Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kletka

Kletka

Bom preizkusil in bom videl…

Drugace za zeno bomo pa videli kaj bo…

Odgovor na objavo uporabnika
Jasmina102, 17.05.2025 ob 15:03

Dilatorje uporabljajta samo za igro. Pazita na čistočo.

Če vstaviš kateter tako kot opisuješ ti bo samo cevko notri držala že kletka.

Opiši kako poteka igra z dilatorjem.

Lahko ti povem, da sem že doživela, ko sva s kolegico nekomu pripravljala sečnico za vstavitev katetra, da mu je med tem ko sem širila sečnico, da mu je prišlo ( ko je bil dilator v sečnici), nato je sledilo čiščenje in ves postopek še enkrat.

Ja normalno, da jim pride, če pa seksi medicinska sestra okrog njega skače. Pol pa, da mu ga še v rokavicah iz lateksa malo po drkaš je normalno, da se vsak tip napali. Koliko pa je takih primerov, ko jim pride in še pošteno povej ali si seksi medicinka ali tvoja kolegica?

Meni se kletke prou gabijo. Ne maram kovine, kljucev itd. Bi pa jo kupila in zaklenila, ce bi ga lahko s tem odvadila od kajenja ker me zelo moti? Je realno mozno da ce descu omejim kurca, pa bi ga s kletko dresirala. Pac ce nau kadu, bi mu ga odklenla? Na to foro? Je kdo probu kj v tem stilu?

Absolutno! No odvisno je pac od tega koliko mu pomeni seks. Definitivno pa no vsaj malo manj ce ne bo ze nehal. Pa seveda koliko ga nos motivirala tudi s kletko. Ce mu ga bos le zaklenila, potem skoda ker bo slaba volja. Pomembno je da aktivno uporabljas kletko. Se pravi, drazenje ko je zaklenjen, opominjanje da je zaklenjen,… skratka moras vseskozi izzivat, ga palit itd. No potem mu lahko zmanjsas tudi cike. Vse skozi igro. Ko bo na koncu vzburjen v kletki, bo tudi cike opustil. Verjemi da bo rajsi da mu ga odklenes in se poigras z njim, kot pa na balkonu kadil.

Lahko ga zaklenes v plasticno pa ni kovinska potem je le kluc je kovinski..

Sem kar kovinsko kupla! Mi je ze vsec postala. Po dveh dneh pred mano ne kadi vec!

Anonimni534, 18.05.2025 ob 12:31

Ja normalno, da jim pride, če pa seksi medicinska sestra okrog njega skače. Pol pa, da mu ga še v rokavicah iz lateksa malo po drkaš je normalno, da se vsak tip napali. Koliko pa je takih primerov, ko jim pride in še pošteno povej ali si seksi medicinka ali tvoja kolegica?

Ja res, da je to vzrok, če seksi medicinke okrog nega skačemo. Mnogim se kar trena že, ko samo žensko vidijo. Je pa zanimivo to spremljat kaj jim dogaja, ko ga samo primeš za penis brez, da še karkoli narediš.

Jasmina povej al te kdaj napali ko ga primeš. Seveda samo služba in rutina pa vseeno. Vrjetno nimaš samih 80+

Anonimno 1110, 24.05.2025 ob 16:55

Jasmina povej al te kdaj napali ko ga primeš. Seveda samo služba in rutina pa vseeno. Vrjetno nimaš samih 80+

Ne, v bistvu ne zato, ker to jemljem kot službo in del njenih obveznosti. Kar se same starosti tiče jih je velika večina 80 ali več, zelo malo manj. Bi se pa lahko napalila, pa nevem če je to sploh primeren izraz, ampak bi lahko mogoče uživala v tem, ker so ti moški že tako zelo nizko in bi jih z nekim mogoče celo sadističnim odnosom do njihovih težav še bistveno bolj ponižala. Druga stvar je pa ta, ki je spet povezana s sadizmom, da bi jim pri vstavljanju katetra namenoma povzročala bolečine, kar se da in bi pri tem uživala in se naslajala, ko bi oni trpeli. Ampak, žal brez tega zadnjega včasih ne gre. Moški, ki je že tako ponižan zaradi bolezni in svoje nemoči sodelovanja pri posegu, ko ga prvič zaboli, mu vse skupaj dol pade in takrat, če hočemo dokončati poseg gre vse malo bolj na silo in je bolečina pač prisotna, ampak kaj naj, tako pač je.

