Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kletka

Kletka

Se strinjam, kletka je zelo mocno orodje za vzgajanje moskega. Moski ne morjo brez seksa. Dejstvo. Jaz sem nad partnerjem ze sklraj obupala. Vse se poskusla. Bil je katastrofa. Pil, kadil, igral kitaro, feste skor vsak dan, bilo je neznosno. Vedno polno zensk okrog njega, plezale okrog njega, vcasih po njem. Hotla sem ga zapustit, potem pa naletim na kletko v loliti shopu v btc-ju. Gledam kaj je to in ja, kletka. Sprva se mi je zdelo zelo cudasko, a me je prodajalka prepricala da jo kupim. Nisem imela pojma kako jo uporabiti. Potem pa… nek vecer pride nalit in sem mu ga najprej potegnila, na silo, potem pa ker mu je vsec da ga tudi kdaj zvezem, sem ga privezala. Pokazala sem mu kletko. Bil je tako nalit da se sploh ni upiral. Po skor dveh urah truda sem mu jo nataknila. Fak, prvic je bilo kar komplicirano. On je itak smrcal vmes. No naslednje jutro, nedelja, se zbudi in vidi kletko. Bilo je kar neki pregovarjanja in jamranja, vendar je bila kletka pogoj da ostanem. Drugace grem. Odlocil se je za kletko. No itak se je zacela najina vzgoja. Prvo je nehal hodit po festah, potem je nehal kadit, pije obcasno a zelo redko. Tudi tukaj se se uciva. Sprva je mislil da je to hec. Ko sem mu rekla da za vsak cik tri ure kletke, se mi je posmehoval. A ko je ugotovil da po skatli cikov ostane kletka skor 3 dni… in da nisem popuscala… je kmalu zelooo zmanjsal kajenje. Celo nehal je kadit. In vsaka stvar tako. Nekdo bo rekel da sem pras*** ampak to je dobro za njegovo zdravje in najino zdravo vezo. Sedaj je zaklenjen 24/7. Ne odklepam ga. Ga kadar gre za seks ali pa mu ga obdelam kakorkoli ze. Izboljsalo se je stanje v sluzbi ker ni hodil pijan, feste v sluzbi so se koncale, postal je zelo produktiven, posel cveti… skratka res hvala za kletke. Imava jih sedaj celo zbirko. Nisem verjela da se da moskega spraviti v red. Sploh mojega. S kletko, za salo! Pa veliko uspeha

Aja pozabla napisat da je pa eno in edino zlato pravilo pri uporabi kletke. Ne popuscaj! Nikoli predcasno ne odklepaj, ne glede na to kako hudo mu je v kletki. Razen ce zdravstveni razlogi. Ker ce enkrat samkrat popustis, potem te ne jemlje resno partner in te bo vedno prepriceval da ga odkleni. Naj bo se tako hudo, ne smes popuscat! Nikoli! Zato si ga zaklenila da bo zaklenjen! Nisi ti za to tuki da ustrezes! Ti si zato da zaklenea in se drzis dogovora. Samozavestno, striktno! Ni popuscanja. Le tako lahko dosezes kar zelis.

New Report

Close