Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kletka

Kletka

J

Odgovor na objavo uporabnika
pravi moški, 30.07.2024 ob 13:39

Stajerca3940, 30.07.2024 ob 13:10

Moj ima 6cm kletko narejeno po narocilu. Rigid chastity in prekrasno izgleda.

Ma kje si spoznala tega sissya, da se ti pusti, da mu kurca zaklepaš ? Na zdravljenje na psihiatrijo ga raje pošlji….

Ne vem kaj tebe moti. Nama je ta stil več kot vsec in skupaj uzivama. Če te moti si zgrešil forum.

Stajerca3940…

Jao mene, kaj vi delate…….

Imam obcutek da nekdo zopet pise sam sebi

Pozdravljene je tukaj med vami katera prosta ali pa bi katera imela 28 letnika iz zaklenjenim ,da ga podredi ,kot si sama želi. Je pa v pokončnem stanju velik okoli 16 ,tako ,da ni neki velik ,če je katera za pa nej piše.

Lp

…če jo res, kar eni tukaj pišete, potem je za vas edino še zaprti oddelek psihiatrije.

Sami sanjaci, oz nekdo pise res sam sebi Manca. Nekdo drka na svoje izjave. Forum zgresil pot totalno. Sami fukfehtarji.

Ufff zaprti oddelek psihiatrije… pa prisilni jopic? Priklenjen na postelji? Takoj podpisem hehe zelo vsec

Zdravo.

moja izkusnja s kletko je taka da mi je povsem spremenila zivljenje. Bil sem zasvojen s kazinoji, gemblanjem, zenskami…  partnerka je poizkusala na vse nacine da bi me spreobrnila. Ves denar sem zakockal. Potem pa je dobila idejo da kupi kletko. Sprva sem se ji posmehoval, ces kupi saj je ne bos uporabila, ker ni bila take sorte zenska. In jo je kupila. In mi ga je zaklenila. Vse skupaj je bilo brezveze dokler ni nasla kletke, ki mi je bila kot ulita. Prava velikost, nic vec uhajanja jajc itd. Pa se vendo sem se ji malo posmehoval ker nikoli ni bil vec kot dan dva zaklenjen… dokler ni stvar postala resna! Tudi ona se je spremenila. Kletka je ostajala vse vec casa zaklenjena. In ona cedalje bolj striktna. Za vsak obisk kazinoja (seveda sem hodil se vedno) mi je podaljsala kletko za teden, kasneje mesec dni, ko je ni odklenila. Stvar je prisla tako dalec da sem imel zaklenjega vec kot leto dni. In tedaj sem se zavedal da ni heca. In tako sem premislil vsakic znova ce bi sel se kdaj v kazino. Sprva je bilo tesko a sem se povsem odvadil. Sedaj mi ga zaklene kar tako, vedno pove koliko casa bo zaklenjen in vmes seveda dostikrat doda se kak dan ko se iztece cas, za ogromno stvari ki ji niso usec me u bistvu kaznuje s tem. Najina veza se tako utrjuje in vse bolj sva povezana. In moram reci, da mi prejsnji nacin zivljenja sedaj niti malo ni vsec. Obozujem partnerko, kletko in sedanje moje zivljenje. Seveda pomislim da bi se kdaj zavil v kazino in tudi vcasih se grem, ampak mi je potem zal, ker kletka striktno ostane potem vec mesecev zaklenjena. No to je moja izkusnja. Pa lep dan.

aja ko pisete da je to zrelo za na psihiatrijo… veliko drugih stvari je za na psihiatrijo, kletka se zdalec ne. In ne vem zakaj je to tako narobe. Pac zaklenjen tic in to je to. Stvar posameznika in ce obema odgovarja je to to.

Je pa res da je to delovalo ker sem odvisnik od seksa in ker nisem mogel seksat, sem pustil kazino ker mi je seks pac pomenil vec. Oz odklenjen tic…

Bravo!

nek podobnga pri nas. Odkar imamo kletko je vse postorjeno okrog hise haha

Je moral prebelit spalnico, samo v kletki, nag, za vsako kapljico na tleh pa dodaten dan kletke…uf kako z veseljem sem ga nekajkrat ruknila haha

Tudi pri nas je kletka prinesla samo pozitivne stvari. Nič več kreganja kdo bo kaj naredil

Hudooo, jaz tudi probam.sploh nisem pomislla na to. Moj ima kar tezave s polezavanjem, nic vec. Kako se tega nisem prej spomnila. Pa se kadi kar mi ni usec. Za vsak cik en dan kletke… nic vec ne bo skadil po dve skatle na dan se mi zdi.

