Kletka
Sedaj vam verjamem gospa Manca.Naslov je čitljivo napisan tako da upam na vrnitev ključkov v parih mesecih.Bom pa imela več časa na razpolago za razne ideje.Verjetno ga bom prvo peljala nekam v savno,ker mu kletka na penisu boljše izgleda kakor prstan na roki ali verižica okoli vratu,ni razloga da jo nebi smeli videti še drugi.Lp
Caged681, 17.12.2024 ob 07:20
V usnjenem minicu, modrcku ter crnih skornjih z bicem v roki mi jga je zaklenila in ukazala naj grem na vse stiri. Naredi 30 sklec brez premora mi rece. Gledam debelo zakaj. V tistem pade z bicem po jajcih in ze sem bil na kolenih. Po naslednkem udarcu sem ze delal sklece. Rekla je, hocem imeti moskega v formi! Pri 18-ti sem hotel koncat jer nisem vec mogel. Zopet rahel udarec po jajcih. Cepela je ob meni in zasepetala: kolkor ti jih zmanka do 30, tolko dni bo zaklenjen. Z nasmehom na obrazu mi je pomagala z bicem po jajcih da sva prsla do 30. Oddahnem si in vprasam kaj sedaj? Pravi ona, za vsak udarec z bicem ko sem te morala motivirat da si prsu do 30, dva dni kletke. Se slisimo cez 32 dni.
U Super te dresira…čisto pravilno. Meni bi prišlo v kletki ko bi delal sklece 😉
In to ,da moraš v njenih pajkice v službo to mora biti res vzburljivo.
Res si en srečko.
Kje bi lahko srečal kakšno tako dominantno žensko ?