Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kletka

Kletka

Sedaj vam verjamem gospa Manca.Naslov je čitljivo napisan tako da upam na vrnitev ključkov v parih mesecih.Bom pa imela več časa na razpolago za razne ideje.Verjetno ga bom prvo peljala nekam v savno,ker mu kletka na penisu boljše izgleda kakor prstan na roki ali verižica okoli vratu,ni razloga da jo nebi smeli videti še drugi.Lp

Odgovor na objavo uporabnika
Caged681, 17.12.2024 ob 07:20

V usnjenem minicu, modrcku ter crnih skornjih z bicem v roki mi jga je zaklenila in ukazala naj grem na vse stiri. Naredi 30 sklec brez premora mi rece. Gledam debelo zakaj. V tistem pade z bicem po jajcih in ze sem bil na kolenih. Po naslednkem udarcu sem ze delal sklece. Rekla je, hocem imeti moskega v formi! Pri 18-ti sem hotel koncat jer nisem vec mogel. Zopet rahel udarec po jajcih. Cepela je ob meni in zasepetala: kolkor ti jih zmanka do 30, tolko dni bo zaklenjen. Z nasmehom na obrazu mi je pomagala z bicem po jajcih da sva prsla do 30. Oddahnem si in vprasam kaj sedaj? Pravi ona, za vsak udarec z bicem ko sem te morala motivirat da si prsu do 30, dva dni kletke. Se slisimo cez 32 dni.

U Super te dresira…čisto pravilno. Meni bi prišlo v kletki ko bi delal sklece 😉

In to ,da moraš v njenih pajkice v službo to mora biti res vzburljivo.

Res si en srečko.

Kje bi lahko srečal kakšno tako dominantno žensko ?

Caged   : al tvoji gospodarici velikrat prihaja ko te tak dost podreja

New Report

Close