Kletka
Kletke so res super stvar. Jaz enostavmo uzivam. Ko ga zaklenem, me rajca to, da imam kontrolo v rokah. Vedno dolociva cas koliko casa bo zaklenjen. Imava odstevalnik caza na telefonu. Ko pride dan da ga odklenem, zopet dolociva koliko casa bo odklenjen. In ko cas odsteva se veselim trenutka ko ga bom spet zaklenila. Njega pa stiska v prsih ko se cas ko je prost odsteva. Uzivam v tem da kontroliram njegove orgazme in stem njegovo poslusnost. Res nimam besed da bi opisala v superlativih sedaj najino vezo odkar ga zaklepam. In bolj ko ga, bolj he vse skipaj miselna igra, bolj uzivava! Pa lp
ja 14.1. Pa do valentinovega pa seveda bo zaklenjen. Mednarodni mesec kletke pri nama tako definitivno bo!
In kako je ta kletka za nositi? Vprašam, ker mož se je boji kot hudič križa. Pa je drugače navajen kletk, ker jih zaklenjen večino leta….
Štajerska 1972, 14.01.2025 ob 11:30
In kako je ta kletka za nositi? Vprašam, ker mož se je boji kot hudič križa. Pa je drugače navajen kletk, ker jih zaklenjen večino leta….
Tudi jaz sem se sprva upiral, da bi šlo karkoli v sečnico. Potem sem si kupil palice za sondiranje sečnice in lubrikant na vodni osnovi (mimogrede vsi ostali lubrikanti silikonski, z okusom,… pečejo). Najprej sem začel s sondirnimi palicami (fi8mm in čez čas tudi fi10mm), potem mi je Domina enkrat vstavila foley kateter, ki sem ga kasneje sam odstranil. Zdaj ko je sečnica vajena vsega, lahko sondirne palice vstavim na suho, cevke od kletk pa zmočim le z vodo ali pa s katerim koli lubrikantom. Zdaj me sečnica nikoli več ne peče.
Sicer pa kletka kot vsaka druge le da ven štrli le zunanja cevka za lulanje jajčka pa so obešena na kljuki obročka.
Štajerska 1972, 15.01.2025 ob 14:16
shyrobi:
Tale kljuka mi je tako zanimiva. Zamislim, si če imaš ravno kletko in kljuko za jajčka gor in si oblečeš ene pajkice, potem se lulček sploh ne vidi. Zaradi kljuke zgleda kot da si ženska…:) razmišljam prav?
Ja jajčka so obešena na kljuki in lulčka res ni videt. Verjetno v pajkicah izgleda kot ženska s kameljim.prstom 😜
Ta kljukica je super. Meni izgleda fantasticno, kot da imajo jajca pirsing, lepo razdvoji jajca in s tem dodatno prepreci uhajanje jajca skozi obrocek, pa se lepo polno objame jajca, super obcutek na otip, skratka res super. Ja skozi pajkice se pa vidi pri nulti kletki. Meni doma sicer moja oblaci njene usnjene pajkice tko da ja tam pa sploh ker so svetlece.
Meni je kletka resila zakon. Z zeno sva bila na tocki locitve, ko je predlagala se zadnjo stvar in to je bila kletka. Zelo velika razhajanja so bila med nama ker enostavno so vedno bile zenske okrog mene. Ljubosumje je botrovalo temu da se je hotela lociti. S kletko je bila ta bojazen resena, pa tudi samozadovoljeval se nisem vec, vse vec pozornosti sem namenjal njej. Tako je zacela zopet verjeti da sem ji zvest, kar je utrdilo najino vezo. Zaklenjen sem 24/7/365. Se pravi za vedno. Odklene za seks in to je to. Moram reci da v kletki uzivava oba! Sprva mi je bilo to odvratno, a po nekaj dneh, sem jo vzljubil tako kot ona! Brez nje si ne predstavljam vec zivljenja. Najina spolnost je naravnost fantasticna. In vznemirjenje… da ne govorim! Sedaj je zena moja kraljica in res si to zasluzi.