Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kletka

Kletka

Odgovor na objavo uporabnika
Miro865, 17.01.2025 ob 14:30

Meni je kletka resila zakon. Z zeno sva bila na tocki locitve, ko je predlagala se zadnjo stvar in to je bila kletka. Zelo velika razhajanja so bila med nama ker enostavno so vedno bile zenske okrog mene. Ljubosumje je botrovalo temu da se je hotela lociti. S kletko je bila ta bojazen resena, pa tudi samozadovoljeval se nisem vec, vse vec pozornosti sem namenjal njej. Tako je zacela zopet verjeti da sem ji zvest, kar je utrdilo najino vezo. Zaklenjen sem 24/7/365. Se pravi za vedno. Odklene za seks in to je to. Moram reci da v kletki uzivava oba! Sprva mi je bilo to odvratno, a po nekaj dneh, sem jo vzljubil tako kot ona! Brez nje si ne predstavljam vec zivljenja. Najina spolnost je naravnost fantasticna. In vznemirjenje… da ne govorim! Sedaj je zena moja kraljica in res si to zasluzi.

Miro kok pogost pa ti sname kletko da jo fukas

Kaj naredit če izgubiš kluče od kletke. Može s fleksaricom?

Cisto odvisno. Malo je bolj aseksualni tip zenske tko da ja mogoce bi lahko bolj pogosto, pa vseeno. Ne glede na to kolikokrat mi ga odklene jo ljubim. Res jo. Malo sicer pogresam dni ko sem pac masturbiral, vcasih tudi veckrat na dan in potem mi nekak ni blo do seksa vcasih z njo ker se mi potem niti ni dvignil. Tako da mi je sedaj veliko bolj vsec da je tko kot je in spraznem jajca samo takrat ko seksam z njo, pa ce tudi samo nekajkrat letno.

DickusFicus, 18.01.2025 ob 14:23

Kaj naredit če izgubiš kluče od kletke. Može s fleksaricom?

Probej

Kletke so super,hodi v službo z tičem v kletki in vem,da me ne vara.

Moj se danes obrije in uredi, potem pa 14 dni kletke.

Kletka ni zame. To sem ugotovil po 3 tednih nošenja. Raje se matram na maratonu, majkemi.

Brane, prehitro si obupal. Po letu dni postane komaj zanimivo.

Štajerska1972, 19.01.2025 ob 13:28

Brane, prehitro si obupal. Po letu dni postane komaj zanimivo.

Povej prosim kaj več. Jaz enostavno ne dojamem smisla, pa nisem desc, ki bi hitro obupal.

Tudi meni je najboljse to, da me ne vara v sluzbi, ker gre vedno s kletko. Vse ostalo je pa samo pika na i. Se pa greva long time chastity tako da… edino za seks odklepava in pa ruined orgasms, edging in pa strap on

Zbiram predloge kako kontrolirate moske, ce so res zaklenjeni ko niste v blizini… da slucajno ne goljufajo? Js zaenkrat samo zahtevam sliko al pa video, pod tocno dolocenimi pogoji (npr da slika kletko ko je na kolenih, al pa s kakim predmetom, z dnevnim casopisom recimo, oz da je na sliki neki… da nebi poslal stare slike recmo). Pa dam mu casovno omejitev v kolkem casu moram dobit sliko. In za vsako zamudo potem dam dodaten cas kletke. Ima kdo boljso idejo kako se lahko? Preveejam pa vsaj 5x dnevno, vcasih tudi samo par min razlike med eno in drugo sliko, tako da je vedno v negotovosti kdaj bom zahtevala dokaz.

Pa si kdaj ugotovila, da si je snel kletko oz. posiljal stare slike. Moraš res tako pogosto preverjat?

Koliko časa pa ze nosi kletko?

Ja sem ga ze dobila, tako da… preko 10 let ze

Je kletka primerna za na službeno pot kamor se odpravljam s sodelavko?

Seveda. Obvezno!

Koliko vaših moških nosi kletko s cevko? Moj ima eno tako, ampak se je boji kot hudič križa. Raje nosi 15 dni klasično, kot 2 dni tisto s cevko…..Kašne izkušnje?

Ampak, ali se bom potem lahko skoncentriral na sestankih s stranko? Na prezentacijah moram biti 100%!

Rhino, seveda! Brez kletke bos mislil na seks, s kletko ne bos

moj se je tudi bal. Samo ko sem mu jo zaklenla ni imel izbire. Prvic je stokal in cel dan lezal v postelji, sedaj gre z njo tudi v sluzbo. Bajprej diletator da se secnica ucvrsti, potem pa brez tezav za dan dva kletkko s cevko.

Anonimna994:

Hvala za obrazložitev, bova začela trenirati. Še vprašanje glede uriniranja. Če ima cevko noter, ali lahko nadzoruje oziroma zadržuje uriniranje. Ali mora takoj na wc ko ga pritisne?

Tukej je malo tezava. S treningom se da tudi to. Okrepit mora misico in pa seveda navadit se more oziroma kako naj povem, baje da se okrepi ena drug misica ki potem zadrzi. Tezko povem ker nimam lulcka hahahha skratka trening. Namig: nekaj casa je zato nosil moje vlozke v gatah da so popil kar je steklo nenadzorovano ven. Nekajkrat je mel celo mokre hlace, ampak meni je tako vsec kletka  da me je to se bolj navdusilo. Enostavno brez kletke ne gre vec. Njegova fantazija o kletki, je postala moja. In tako ni vec njegova fantazija, ampak resnicnost. Ni vec igra. Vcasih je kruta realnost. Ne odklepam ga skor nic vec. Seks pri nama je na drugem nivoju. Mentalni seks. Tantra. Nekaj kar ti enkrat uspe, je kot bi seksal 24 ur na dan. In kletka naju je popeljala tja. Enostavno lahko dozivim orgazem samo z mislijo. Orgazmi se vrstijo en za drugim. Mojmu pa lahko pride le skozi kletko. Brez kletke ni svrsil ze mislim da kar nekih 5 let. Tudi seksava kdaj, ampak mu nikoli ne dovolim da mu pride. Lahko mu, ampak prej gre gor kletka.

Groza! Kdaj si potala takšna bogomoljka?

Od vedno, s kletko je prislo na dan tisto, kar sem. In vsec mi je to.

Fino. Upam, da je samcu tudi.

Mu more bit haha, no malo se ze pritozuje ampak saj mu lahko pride samo pac v kletki. Saj je isto. Po tolkem casu kletke samo polizem kletko pa kurca v njej pa ze sprica. Vcasih je ze pol minute vec kot dovolj hahaha malo je jadnik ja se strinjam, ampak tako je. Vcasih ga samo primem pa ze cvili hehe. Nama je to cisto super. Seks se odvija v glavi in to je nekaj fenomenalnega. Dejansko 24 ur na dan misli samo na seks, ker ne more. Ironija.

New Report

Close