Kletka
Pozdrav vsem skupaj.
danes zaklenjen prvic. Z mojo sva prebirala ta forum pred vec kot pol leta. Danes pa je miklavz prinesel kletko!!!! Skor so mi padle oci ven, ona pa se je le smejala. Res da mi je ideja o kletki vsec, sam da bo pa res kupla si pa nisem mislil.
no rekla je zjutrej: zakleneva? Sem rekel: pa probiva.
in tako sem danes zaklenjen ze 4 ure.
pa lep dan
Lepo zbirko kletk imata gospa Manca,moram vas pohvalit.Ni mi pa jasno kako je lahko vaš mož več kot eno leto izdržal,verjetno skoraj nepretrgoma zaklenjen.Preko noči je najtežje,vsaj pri meni,moral sem si dajati ledeno hldne obloge,še dobro da imava hldilni gel vedno v zmrzovalniku.Z ohlajanjem si tako hitro umiriš erekcijo in si tako rešiš jajčka,da ti jih ne odtrga.Gospa Manca vaš mož verjetno nima več podobnih težav,ker najbrž že popolnoma umirjen.Lp
Pozdravljeni vsi.
Moj mož je prvi večer uspel zdržat zaklenjen približno šest ur,potem skozi dan brez problema,nocoj pa spet problem.Močna erekcija mu nikakor ni hotla popustit v kletki,tako da skoraj ni več čutil jajčk od bolečin,pa sem ga morala odklenit.Ampak ne za dolgo,toliko časa da se je ispraznil in ohladil,potem pa takoj nazaj v kletko.Se je od samega začetka strinjal,da sta ključka stalno pri meni.
Urša113, 08.12.2024 ob 01:29
Pozdravljeni vsi.
Moj mož je prvi večer uspel zdržat zaklenjen približno šest ur,potem skozi dan brez problema,nocoj pa spet problem.Močna erekcija mu nikakor ni hotla popustit v kletki,tako da skoraj ni več čutil jajčk od bolečin,pa sem ga morala odklenit.Ampak ne za dolgo,toliko časa da se je ispraznil in ohladil,potem pa takoj nazaj v kletko.Se je od samega začetka strinjal,da sta ključka stalno pri meni.