Kletka
Moski so navadni p****** delam v frizerskem salonu in lahko recem da ni moskega ki nebi neki hotel. Poroceni, vezani, samski, prou vsi so isti. Ce bi bila moznost, bi nategnil samo sebe. Edino s kletko sem lahko prepricana da moj ne ponuja vsaki tistega med nogami. Sovrazim moske ker ne spostujejo zensk, ker mislijo da smo zenske na svetu samo zaradi seksa in ker bi prou vsi moski varali ob prvi priliki. Res ne poznam moskega ki bi reku ne. Vcasih sem samo prijazna s stranko, pa me zvecer ze caka v avtu in se vozi za mano. Da ne omenjam da me prav vsak vabi na pijacko itd itd in vemo kam to pelje. In vem da imajo doma prav vsi partnerke. Edina resilna bilka je samo se kletka. Zelim si le to, da bi vse te kletke bile se bolj varne, da bi imele izredno varne kljucavnice, oziroma da bi nekako naredili kletko, ki bi res bila 100% varna. Moj ze leta hodi z njo in tako tudi bo.
Miss K, 17.03.2025 ob 07:10
Dustin, koliko sem vredna? Za mojeha partnerja neprecenljiva! vidim da tebi ena ni dovolj… za take luzerje ki jim ena ni dovolj, taki niso vredni povozenga dreka
Pi napisanem sodeč vidim, da nisi le manjvredna od ostalih, ampak tudi tupa, saj mešaš pojma varanje in manjvrednost. Halo?!?
Ker če si moraš zvestobo zagotavljati s kletko, potem imaš velik problem…
Tasha567, 17.03.2025 ob 09:00
Za take je kletka premalo. Zal nimam besed za moske ki varajo. Zakaj potem sploh si v vezi, ce ti ena ni dovolj? Ni cudno se vsi locujejo. Kot da je seks drugje toliko boljsi. Na koncu pa vsi hocjo capljat nazaj vsi skesani kako veliko napako so naredl. Pac moski. Zato pa rabite kletko.
Aha. Ti pa očitno rabiš nagobčnik, ker kvasiš bedarije.
Patricia933, 19.03.2025 ob 05:31
Moski so navadni p****** delam v frizerskem salonu in lahko recem da ni moskega ki nebi neki hotel. Poroceni, vezani, samski, prou vsi so isti. Ce bi bila moznost, bi nategnil samo sebe. Edino s kletko sem lahko prepricana da moj ne ponuja vsaki tistega med nogami. Sovrazim moske ker ne spostujejo zensk, ker mislijo da smo zenske na svetu samo zaradi seksa in ker bi prou vsi moski varali ob prvi priliki. Res ne poznam moskega ki bi reku ne. Vcasih sem samo prijazna s stranko, pa me zvecer ze caka v avtu in se vozi za mano. Da ne omenjam da me prav vsak vabi na pijacko itd itd in vemo kam to pelje. In vem da imajo doma prav vsi partnerke. Edina resilna bilka je samo se kletka. Zelim si le to, da bi vse te kletke bile se bolj varne, da bi imele izredno varne kljucavnice, oziroma da bi nekako naredili kletko, ki bi res bila 100% varna. Moj ze leta hodi z njo in tako tudi bo.
Moški, ki varajo, to počnejo prav zaradi takšnih žensk, kot si ti. Le kdo bi jim zameril, ubogim mučenikom? Kot da je kriv desc, ki vara? Kaj tebi ni jasno? Srečen ta, ki te je zgrešil. Če te, kot pišeš, toliko moških vabi na pijačko, potem že očitno oddajaš signale, da si lovača.
Ah dajte no. Kletka ni prav nic strasnega. Mogoce od zacetka. Ko se jo navadis sploh ves ne da jo nosis. Pac vcasih ne lulas stoje, ce je taksna kletka. Splaca se jo nositi, ker happy wife, happy life. Veliko vec se vam bojo posvecale partnerke ker bojo vedele da ste samo njen. Prav nic ni narobe s kletkami. Enostavno dovolis da ti ga zaklene in to je to. Na koncu bo kazen ce vam ga ne bo zaklenila, tako se navadis kletke. Postane brezveze brez nje.
Pozdravljeni
Jaz jo nosim ker mi je moja tako rekla. Res je da sem parkrat naredil neumnost, zaradi katere je bila moja ljubosumna in temu je botrovala tudi kletka.
Meni full odgovarja ker ji z tem izkažem podrejenost, je pa res da sem tudi drugače bisex in mi vloga sissy bitch noro sede. Dostikrat mi dovoli da se preoblečem v pičko in ji strežem pri vsemu…
OBOŽUJEM JO!!!
Jaz sem cel v kletki, prosim vse resne,da mi pišejo na may0601@gmail.com
Ziujo punce!
Najprej morm rect odlicna tema. Midva z mojim tudi prakticerava kletko ze nekaj casa. Sedaj se pa zanimam za nabavo kletke z dilatorjem, da malo zacinim vse skupaj. Ker vidim, da imajo kletke razlicne dolzine dilatorjev me malo zanima kako dolge uporabljate tiste, ki to prakticerate. Ali ste kaj experimenterale z dolzino in kaksna dolzina se najbolje obnese ? Mogoce kaksen nasvet kako se lotiti vstavljanja in privajanja na dilator?
Najlepsa hvala za pomoc in naj bodo zaklenjeni, ker je to edino prav!
Hvala stajerska
Najbrs cevko malo nalubrikanteras preden mu jo vstavis da gre lazje not? koliko pa gleda ven iz kletke cevka pac na tisto stran, ki gre v telo? Koliko casa pa mu jo pustis zaklenjeno preden mu jo odstranis?
Ker na internetu sem videla, da imajo kletke tudi po 20 cm dolge dilatorje in nevem ali bi pustila kar tako dolgega ali bi ga skrajsala?
Za zacetek naj ne bo predolg. Lubrikanta ogromno! Se prej je dobr trenirat malo s kakim silikonskim diletatorjem da se secnica navadi in da je ne poskodujes. Js sem kar rabila da se dobila filing za vstavit. Kar neki casa. Najboljs da najprej sam proba dat, pa ti samo glej. Da tut on dobi filing. Potem pa ko gre zares, najprej le kako uro. Pa pazi, ce zacne pect secnica, takoj ven, da ne pride do vnetja. To upostevi pa bosta neizmerno potem uzivala v tem ker je to to. To je sele prava kletka. Saj ves, brez muje se se cevelj ne obuje. Veliko uspeha vama zelim!