Edino jaz ne vem ce bom zdrzala da ga prej ne odklenem, ker seksam pa rada

Jasmina, to tezavo pa resi timebox, pa se tvoj bo vedel da ni heca. Dokler se cas ne iztece, je kljuc zaklenjen. Ne mores prekint. Ali pa daj kljuc komu ki ga redko vidis. Opcij je veliko. Lahko ga pustis v sluzbi recimo. Da niti ti nimas dostopa do njega.

Sicer se pa splaca potrudit, ker enostavno na koncu kar dobis je neprecenljivo. Res pa je striktnih zensk malo. Samo za tak cilj se je vredno potrudit ker ho trud zagotovo poplacan. Verjemi mi. Kletka je res nekaj kar je vredno poizkusiti.

Sicer je pa tako da ko bos enkrat videla rezultat ne bos imela tezav vzdrzat se da nebi odklenila. Prvi rezultati se bojo pojavili mogoce kasno, sprva bo to bolj igra za njega, stvari postanejo pa resne ko bo dlje casa zaklenjen. Zato ne smes popuscati na zacetku!

Kje lahko najdem tako,ki bi zaklenila mojega malega 16 cm tiča ,da  bi imela ključ in me podredila

Lp

Obozujem ko pride dan da ga odklenem, ga odklenem in takoj zaklenem nazaj. Niti kljucavnice ne dam dol. svoje sem izpolnila. In tako je zaklenjen se naprej.

Kletka, 08.08.2024 ob 06:59

Kje lahko najdem tako,ki bi zaklenila mojega malega 16 cm tiča ,da  bi imela ključ in me podredila

Lp

zaklene ti ga vsaka. Mislim da ni zenske ki nebi hotla. Ampak problem je, ker vecina zaklene in misli da je to to. Ce potem ni z njene strani drazenja, vzburjanja itd… kletka po nekaj dneh postane brezvezna. Mlahav tic v kletki ni sam po sebi nic zanimivega. Lahko se celo zgodi da zasovrazis kletko, ker enostavno nic ne mores, ce z njene strani ni nobenega interesa za to.

Chastity, 09.08.2024 ob 06:41

zaklene ti ga vsaka. Mislim da ni zenske ki nebi hotla. Ampak problem je, ker vecina zaklene in misli da je to to. Ce potem ni z njene strani drazenja, vzburjanja itd… kletka po nekaj dneh postane brezvezna. Mlahav tic v kletki ni sam po sebi nic zanimivega. Lahko se celo zgodi da zasovrazis kletko, ker enostavno nic ne mores, ce z njene strani ni nobenega interesa za to.

To je res zato pa iščem tako ,ki bi bila za to tut če je mlahav me ne moti hehe že pogled na to ,da se ga ne opazi me vzburi ,iščem tudi tako ,da bi potem ali mogel nositi kakšno uniformo recimo sissy pa tako

Predlagam da si poisces punco. In nehas iskat domino. Lahko je se taka domina, ce ne bosta povezana, skoda. Najdi si punco, vezo, v kateri bo zaupamje in spostovanje, povezanost in ljubezen in taki punci zaupi svoje zelje in garantiram da jih bo marsikatera upostevala. Le tako bos dobil kar zelis. Po bljiznici ne bo slo, edino placljive punce, ki jih je pa kar neki v slo, ki se pac ukvarjajo z dominacijo proti placilu. Ce hoces pa uzivat s zensko v tem, je pa ne bos nasu na spletu.

Res je. Kletka brez drazljajev nima velikega pomena sama po sebi, edino preprecuje masturbiranje, varanje itd. Ce pa hoces ubogljivega moskega, pa so drazljaji nujni. Meni osebno je zadovoljstvo ze to da je nekdo zaklenjen, jaz imam kljuce, on pa neuporabnega tica. To je za suznja 10% zadovoljstva. Z drazljaji, rajcanjem, vcasih le omemba kletke pa ti procenti za suznja narastejo na 1000% in vec. In takrat boste dobile ubogljivega moskega. Seveda je pogoj tudi to, da je zaklenjen dovolj dolgo.

Si pripravljen dati kaj z zameno? Moji suznji morajo sploh na zacetku, vsak dan, ob tocno doloceni uri, recimo nakazat 5 eur. Ce zamudi, 10 eur… to traja kak mesec, ko ga zaklenem. Potem pa se stvari stopnjujejo. Kazni in nagrade. Vcasih ne odklenem dokler mi suzenj ne kupi tocno dolocenega darila recimo. Veliko je tega. Pac prostega kurca si je potrebno prisluziti.

A je tukaj kak par kjer je on tudi zaklenjen in bi se bil pripravljen srečati na kakšni kavi. Lepo bi bilo spoznati podobne ljudi v živo.

Saj iščem tudi punco tako uglavnem tako ,da bi imela takega sissy hehe to me res zelo vzburi tako,da ,če bi katera imela 27 letnika v sissy zrihtanega napravljenega zaklenjenega napiši 😁 ,da si ga podrediš in tako

New Report

Close