Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kletka

Kletka

Sam se večkrat zaklenem v kletko dolžine 8 cm. Včasih jo komaj gor spravim, ko si dam obroček mi že postaja trd. Imam eno težavico in sicer z jajčki, včasih pridejo v neko stanje ko se ful skrčijo in takrat je kletko skoraj nemogoče nosit. Ima kdo podobne težave? Kakšen nasvet?

Nekateri, ki pa pišete v to temo ,da je to bolano itd. bi vam trebalo zakleniti tipkovnico.

Zdravo

Sem predlagal ženi za kletko za penis in ni bila nekam zadovoljna ko pa sem jo kupil in si jo dal gor in njej ključe pa je že bila srečna in samozavestna me je rajcala se oblekla v erotično perilo miniko visoke petke in začela ukazovati čisto se je vživela jaz pa pohoten nenormalno potreben nasploh še ti kletka da večjo potrebo po sexu to je trajalo štiri ure da me je odklonila in da sem lahko sexal , to je bilo pred dvema dnevoma in sedaj mi je ukazala da ko grem od doma ali ko gre žena v službo vedno kletko gor . Mojca kaj misliš na to ali bom postal suženj ker je rekla da je kurac zdaj njen

Imam jo dva dni kletko na tiču se že žena iživlja nad mano in ukazuje da jo bom moral redno nositi ampak je čisto nori občutek potrebe po sexu meni se je skoraj zmešalo od pohotnosti ampak potem še je vzela strapon in me nategnila da sem vreščal od zadovoljstva dokler me ni odklonila po 6 h in bi vse naredil samo da mi da tiča na svobodo in nato rekla da je tič zdaj samo njen in ga bo odklonila ko bo ona hotela to pomeni da sem zdaj samo njen suženj.

Sama sem dominantna in imam moža občasno v kletki. Včasi opazujem ljudi in sem radovedna, če ima še kdo na sebi kletko ali pa je ženska gospodarica. Ali obstaja kak znak, karkoli, da bi se dalo ugotovit da ima nekdo podobne ideje…

….Sandra, to ne vem, sem pa videla en par, kjer je mladenka imela zaklenjeno pičko z deviškim pasom….

Ene nosijo na gležnju zapestnico, to je znak, da so poročene in seksajo z drugimi ob soglasju moža.

Štajerska 1972……tudi samske jih nosijo, to pa verjetno pomeni, da so tudi odprte za vse variante

Kadar je mož pod kljucem imam verižico z kljucem tako da je jasno videti. Vsaj za tiste ki to poznajo.

Js imam na verizici obesek kljuc… ne od kletke ampak pac kot obesek na verizici v obliki kljuca. Na nogi pa imam kljuc od kletke okrog gleznja

Moram tole povedati. Moj me je vceraj tako ujezil, da nisem vedela kako naj ga kaznujem. Potem pa mi pride na misel tole. Prav priliznjeno sem prisla do njega s kletko. Zaklenila. Vzela kljuc. Na kljucek sem dala obesek kamor lahko napises od cesa recimo je kljuc. Napisala sem gor svoj naslov. Odsla sem v Ljubljano v Supernovo in ga tam “izgubila” v svoji najljubsi trgovini. Sedaj pa cakava postarja, da vidim, ce posteni najditelj kljuca, poslje kljuc po posti. Mislim da bo naslednji teden postar zelo zazeljen.

Odgovor na objavo uporabnika
Jasmina&Pero, 24.08.2024 ob 16:25

Moram tole povedati. Moj me je vceraj tako ujezil, da nisem vedela kako naj ga kaznujem. Potem pa mi pride na misel tole. Prav priliznjeno sem prisla do njega s kletko. Zaklenila. Vzela kljuc. Na kljucek sem dala obesek kamor lahko napises od cesa recimo je kljuc. Napisala sem gor svoj naslov. Odsla sem v Ljubljano v Supernovo in ga tam “izgubila” v svoji najljubsi trgovini. Sedaj pa cakava postarja, da vidim, ce posteni najditelj kljuca, poslje kljuc po posti. Mislim da bo naslednji teden postar zelo zazeljen.

