Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kletka

Kletka

Dustin, koliko sem vredna? Za mojeha partnerja neprecenljiva! vidim da tebi ena ni dovolj… za take luzerje ki jim ena ni dovolj, taki niso vredni povozenga dreka

Za take je kletka premalo. Zal nimam besed za moske ki varajo. Zakaj potem sploh si v vezi, ce ti ena ni dovolj? Ni cudno se vsi locujejo. Kot da je seks drugje toliko boljsi. Na koncu pa vsi hocjo capljat nazaj vsi skesani kako veliko napako so naredl. Pac moski. Zato pa rabite kletko.

Moski so navadni p****** delam v frizerskem salonu in lahko recem da ni moskega ki nebi neki hotel. Poroceni, vezani, samski, prou vsi so isti. Ce bi bila moznost, bi nategnil samo sebe. Edino s kletko sem lahko prepricana da moj ne ponuja vsaki tistega med nogami. Sovrazim moske ker ne spostujejo zensk, ker mislijo da smo zenske na svetu samo zaradi seksa in ker bi prou vsi moski varali ob prvi priliki. Res ne poznam moskega ki bi reku ne. Vcasih sem samo prijazna s stranko, pa me zvecer ze caka v avtu in se vozi za mano. Da ne omenjam da me prav vsak vabi na pijacko itd itd in vemo kam to pelje. In vem da imajo doma prav vsi partnerke. Edina resilna bilka je samo se kletka. Zelim si le to, da bi vse te kletke bile se bolj varne, da bi imele izredno varne kljucavnice, oziroma da bi nekako naredili kletko, ki bi res bila 100% varna. Moj ze leta hodi z njo in tako tudi bo.

Odgovor na objavo uporabnika
Miss K, 17.03.2025 ob 07:10

Dustin, koliko sem vredna? Za mojeha partnerja neprecenljiva! vidim da tebi ena ni dovolj… za take luzerje ki jim ena ni dovolj, taki niso vredni povozenga dreka

Pi napisanem sodeč vidim, da nisi le manjvredna od ostalih, ampak tudi tupa, saj mešaš pojma varanje in manjvrednost. Halo?!?

Ker če si moraš zvestobo zagotavljati s kletko, potem imaš velik problem…

Tasha567, 17.03.2025 ob 09:00

Za take je kletka premalo. Zal nimam besed za moske ki varajo. Zakaj potem sploh si v vezi, ce ti ena ni dovolj? Ni cudno se vsi locujejo. Kot da je seks drugje toliko boljsi. Na koncu pa vsi hocjo capljat nazaj vsi skesani kako veliko napako so naredl. Pac moski. Zato pa rabite kletko.

Aha. Ti pa očitno rabiš nagobčnik, ker kvasiš bedarije.

Patricia933, 19.03.2025 ob 05:31

Moski so navadni p****** delam v frizerskem salonu in lahko recem da ni moskega ki nebi neki hotel. Poroceni, vezani, samski, prou vsi so isti. Ce bi bila moznost, bi nategnil samo sebe. Edino s kletko sem lahko prepricana da moj ne ponuja vsaki tistega med nogami. Sovrazim moske ker ne spostujejo zensk, ker mislijo da smo zenske na svetu samo zaradi seksa in ker bi prou vsi moski varali ob prvi priliki. Res ne poznam moskega ki bi reku ne. Vcasih sem samo prijazna s stranko, pa me zvecer ze caka v avtu in se vozi za mano. Da ne omenjam da me prav vsak vabi na pijacko itd itd in vemo kam to pelje. In vem da imajo doma prav vsi partnerke. Edina resilna bilka je samo se kletka. Zelim si le to, da bi vse te kletke bile se bolj varne, da bi imele izredno varne kljucavnice, oziroma da bi nekako naredili kletko, ki bi res bila 100% varna. Moj ze leta hodi z njo in tako tudi bo.

Moški, ki varajo, to počnejo prav zaradi takšnih žensk, kot si ti. Le kdo bi jim zameril, ubogim mučenikom? Kot da je kriv desc, ki vara? Kaj tebi ni jasno? Srečen ta, ki te je zgrešil. Če te, kot pišeš, toliko moških vabi na pijačko, potem že očitno oddajaš signale, da si lovača.

Lovaca? Haha mocna. Drugace nisem neka lepotica, prav novenih signalov ne oddajam ker nimam namena. V naselju je tudi 50 omejitev, pa verjamem da kdaj prekoracis hitrost. Si kriv ti, al tist ki je postavil znak? Moj je z mano cist zadovoljen jaz pa z njim

Ah dajte no. Kletka ni prav nic strasnega. Mogoce od zacetka. Ko se jo navadis sploh ves ne da jo nosis. Pac vcasih ne lulas stoje, ce je taksna kletka. Splaca se jo nositi, ker happy wife, happy life. Veliko vec se vam bojo posvecale partnerke ker bojo vedele da ste samo njen. Prav nic ni narobe s kletkami. Enostavno dovolis da ti ga zaklene in to je to. Na koncu bo kazen ce vam ga ne bo zaklenila, tako se navadis kletke. Postane brezveze brez nje.

