Kletka
Šefica, 29.08.2024 ob 22:40
Živjo,
Mene pa zanima za koliko centimetrov ste zmanjšale tičeke svojih možekov z zaklepanjem?
Mojega zaklepam cca 2 leti in je sedaj zaklenjen skoraj pol leta skupaj. In se vidi da se mu je skrčiv že…..hahahahah obožujem ga čisto nemočnega. Še malo pa greva na morje😀
Pozdravljena koliko pa ima velikega v mlahavem stanju ,koliko veliko kletko ima
To da se skrci, je le mit. V pokoncnem stanju je kurac kljub nosenju kletk isti ali celo vecji. Penis je dejansko vrecka, katero napolni kri, in se ne more skrciti cetudi ni ‘v uporabi”. Tako da penis se ne skrci. Mogoce se lahko zgodi edino to, da po daljsem zaklepanju in nezanimanju partnerke da ga konstantno vzburja, pocasi ugasa zelja po seksu in u bistvu pride do impotence, kar se pa zgodi v glavi in ne v penisu. Zelja po seksu se zmanjsa. To se zgodi recimo po kakih 10 letih kletke, s tem da res ni nobene zelje po seksu. Kar pa dvomim da bi se lahko zgodilo. Pa se to ko trikrat vstane se povrne v prvotno stanje.
Jaz pa ima vprašanje za moške… V bistvu ista zadeva v obrnjenih vlogah, ko moški zaklene punco…
Imamo tukaj koga, ki ima punco zaklenjeno z deviški pasom…in kako zadeva poteka… trajno zaklenjena, več punc zaklenjenih, ona ti je popolnoma podrejena, ti imaš še zraven druge ljubice, kje hraniš ključ…prosim za kratek opis vajinega odnosa…Do sedaj še nismo slišali nobene zgodbe z obrnjenimi vlogami…
Sefica: kok je pa star tvoj moz?
Drugace po dalsem nosenju kletke se mogoce penis “navidezno” zmansa.. ce bi ga odklenika za kaksen tedn bi biu spet enako velik kot prej.. jaz prakticeram kletko ze cca 10 let (sicer ne stalnega zaklepanja) ampak s pavzami vmes tud veckrat po 1 mesec skupaj zaklenjen ali pa se vec in je nabreku penis se vedno enako vekik kot 10 let nazaj….
Nocno nudisticno kopanje samo v kletki mogoce kje, ko ni tako na samem, da je se kaksen nudisticni kopalec v blizini..
Ga peljes na nudisticno plazo cez dan seveda v kletki?
Najbrs imas tudi ti kaj zaninivega v mislih..
Sem pa podobnih let kot tvoj in nekako nisem opazil razlike v velikosti sploh v trdem stanju ne.. pa sem, kar dosti zaklenjen je pa res, da me vsak vecer spusti iz kletke zaradi higiene velikokrat se tudi pozabava z nim, da se lepo pretegne in potem nazaj v kletko..
Morm pa pohvalt svojo zeno zadni mesec se je kar precej spremenilo seveda na bolje tudi interes in vse ostalo tako, da je kar zabavno… najbrs je najdla tole temo in malo prebrala..
Miss K, 06.09.2024 ob 09:30
Sami faking sanjaci…
tukej niti en ne upa da mu zenska zaklene kurca, ce ze bi jokal cez 5 min naj ga odklene… faking jadniki eni
Mogoče Je res tako. Jaz bi in ne bi jokal čez 5 minuti….mogoče čez 5000 minut.
Imam pa naslednjo težavico:
Sam se večkrat zaklenem v kletko dolžine 8 cm. Včasih jo komaj gor spravim, ko si dam obroček mi že postaja trd. Imam eno težavico in sicer z jajčki, včasih pridejo v neko stanje ko se ful skrčijo in takrat je kletko skoraj nemogoče nosit.Sploh po tuširanju Ima kdo podobne težave? Kakšen nasvet?
Miss K, 02.10.2024 ob 06:37
Kako zanimivo. Drugi dan se se zacel ni locktobra, pa bi ze vsi radi da jih zaklenem nazaj…
Zanimivo to…. in kako zgleda to da morajo biti brez kletke? Kako jih kontrolirate?
Mogoče se zaklepajo sami naskrivaj.
Sem mislil, da bom letos mogoče zaklenjen ta mesec pa nobena ni zato.