Kletka
Mogoce si se malo narobe izrazla glede plasticne kljucavnice?
Imam cca 15 kletk doma ce ne se vec in vse imajo kovinsko klucavnico ce ne drugega je vsaj mehanizem za zaklep kovinski (medeninast). Tudi na netu se nisem videl kletke s plasticno klucavnico. Videl sem le plasticne zaponke (taksne: https://www.amazon.com/Master-Keyholder-Numbered-Plastic-Chastity/dp/B00M249E2W )
Sedaj pa me le razsvetli prosim, da vidim kaksno kletko s plasticno kljucavnico imas, ker bi jo zelo rad videl, da nebom zivel v nevednosti.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €9.36 | Sex Toy Chastity Cage Replacement Stealth Lock Male Cock Cage Lock Accessories Penis Ring Keys Sex Shop And Other Erotic Device
https://a.aliexpress.com/_Ez32ydt
recimo… ce ze ne znas uporabljat interneta upam da vsaj kletke znas
drugace pa se da do grcije tudi z ladjo recimo, ne rabis cez letalisko kontrolo kovin… tako da… z vami kej razpravljat je metek v celo.
Ja imam jih veliko ampak res se nisem videl, da obstaja tudi plasticna kljucavnica.. poznam samo medeninase, katere sm dobil zravn kletke..
Drugace pa najbrs ce bi imel recimo medeninasto bi najbrs slo cez detektor kovin, ker pac ni tako velika.. potem bi moralo piskat tudi za kaksen malo vecji pirs..
Saj jevseeno vazno, da si me razavetlila pa najbrs se koga.. Nevem pa zakaj je tako narobe ce kdo nekaj prasa ki neve.. bolje prasat kot zivet v temi..
Drugace je pri meni drugace ti si glavna in v tvojem primeru ti kupujes kletko in zberas v kaj ga bos zaklenila.. pri meni jaz kupim kletko in moram zeno skoraj prosit, da me zaklene pa se to je ponavadi hitro dovgocasnl ker ni ravno dominantna oseba in neve ravno kako se temi streze itd.. bi rabila kaksno solo da bi postala prava misterss..
Manca582, 22.07.2024 ob 08:21
Kjer je volja, tam je pot. In nacin. Tko da…
kupi kljucavnico brez kljuca… naj ti ga zaklene… the end.
Ni tako enostavno, ker sem lahko zaklenjen tudi po pov leta brez problema ampak mi je totalno brezveze ce ni tapravega “igranja” oz prave dominance iz njene strani.. ker sem ze bil in ni bilo zanimivo in je na koncu isto kakor ce sm odklenjen razkika je samo da nemorm drkat ostalo je pa isto…