Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kletka

Kletka

Se strinjam z vami gospa Manca,mogoče ste samo malček prestroga.Koliko dni približno ste imela vašega največ v enem kosu neprekinjeno zaklenjenega in kakšno kletko največ uporabljate.Hvala.Lp

Ufff vec kot leto. Imava 14 razlicnih tko da odvisno kaj mi je tisti moment vsec ko zaklepam

Odgovor na objavo uporabnika
Manca183, 06.12.2024 ob 04:16

Ufff vec kot leto. Imava 14 razlicnih tko da odvisno kaj mi je tisti moment vsec ko zaklepam

Ta tvoj mož pa je en veliki lolek, da si pusti zaklepat. Najboljše, da mu ga kar odrežeš, pa bo mir….

Moj mož zaradi kletke že 10 let ščije sede :):):)

Štajerska 1972, 06.12.2024 ob 08:34

Moj mož zaradi kletke že 10 let ščije sede :):):)

Še utripajočo lučko mu na glavo naštimaj, da vsi vidijo, kakšen lolek je…..hahahahaha

Pozdrav vsem skupaj.

danes zaklenjen prvic. Z mojo sva prebirala ta forum pred vec kot pol leta. Danes pa je miklavz prinesel kletko!!!! Skor so mi padle oci ven, ona pa se je le smejala. Res da mi je ideja o kletki vsec, sam da bo pa res kupla si pa nisem mislil.

no rekla je zjutrej: zakleneva? Sem rekel: pa probiva.

in tako sem danes zaklenjen ze 4 ure.

pa lep dan

Caged681………….še svečo ti naj da na glavo…..hahahahaha kaj vse hodi po tem planetu…..hahahahaha

Lepo zbirko kletk imata gospa Manca,moram vas pohvalit.Ni mi pa jasno kako je lahko vaš mož več kot eno leto izdržal,verjetno skoraj nepretrgoma zaklenjen.Preko noči je najtežje,vsaj pri meni,moral sem si dajati ledeno hldne obloge,še dobro da imava hldilni gel vedno v zmrzovalniku.Z ohlajanjem si tako hitro umiriš erekcijo in si tako rešiš jajčka,da ti jih ne odtrga.Gospa Manca vaš mož verjetno nima več podobnih težav,ker najbrž že popolnoma umirjen.Lp

Perfektno Manca183 …lepa zbirka. A imate samo moža zaklenjenega ali še kakšnega tako za zabavo?

Jaz sem mojega danes za miklavža tudi prvič presenetila in ga zaklenila v kletko za penis.Pripravila sem mu tudi razne kremice in gele na bazi aloevera ter baby olje za vkaženje občutljive kožice na mošnji.Me prav zanima koliko ur bo uspel zdržati v prvi rundi.Lp

Poseben pozdrav vam in vsa čast vaši ženi gospod caged681,da se je opogumila in vam nabavila kletko.Upam da vam ni pretežko in da neboste obupali,poskusite vsaki dan stopnjevati in nebo vam žal.Videla bosta kakšne erekcije in explozije bodo,ko vam ga bo odklenila.Srečno.Lp

24 ur z lahkoto za prvic, tako da bo ostal zaklenjen se naprej

Super vam gre gospod caged681.Za sam začetek je to več kot perfektno.Samo tako naprej,a so ključki že v njenih rokah?ali so še pri vas za vsak slučaj.Lp

Pozdravljeni vsi.

Moj mož je prvi večer uspel zdržat zaklenjen približno šest ur,potem skozi dan brez problema,nocoj pa spet problem.Močna erekcija mu nikakor ni hotla popustit v kletki,tako da skoraj ni več čutil jajčk od bolečin,pa sem ga morala odklenit.Ampak ne za dolgo,toliko časa da se je ispraznil in ohladil,potem pa takoj nazaj v kletko.Se je od samega začetka strinjal,da sta ključka stalno pri meni.

Urša113, 08.12.2024 ob 01:29

Pozdravljeni vsi.

Moj mož je prvi večer uspel zdržat zaklenjen približno šest ur,potem skozi dan brez problema,nocoj pa spet problem.Močna erekcija mu nikakor ni hotla popustit v kletki,tako da skoraj ni več čutil jajčk od bolečin,pa sem ga morala odklenit.Ampak ne za dolgo,toliko časa da se je ispraznil in ohladil,potem pa takoj nazaj v kletko.Se je od samega začetka strinjal,da sta ključka stalno pri meni.

Urša je praznil vate al moral sam?

Ročno sva ga nahitro ispraznila,explozija je bila naravnost fenomenalna.Sledilo je malo oljenja penisa in jajčk ter skok nazaj v kletko.Me prav zares zanima kako bo sedaj tole noč,če bo izdržal celotno do jutra.Skozi dan sploh ni problema zdrži brez težav,noč je pa zaenkrat še problem.

Kako pa vi kaj napredujete gospod caged681???

Ma z lahkoto. 38 ur brez tezav. Ja jaca so obcasno ze kar vijolicna ampak je super filing. Kljuci so pri njej. Nimam pojma kam jih je skrila.

Fantje, da se no boste čudili, ko boste po nekaj letih uporabe kletke postali impotentni. Jaz jo nosim že več kot 10let, in ga že nekaj let več ne dvignem….

Kot kaže so na psihiatriji v Lj.Polje dobili internet…..

Urša113…..a si ni zaslužil, da bi mu ga lepo pofafala in bi ti zalil grlo z vso količino izbrizgane vroče sperme….??

Urša113, 08.12.2024 ob 15:59

Kako pa vi kaj napredujete gospod caged681???

Urša, pa tvoji orgazmi?

Moji orgazmi so in bodo kadar bo meni pasalo,zato sem svojega moža lepo zaklenila,da se bo naučil reda.Ne bom več popuščala,ostal bo zaklenjen,vidim da bo zdržal,samo malo se še dela ubogega.Jajčka ima čisto lepa,normalne barve.Lp

4 dni, 5 ur… and still counting

Zaenkrat nobenih tezav po 4 dne prvic v kletki. Razen to da ja potreben ko hudic hahahha

Bravo gospod caged681.Super vam gre.Vaša bo sigurno navdušena nad vašo izdržljivostjo.Moj je tudi zadnjo noč dobro preživel,že kar brez problemov.Tako lepo nadaljuje v kletki pod mojim nadzorom.Vidim in vaša bo videla,da kletka zares dela čudeže.Lp

New Report

Close