Kletka
- Moj mi lazi non stop pod noge ker je cisto potreben kar mu recem naredi in to brez mu povedat dvakrat kot ponavadi…js sem lih danes razmiljala da bi poklicala prijatelja da se grem malo poigrat….mojemu pa bom js lepo povedala da od mene naj ne pricakuje vec seksa ker mi je en velik jadnik postal ce zeli me imet se naj me ima in mi lahko placuje se naprej use😅
Tudi jz razmisljam o tem… ugotavlajam da sem ga zaklenla u bistvu ker se mi ne da seksat z njim. Razmisljam da bi bila njegova domina, seksala pa drugje, tako kot je v dominaciji. Lahko me razvaja placuje itd, greva se bdsm, fuk pa pac bom sla iskat drugam… on si ga pa pac ne zasluzi, oziroma sluzi meni… sem njegova boginja in jz odlocam kaj in kako bo z njim… o tem razmisljjam, in kletka je kar dober pripomocek za dosego mojega cilja
Js nevem nevem vec kaj z mojim nardit…..zelim zdej dosest da mu pride kr cez kletko in bom zacela ga nabijat s straponom ki dem ga pred dnevi narocila…..zdej sm se odlocila da bom sla res na eno hard domonacijo. Nekatere moje kolegice vejo da zame je on se samo suzenj. Lepo slisat manca res si pridna obozujem tasne zenske kot si ti
Moj dobi nagrado izliv samo cez kletko. Pride mu v minuta haha jadnik, prklenem ga, potem pa mu samo drkam kletko in mu pride po par minutah. Vcasih fase se vibrator na jajca, takrat je izliv veliko mocnejsi. Tudi prst dobi v rit, masazo prostate, takrat se pa moram kar malo odmaknit ker mu sprica nenormalno. Zadnje case nosi butt plag in se sprehajava ne dolgo nazaj, in se ustavi, neki zajamra, ga vprasam kaj je, in pravi da mu je prslo v gate. Analni cep mu je tok zmasiral zgleda prostato. To se je zgodilo prvic. Sedaj sem narocila se enega z lucko hahahaha. Strap on ga tudi navajam, zacela z zelo majhnim in se mu rit lepo siri. Tudi navadil se je da ne stiska vec supka in prou lepo sodeluje ko ga porivam. Umes ga primem se za jajcka malo pomasiram, kletko gor dol in ze sprica… potem pa se pridno polize nered haha, no jz pa potem vsa potrebna ker me to tok pali da je moj suzenj, da moram al vibrator al pa pac do kaksnga prjatla…
Manca582, 13.06.2024 ob 11:23
Moj dobi nagrado izliv samo cez kletko. Pride mu v minuta haha jadnik, prklenem ga, potem pa mu samo drkam kletko in mu pride po par minutah. Vcasih fase se vibrator na jajca, takrat je izliv veliko mocnejsi. Tudi prst dobi v rit, masazo prostate, takrat se pa moram kar malo odmaknit ker mu sprica nenormalno. Zadnje case nosi butt plag in se sprehajava ne dolgo nazaj, in se ustavi, neki zajamra, ga vprasam kaj je, in pravi da mu je prslo v gate. Analni cep mu je tok zmasiral zgleda prostato. To se je zgodilo prvic. Sedaj sem narocila se enega z lucko hahahaha. Strap on ga tudi navajam, zacela z zelo majhnim in se mu rit lepo siri. Tudi navadil se je da ne stiska vec supka in prou lepo sodeluje ko ga porivam. Umes ga primem se za jajcka malo pomasiram, kletko gor dol in ze sprica… potem pa se pridno polize nered haha, no jz pa potem vsa potrebna ker me to tok pali da je moj suzenj, da moram al vibrator al pa pac do kaksnga prjatla…
In kako si ga kaznovala, ker mu je prišlo kar v gate, tako nenadzorovano.