Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kletka

Kletka

Sedaj vam verjamem gospa Manca.Naslov je čitljivo napisan tako da upam na vrnitev ključkov v parih mesecih.Bom pa imela več časa na razpolago za razne ideje.Verjetno ga bom prvo peljala nekam v savno,ker mu kletka na penisu boljše izgleda kakor prstan na roki ali verižica okoli vratu,ni razloga da jo nebi smeli videti še drugi.Lp

Odgovor na objavo uporabnika
Caged681, 17.12.2024 ob 07:20

V usnjenem minicu, modrcku ter crnih skornjih z bicem v roki mi jga je zaklenila in ukazala naj grem na vse stiri. Naredi 30 sklec brez premora mi rece. Gledam debelo zakaj. V tistem pade z bicem po jajcih in ze sem bil na kolenih. Po naslednkem udarcu sem ze delal sklece. Rekla je, hocem imeti moskega v formi! Pri 18-ti sem hotel koncat jer nisem vec mogel. Zopet rahel udarec po jajcih. Cepela je ob meni in zasepetala: kolkor ti jih zmanka do 30, tolko dni bo zaklenjen. Z nasmehom na obrazu mi je pomagala z bicem po jajcih da sva prsla do 30. Oddahnem si in vprasam kaj sedaj? Pravi ona, za vsak udarec z bicem ko sem te morala motivirat da si prsu do 30, dva dni kletke. Se slisimo cez 32 dni.

U Super te dresira…čisto pravilno. Meni bi prišlo v kletki ko bi delal sklece 😉

In to ,da moraš v njenih pajkice v službo to mora biti res vzburljivo.

Res si en srečko.

Kje bi lahko srečal kakšno tako dominantno žensko ?

Caged   : al tvoji gospodarici velikrat prihaja ko te tak dost podreja

Dejansko po parih tednih ko ga ni odklenila, se je zacelo to da nama kar na enkrat ful prhaja. Cedi se meni s kletke ze ko me samo pogleda, ona ko vidi kletko postane mokra da ji tece po nogah. Le majhno drazenje je potrebno in ji pride. Samo pokazem jezik pa se ze tresejo njene noge. Vibrator ob moja jajca in ze sprica s kletke. Ce ne probas, ne ves. Sem brez besed, kaj lahko kletka naredi. Je pa res da je zelo striktna in ne popusca, kar mi je top. Pa res ji je vsec to da me zaklepa, kar se ji vidi. Cisto drugo je ali te zaklene zaradi miru ko ji najedas naj zaklene ali pa sedaj ko zaklepa ker to ona hoce!

A še koga kletka žuli že po enem dnevu nošenja?

To je normalno gospod Brane.Začetek je pri večino stvareh vedno težak.Mogoče je kletka slabše kvalitete,probajte postopno z prekinitvami in mažite z baby oljem.Pri nekaterih traja par dni,da se moško orodje privadi na nekaj popolnoma novega.Moj mož ga ima sedaj že šesnajsti dan neprekinjeno v kletki,ker so  ključki še vedno na potovanju nima druge izbire.Verjemite vstrajnost se izplača.Lp

Ooo, hvala gospa Urša za prijazno pojasnilo. Sem že mislil, da kaj narobe delam, pa očitno ne. Samo potrpeti je treba.

Brane589, 26.12.2024 ob 13:49

A še koga kletka žuli že po enem dnevu nošenja?

Lepo darilo si dobil Brane za božička. Al si ti tud kupil soprogi kaj vročga?

Absolutno. Skorajda ne mine božič, da si z drago ne bi izmenjala tudi erotičnih daril. Lp, Brane.

Pozdravljene kolegice.Upam,da se je še kakšna spomnila svojega dragega za Božička presenetiti in zakleniti v kletko za penis.Če tega še niste storile,lahko to napravite sedaj za Novo leto.Bo sigurno pozitivno presenečen.Drage punce probajte in javite kakšni so rezultati.Lp

Urša113, 29.12.2024 ob 23:54

Pozdravljene kolegice.Upam,da se je še kakšna spomnila svojega dragega za Božička presenetiti in zakleniti v kletko za penis.Če tega še niste storile,lahko to napravite sedaj za Novo leto.Bo sigurno pozitivno presenečen.Drage punce probajte in javite kakšni so rezultati.Lp

Spoštovana gospa Urša.