Ce hocte vec seksa, potem nujno nabavte kletko.

Pozdravljene je katera tukaj ,da je samska ločena ,da bi imela 28 letnika in bi ga imela pod ključem ,da bi zanjo naredil stvari kakršne bi želela lahko tudi  sem kot gospodinja itd  ,če je katera piši

Lp

Tole se sliši vse tako super, kakšna ideja kako naj svoji tole povem 😀

Kaj pa če bi svojem partnerjem kar kurce dale odrezat, pa ne bi bilo treba nobenih kletk in podobne navlake…

tone429, 03.04.2025 ob 13:50

Kaj pa če bi svojem partnerjem kar kurce dale odrezat, pa ne bi bilo treba nobenih kletk in podobne navlake…

Pa saj so že zdaj brez.

A vajine jih pa nocjo zaklent? Zato torej taka fousija. Ali pa sploh nimata nobene.

kakor komu, ce ti ne pase, ne beri, ne komentiraj z butastimi komentarji. Preskoci. Zivi dalje.

Ne, najine jih pa nočejo zaklenit. In midva s Tonetom se full sekirava zato, a veš. Butara blesava, kakšne kvasiš.

Je kdo barval jajcka? Midva sva jih. Zelo mejhen obrocek, roke v lisice seveda, potem pa z bicem po jajckih do temno vijolicne. Se danes so malo modra haha

Pozdravljeni

Jaz jo nosim ker mi je moja tako rekla. Res je da sem parkrat naredil neumnost,  zaradi katere je bila moja ljubosumna in temu je botrovala tudi kletka.

Meni full odgovarja ker ji z tem izkažem podrejenost, je pa res da sem tudi drugače bisex in mi vloga sissy bitch noro sede. Dostikrat mi dovoli da se preoblečem v pičko in ji strežem pri vsemu…

OBOŽUJEM JO!!!

Jaz sem cel v kletki, prosim vse resne,da mi pišejo na may0601@gmail.com

Ziujo punce!

Najprej morm rect odlicna tema. Midva z mojim tudi prakticerava kletko ze nekaj casa. Sedaj se pa zanimam za nabavo kletke z dilatorjem, da malo zacinim vse skupaj. Ker vidim, da imajo kletke razlicne dolzine dilatorjev me malo zanima kako dolge uporabljate tiste, ki to prakticerate. Ali ste kaj experimenterale z dolzino in kaksna dolzina se najbolje obnese ?  Mogoce kaksen nasvet kako se lotiti vstavljanja in privajanja na dilator?

Najlepsa hvala za pomoc in naj bodo zaklenjeni, ker je to edino prav!

Masa147:

Moj mož nosi kletko redno že več kot 10 let. Čista rutina….Imava pa eno z dilatorjem, te pa se boji kot hudič križa…občasno mu jo nastavim, ker mi je ful seksi občutek,ko vem da jo nosi. Dilator je dolg mislim, da osem cm….

Patricija…..da si moja, bi ti imela kletko na pički nameščeno.

Hvala stajerska

Najbrs cevko malo nalubrikanteras preden mu jo vstavis da gre lazje not? koliko pa gleda ven iz kletke cevka pac na tisto stran, ki gre v telo?  Koliko casa pa mu jo pustis zaklenjeno preden mu jo odstranis?

Ker na internetu sem videla, da imajo kletke tudi po 20 cm dolge dilatorje in nevem ali bi pustila kar tako dolgega ali bi ga skrajsala?

Masa147

Z lubrikantom pa kar ne varčuj… počasi začni vstavljati, potem pa gre cevka kar lepo sama noter….kakih 8 si jo moj vstavi noter…moj jo lahko nosi do 24 skupaj, boji pa se je kot hudič križa…kot sem že prej napisala

Za zacetek naj ne bo predolg. Lubrikanta ogromno! Se prej je dobr trenirat malo s kakim silikonskim diletatorjem da se secnica navadi in da je ne poskodujes. Js sem kar rabila da se dobila filing za vstavit. Kar neki casa. Najboljs da najprej sam proba dat, pa ti samo glej. Da tut on dobi filing. Potem pa ko gre zares, najprej le kako uro. Pa pazi, ce zacne pect secnica, takoj ven, da ne pride do vnetja. To upostevi pa bosta neizmerno potem uzivala v tem ker je to to. To je sele prava kletka. Saj ves, brez muje se se cevelj ne obuje. Veliko uspeha vama zelim!

Hvala punci za odgovore.

Kako debel dilator si pa uporabila tako kot cevka od kletke ali debelejsi?

New Report

Close