Jasmina102, a lahko napises kako zgodbo ka si se naslajala oz trpincla nekoga?

Midva sva probala tole s katetrom in plenico pa nekaj ni slo, kot bi moralo, ko sva ga vstavila je bil tak neprijeten obcutek (not je sou bp). Neprijeten obcutek sem prepisoval temu, da je pac nekaj tam in, da tako pac je..  dobre 2 uri je slo ampak obcutek ni biu nic drugacen oz ni slo na boljse… plenico sem, kar lepo napolnil. Ker je  bilo se vedno zelo neprijetno sem kateter odstranil in je bil kar neprijeten obcutek.. no potem, ko sem moral urinerati je pa bilo, kar malo grozno.. ocitno sva secnico malo poskodovala ceprav sva uporabila veliko lubrilanta.. mogoce  ni bil pravi ker tega katerega imava za igrace nisva zelela uporabit, ker ni steriln zato sva uporabila enega, ki sva ga kulpila na morju v lekarni pred casom ampak ga nisva nikoli odprla torej je biu nov in naceloma sterilen seveda na vodni osnovi. Po cca 24 urah je postalo uriniranje nepekoce in normalno…

Me je pa cel cas tiscalo na vodo, ko sem imel vstavljen kateter (najbrs zato ker je biu pritisk na misici ki zapira mehur?)

Sedaj nekako nism vec sigurn ce bi se probal, ker sva 2x in obakrat je bilo precej neprijetno..  sedaj drugic je bilo veliko slabse..

Ker ko sem bil pred nekaj leti v bolnici zaradi poskodbe sem imel zastoj urina in so mi vstavili kateter nisem imel nobenih tezav in tudi ne obcutka da bi me tiscalo na vc. je pa res, da sem takrat miroval in se nisem premikal skoraj nic.. sedaj sem pa pac pocel obicajne stvari ki jih pocnem..

Problem, ki ga opisuješ je popolnoma normalen. Pri vstavljanju katetra sta verjetno malo poškodovala in zdražila sečnico. Glede samega lubrikanta niti ni tako zelo pomemben kakšen je, važnk je, da je res spolzek, v sili gre brez problema tudi z navadno nivea kremo. Da te je bolelo, ko si imel kateter notri je lahko, da je bil prevelik, da ni bil vstavljen dovolj globoko in pa predvsem zdrava sečnica, mišica, ki jo stiska in pa mehur. Predlagam vama, da zabavo ali igro nadaljujeta brez katetra, ampak se igrata le z različnimi dilatorji in uživata v tem. Če že hočeš imeti nekaj v sebi, naj ti parnerka za določen čas vstavi silikonski dilator, vendar največ za 2 uri ali do pojava neprijetne bolečine ( razen, če v tem uživa, da te boli ) ali do trenutka, ko boš moral na wc.

Suzenj5678, 26.05.2025 ob 11:08

Jasmina102, a lahko napises kako zgodbo ka si se naslajala oz trpincla nekoga?

Tega pa res nemorem tukaj pisat. Je pa kar nekaj takih primerov, ampak vsi pridejo spontano, noben ni vnaprej zrežiran, niti noben narejen z namenom.

Bova videla kaj bo prinesel cas…

Hvala za info.

Jasmina se tole me zanima..