Dasiravno nas je tukajle kar nekaj neizkušenih, bi bilo nam, novopečenim uklenjencem gospodom prav gotovo v veselje, čast in vzpodbudo tudi podelitev vaših aktivnosti na tem področju. Povejte, gnadljiva gospa, mar se spodobi, da se na noviga lejta dan kletka odklenjena pusti?

S spoštovanjem, Brane.

Ok, vidim da se nekdo tukaj pogovarja sam s sabo, pod razlicnimi nicki. Pa vseeno.

danes tudi jaz zaklenem mojga. Tocno ob 0.00

vecer bova prezivela v dvoje, cakala novo leto tako kot njemu pase. Podrejen, vklenjen, na verigi, jaz v lateksu, oblecena kot on zeli… vse bom naredila kar bo zelel. Prvic tudi skozi zadnji vhod. Ampak ob 0.00, pride na vrsto kletka. Za eno leto. Tak je dogovor. Upam da bo starega leta dan, popoln, kajti veselim se novega leta. Kljuc… kljuci bojo pa nekje, ne povem, na posebnem mestu, kjer sva nekoc nekaj… ampak on tega ne ve. In zagotovo bojo tam ceeelloo letoooo.

lp

Pozdravlje-ni-ne

Kako rešujete problem kletke in depilacije? Jaz dlake dobesedno sovražim in se morm depilirat vsak drugi dan da je vse lepo gladko. Kakšno depilacijo priporočate da se te nadloge znebim in je kletka dejansko lahko na svojem mestu dlje časa.

Lp

Enostavno. Laserska depilacija, trajno brez dlak. Ne sprasuj neumnosti.

drugace pa srecno zdravo in zaklenjeno 2025.

Hvala za odgovor, ter se seveda opravičujem za neumno vprašanje.

Bo zgleda res treba pod laser

Seveda. Kaj se cakas? In potem tatu “LOSER” nad crvom ki mu reces kurac! En kup drkacev vidim da je tu, ki se sploh ne upajo dat smrdljiv kurac v kletko. In ne pogovarjaj se sam s sabo pod 5 razlicnimi nicki

Iris605 če se ti sam z sabo pogovarjaš potem še ni treba sodit drugih po sebi…

Vsak ima svoje veselje. Ti zgleda pisat bedarije tukaj, jaz pa ponižno služit gospodarici v kletki🤷

Pozdravljeni vsi.

Upam,da se je na Novoletno noč pri gospej Iris lepo izteklo vse po načrtih. Nama je bilo tudi zelo lepo in pestro.Sva pa tudi oba z možem že več let trajno lasersko depilirana.Toplo vam priporočam,ženskam in moškim.Moj nima več nobenih težav,čeprav je že kar lep čas zaklenjen in kot kaže bo še do dalnjega.Lepo se je privadil,vse me uboga in posluša.Občutna razlika.Predvsem Sreče in zdravja vam vsem  želiva v Novem letu.

Pri gospe ce smo ze pri tem. Slovenski jezik, sklanjatve… grozno pises ursa v moskem spolu seveda hahaha, a drkas ko pises? Mas mejhnga tica ki ga nobena noce?

seveda, pri meni je vedno vse kot jaz hocem.

Hahaha stroga Iris lol. Ce si res, super. Imas prav, po pisanju sodec ima kar nekaj nickov istega lastnika. Ampak ok dokler smo pri temi in idejah. Drkanje ob fantaziranju in otrocjem pisanju pa nekako ne sodita sem. Kletka – ni drkanja haha tko da cenzura bi mogla bit

https://urlio.io/rodating 

Živjo mene pa zanima je tukaj katera ,ki bi mi ga zaklenila  in imela potem ključe in podrejenega fanta

14th january, mednarodni dan kletke.

pa smo spet tam. Zaklenjeni od 14.1-14.2 en mesev kletke, do valentinovega. Kdo si upa?

Evo, začnem. Bom pisal dnevnik.

Mene sedaj zaklepa že več kot en mesec,zelo dobro je preštudirala tale forum.Za vsako moledovanje me takoj kaznuje,najrajši me zaklene za en dan v manjšo kletko.Takoj po novem letu zjutraj odprem predal s spodnjim perilom,pa najdem samo majice in njene bombažne pajkice,mojih gat pa nikjer.Pravi mi do spomladi jih boš lepo nosil spodaj,da te nebo zeblo.Pravi imam jih viška,pa nekaj malo večjih ti bom nabavila.Kot sedaj kaže bom najbrž upam dva dni odklenjen,potem pa do Valentinovega najboljverjetno zaklenjen.

New Report

Close