Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kletka

Kletka

Štajerska 1972

Ja res zanimivo bova morala tudi midva probat. Ta vikend se ga pustim doma naslednjega pa si bom vsekakor nekaj izmislila da bo pestro.

Morda drug teden na erotic days

A greste tut kej v savne ko imajo vasi možeki ,pubeci zaklenjene hehe ?

Interisantka:

Hodiva seveda, je pa res, da ni gol, ampak ima brisačo okrog pasu.

Odgovor na objavo uporabnika
Štajerska 1972, 03.10.2024 ob 13:37

Interisantka:

Hodiva seveda, je pa res, da ni gol, ampak ima brisačo okrog pasu.

Kajpa v bazen k nemore imeti brisače ali pa đakuzi,sepravi tisti, ko imajo brisačo v parni savni imajo potem zaklenjene zdej malo bolj jasno 🤔🤔😁

Interisantka:

Hodiva na take bazene kjer je on lahko v hlačnih kopalkah.

Midva se tako nisva probala sva pa v Valati letos ostala za vikend kjer je bil zaklenjen

Stajerca3940:

Moraš ga imeti pod ključem na dolgi rok. Takrat bodo pravi učinki vidni postali….

….letos na morju prvič občutila, kako je, če ti starejši ljubimec nadane pasjo ovratnico in povodec, spodaj pa te zaklene deviškim pasom, na katerem so nastavljena dva pasja dildota, ki ti istočasno izpolnijo one odprtinici…..mmmmmm noro…

O moj je zaklenjen tudi po mesec in več skupaj. Super je. Res se pokažejo prve prave izboljšave po kakem tednu

maja24778:

Ali je bil fant oziroma mož zraven na morju?

Kako prepricat zensko da ti na penis zaklene kletko? Moje ne morem

Težko je žensko prepričat v to, če noče. Jaz sem svoji najprej dal za prebrati tole:

https://happy-marriage.neocities.org/

Ampak je rabila dve leti, da se je lotila, pa še vedno ni vsega prebrala. Počasi (zelo počasi) ji postaja zadeva všeč (predvsem vpliv na moje obnašanje), še zdaleč pa ni tako samozavestna, da bi recimo bil kdaj več kot teden dni zaklenjen. Jo daje nek občutek krivde, kletke pa sploh noče pogledati, kaj šele dotakniti. Čuva ključ in to je to.

Verjetno nikoli ne bo prava domina, ampak zame je to dovolj. Nekako nihče od naju ne uživa v dominaciji, ampak sva oba bolj sub…tega pa ne moreš kar tako spremeniti. Mogoče se pa motim….in bo čez par let drugače 🙂

Če ne gre drugače se pač  zaklenes sam.  Tako prakticiram sam.

Ključe pa pustiš nekje kjer nimaš dostopa.

Očitno tukaj noče imet kaksna dama še enega ključa .

https://sua.me/maria

https://sua.me/maria

Kako je sel loktober? Se vedno traja?

Zanima me kako preprecite, da vam kletka ne naredi luknje v spodnjice? Ker moja me zaklepa ze kaksno leto in sedaj se je odlocila, da moram nosit zensko perilo in se je na delu kjer je kljucavnica naredila luknja v spodnjicah..  upam, da ne bom tepen in mi bo prizanesla.

Imate kaksno idejo kako preprecit ta peoblem?

Odgovor na objavo uporabnika
Miha517, 03.11.2024 ob 08:51

Kako je sel loktober? Se vedno traja?

Zanima me kako preprecite, da vam kletka ne naredi luknje v spodnjice? Ker moja me zaklepa ze kaksno leto in sedaj se je odlocila, da moram nosit zensko perilo in se je na delu kjer je kljucavnica naredila luknja v spodnjicah..  upam, da ne bom tepen in mi bo prizanesla.

Imate kaksno idejo kako preprecit ta peoblem?

Daj javi se na psihiatriji. Te bojo vzeli preko vrste…

Marko:

Imas mogoce kaksne veze na paihiatriji?

Js bi sel tja samo zaradi prisilnega jopica heh

New Report

Close