Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kletka

Kletka

Sej ga ni tko, da bo treba ocitno iskat druge opcije.. ampak nevem kasne so…

koliko cm veliko kletko pa imajo vaši možje men je ušeč ,da je čim manjša

Jekleno, veliko 3 cm. Kot ulita mu je.

Mojega zaklepam v 6cm veliko. Je čisto polna.

Rada bi mu jo zmanjšala..:⁠-⁠)

….ženske, pa kje dobite takšne loleke, da vam pustijo, da jim kurce zaklepate, oz. kakšni ste to možakarji, da pustite, da vam babe kurce zaklepajo in vas dominirajo ? Pa to je katastrofa ! Res si ne zaslužite drugega, kot da vam ga odrežejo, pa boste imeli potem mir s temi vašimi kurci. Bolniki psihopatski !!!

pravi moški:

Ah daj no, kaj pa je lahko lepšega za moškega, da ima čast biti ponižen svoji kraljici

Odgovor na objavo uporabnika
Štajerska 1972, 26.07.2024 ob 09:18

pravi moški:

Ah daj no, kaj pa je lahko lepšega za moškega, da ima čast biti ponižen svoji kraljici

Vsaka ti čast, da si takega telička dobila….sicer si pa tak teliček kot je tvoj, ne zasluži drugega….kar daj mu kurca zakleni, na jajca mu še kakšne uteži obesi, pa pasji nagobčnik mu natakni, potem pa na pasji povodec in na sprehod ga pelji, telička pripaljenega.

Uf samo 3 cm lepo si mu ga zmanjšala  hehe

6 cm je tut lepa.

Moj ima  zaenkrat 10cm manjša mu negre gor že s to se matrava ,da mu ga zakleneva bi pa seveda rada ,da je še manjša,da bi lepo zgledal ,ko bi ženske hlačke nosil 🤩🤩.

Obožujem tipe v kletkah:

Z leti se lahko kar zmanjša ja. Moj ponavadi v tangicah, ampak mu moške kupujem, pravi da so zelo udobne,,,

……….pa kašni so to moški, da vam pustijo, da jim kurce zaklepate……jao mene, kaj vse gazi to zemljo…..jao jaoooooo….

Niso moški to imenujejo se sissy man

Pravi moski… ce bi bil ti pravi moski bi nosil kletko

Anonimno230, 26.07.2024 ob 10:19

Niso moški to imenujejo se sissy man

Kako bi se to prevedlo po naše ??

Pravi moski:

Pridi k meni da ti ga zaklenem pa te podredim

Zdravo bi ga meni tudi  katera zaklenila velik je v normalnem okoli 11 cm

Manca582, 26.07.2024 ob 10:23

Pravi moski… ce bi bil ti pravi moski bi nosil kletko

Ne moreš ti čeprav si femdom, podredit mačista. Imaste sissye za ta namen.

pravi moški, 26.07.2024 ob 10:34

Kako bi se to prevedlo po naše ??

Teh definicij se ne prevaja, lahko uporabiš popačenko, izpeljanko

Moj ima 6cm kletko narejeno po narocilu. Rigid chastity in prekrasno izgleda.

Stajerca3940, 30.07.2024 ob 13:10

Moj ima 6cm kletko narejeno po narocilu. Rigid chastity in prekrasno izgleda.

Ma kje si spoznala tega sissya, da se ti pusti, da mu kurca zaklepaš ? Na zdravljenje na psihiatrijo ga raje pošlji….

pravi moški:

Si glasen ja, pridi k meni, te dam v kletko za mesec dni pa bova videla. Po 3 dnevih boš kopalnico na kolenih čistil, po tednu dni boš začel tangice nositi…..ostalo naprej pa so ženska nebesa….

Štajerska1972, 30.07.2024 ob 14:04

pravi moški:

Si glasen ja, pridi k meni, te dam v kletko za mesec dni pa bova videla. Po 3 dnevih boš kopalnico na kolenih čistil, po tednu dni boš začel tangice nositi…..ostalo naprej pa so ženska nebesa….

Bi bilo pač obratno. Bi ti dobila deviški pas na pičko in čepek v ritko, ter pasjo ovratnico s povodcem okoli vratu. Psice, ki se gonijo, je treba pač obvarovat, da jih kakšen pes ne oplodi…Mislim, da bi ti to bilo zelo všeč…

pravi moški:

Deviškega ne bi nosila, čepek pa kar veliko nosim…..

Štajerska1972. meni pa ni jasno zakaj bi moški s kletko postal krotek. Jaz če ne seksam ali drkam sem kvečemu tečen in neukročen, bojevniškmo razpoložen.  Ja s praznimi jajci sem bolj ubogljiv in krotek. Res ne vem kje je fora pri tej kletki, razen enega ponižanja oziroma roll play-a.

Štajerska1972, 30.07.2024 ob 14:19

pravi moški:

Deviškega ne bi nosila, čepek pa kar veliko nosim…..

….nadel ti bi takšen pas, ki ima še nameščen kurac v imitaciji pasjega, da bi se ti lepo v pičko zagozdil. Čepek v ritko, ovratnico in povodec okoli vratu in bi šla na en večerni sprehod….Kaj pravi, ti je všeč ??

pravi moški, 30.07.2024 ob 14:32

….nadel ti bi takšen pas, ki ima še nameščen kurac v imitaciji pasjega, da bi se ti lepo v pičko zagozdil. Čepek v ritko, ovratnico in povodec okoli vratu in bi šla na en večerni sprehod….Kaj pravi, ti je všeč ??

Meni je vsec. Glej, da bo povodec dobro pripet in pas zaklenjen, ce ne, ti lahko pobegnem in najdem drugega fukaca.

New Report

Close