Mislim da vem v kateri trgovini si “izgubila” ključek, in očitno tudi tvoj naslov 😀

Naj Pero še malo počaka 😀

Uuu tole je bilo pa hitro. No ko se odlocis da je cakal dobolj dolgo, pa mi ga le poslji. Mogoce bi ga pa rada kmalu odklenila 🙂

Jasmina&Pero, 24.08.2024 ob 19:58

Uuu tole je bilo pa hitro. No ko se odlocis da je cakal dobolj dolgo, pa mi ga le poslji. Mogoce bi ga pa rada kmalu odklenila 🙂

Če ne pošljem koga bom potem bolj mučil njega ali tebe? 😀
Mogoče pa lahko on ostane mal pod ključem pa pridem vseeno na obisk 😀 😀 😀

Mucis kar oba. On sicer nima izbire. Js pa se odprta za vse

Ja res zelo hitro,tako hitro ,da zgleda nemogoče in zelo neverjetno.

Sej če je vse to res pa veste samo vi.

Res je. Kljuc sem ze pustila samo “najditelj” zal nabija. Kljuc je se vedno “izgubljen”

Kje se lahko kupi “svedr” js sploh ne vem kaj to je hahahahahahha pravi pero da je to resitev?!

Jasmina&Pero, 28.08.2024 ob 13:57

Kje se lahko kupi “svedr” js sploh ne vem kaj to je hahahahahahha pravi pero da je to resitev?!

Mogoče boste sedaj vrjela da je ključ najden? 😀

Ali imas vgrajeno? Torej tisti ki jo vtaknes v kletko? Pomojm bo tudi s svedrom tezka.. pobrsakj doma ce imas se kaksen kluc od ne oz kaksen drug kluc, ker so precej podobni in mogoce kaj pase..

Sveder dobis v vsaki tehnicni trgovini.. merkur bauhaus in podobno ampak ce inas sveder rabis se masino, da se bo svedr vrtel…

Ce imas navadno obesanko potem bos najlazje z zago ali pa kaksna druga vrjanta… moznosti je vec..

Drugac pa pocak postarja mogoce bo prpelov..   al pa razlomis kletko.. preden nardis to pa narocis novo..

Bom se malo pocakala. Je pa vgrajena ja. Zal nimam nobenega drugega kljuca. Mojmu se mesa hahahaha pravi da ga se bolj podziga ker dejansko ne veva ce sploh dobiva kdaj kljuce nazaj. No najditelj, potem pa poslji.

Aja, treba je samo do nabiralnika hahaha dobila kljuceeeeek, bil v nabiralniku, postar prinesel vceraj, pa nas ni bilo doma. No evo, 6 dni v kletki je mimo. Se vseeno sem pa upala da mogoce ne pride tako “hitro”. Ce tole beres, Maja, hvala za poslane kljuce in za zelo simpaticno sporocilce hehe love hehe

No pa nebo trebs rezat in vrtat..

Brezveze, prehitro je blo vse skup hahaha ni vec adrenalina

Saj lahko ponovis pa upas na slabse…  ali pa kljuc posles na neobstojec naslov zadej pa napises svoj naslov pa se najbr vrne po 14h dneh.. sj so punce napisale mnogo nacinov kako “zgubit” kljuc..

Živjo,

Mene pa zanima za koliko centimetrov ste zmanjšale tičeke svojih možekov z zaklepanjem?

Mojega zaklepam cca 2 leti in je sedaj zaklenjen skoraj pol leta skupaj. In se vidi da se mu je skrčiv že…..hahahahah  obožujem ga čisto nemočnega. Še malo pa greva na morje😀

New Report

Close