnejsi. Tudi prst dobi v rit, masazo prostate, takrat se pa moram kar malo odmaknit ker mu sprica nenormalno. Zadnje case nosi butt plag in se sprehajava ne dolgo nazaj, in se ustavi, neki zajamra, ga vprasam kaj je, in pravi da mu je prslo v gate. Analni cep mu je tok zmasiral zgleda prostato. To se je zgodilo prvic. Sedaj sem narocila se enega z lucko hahahaha. Strap on ga tudi navajam, zacela z zelo majhnim in se mu rit lepo siri. Tudi navadil se je da ne stiska vec supka in prou lepo sodeluje ko ga porivam. Umes ga primem se za jajcka malo pomasiram, kletko gor dol in ze sprica… potem pa se pridno polize nered haha, no jz pa potem vsa potrebna ker me to tok pali da je moj suzenj, da moram al vibrator al pa pac do kaksnga prjatla…

In kako si ga kaznovala, ker mu je prišlo kar v gate, tako nenadzorovano.

Ni blo treba kaznovat, to pa zato ker mu je prslo po enem mescu in je blo tok tega da mu je teklo po nogi in seveda so se hlace zmocile in je potem skrival flek na hlacah se cel dan v sopingu hehe pa se ceu kup lepih cunjic mi je kupil

Zdej me pa na morje pelje, samo ne ve da so kljuci ostali doma.

Kam pa te pelje na dospust?

Zdravo star sem 27 iz Lj ,moj je velik samo slabih 15cm

Je tukaj katera ,ki bi mi zaklenila moj mali penis in imela nadzor nad mano

Jaz z mojim prakticiram kletko že več kot tri leta. Ima po narocilu narejeno Rigid chastity z PA pircingom.  Nikoli ne ve kdaj ga odklenem je pa to vedno bolj poredko.

A&U

New Report

Close