Ali je mozno, da je problem oz, da prode do bolecine zaradi tega ker sem se premikal oz gibal kot obicajno in nisem lezal? Ker v bolnisnici, ko sem imel kateter ga sploh nisem cutil, da je tam pa sem imel isto velikega kot prvic (sedaj sem imel malo vevjega)  tudi tiscalo me ni na vc in nic sedaj sem imel pa stalno obcutek da moram na vc pravtako prejsnic ko sem imel manjsega..

Joooj a res vsi drkate na netu?

mene zamina samo se tole. Sedaj ga imam pod kljucem. Kako ga prepricam da nosi moje spodnjice? Hocem da nosi moje brazilke ali pa tange. Odvadila sem ga ze kar neki stvari, sedaj bi ga pa rada navadila na nove. Zelim da v mojih hotkicah hodi v sluzbi. Je to kera poizkusila?

Ella127:

Moj nosi konstanto g string tangice. Ampak ne mojih, kupila sem mu moške. Ima jih 15 komadov, boksaric ima samo par, pa še tiste imam skrite. Kupi mu moške, mu bodo udobnejše…..

En, 29.05.2025 ob 10:32

Jasmina se tole me zanima..

Ali je mozno, da je problem oz, da prode do bolecine zaradi tega ker sem se premikal oz gibal kot obicajno in nisem lezal? Ker v bolnisnici, ko sem imel kateter ga sploh nisem cutil, da je tam pa sem imel isto velikega kot prvic (sedaj sem imel malo vevjega)  tudi tiscalo me ni na vc in nic sedaj sem imel pa stalno obcutek da moram na vc pravtako prejsnic ko sem imel manjsega..

Problem kot ga opisuješ je verjetno slabo pripravljena sečnica na vstavitev katetra, neprimern kateter ali nepravilno vstavljen kateter. Predlagam vama, da se zaenkrat osredotočita le na igro brez vstavljanja katetra in se igrata le z različnimi dilatorji. Tudi ta igra lahko da ogromno zadovoljstva.

Pri starih dedcih je tako, da že ko samo slišijo ali začutijo žensko v bližini so že vsi slinasti. Kar se pa Jasmine tiče, sem pa prepričan, da ga že ona sama s svojo samozavestjo marsikateremu dvigne, še preden karkoli naredi. Če greste brati njene poste v drugih temah vam bo vse jasno. Jaz si jo virtualno predstavljam kot zelo dominantno in seksi žensko. Predstavljajte si urejeno žensko, lasje zadaj visko speti v čop, en kup nakita, namazana po obrazu, občasno celo brez modrca, nalakirane nohte, večino časa v najlonkah, ….. No zdaj si pa predstavljate, kaj se moškemu dogaja v glavi, ko vidi tako žensko pojavo pred sabo. In gremo naprej, oni dobro vejo, da ima ona moč, oni so zaradi starosti in bolezni pred njo ponižani in ni veliko treba, da ko mu ga samo prime in začne na njemu delat, mogoče še kakšen njen nasmeh, beseda taka ali drugačna pač privede do tega, da jim pride.

Zdaj pa še vprašanje za Jasmino. Kako pa se tebi zdi ali imaš občutek, da je descu prišlo prav zaradi tebe, morda kolegice? Kakšen moralni občutek ima moški, ko mu pride kar tako pred tujo žensko? Koliko imaš empatije do teh pacientov? Sigurno ne delaš samo teh katetrov, ampak še precej drugih stvari.

Ti in tvoja kolegica… drkas na poste tule, da nisi sam tale jasmina. Drugje fantaziraj, ne na tem klepetu.

Ena zanimiva ideja. Mojmu sem ga malo prijela po treh mescih kletke in valda mu takoj spricne. Ker mu nisem dovolila da mu pride, je moral obrisat nesnago s svojimi tangicami in jih potem take nositi cel dan. Mislim da je bila to zanj res ponizujoca kazen.

Zanimivo. Pred kratkim sem naletela na tipa ko je imel na sebi kletko. Kmalu bi me kap! Sploh nisem vedela da to obstaja! Dolgo ze flirtam z njim pa je tako hladen do mene da sem pred nekaj dnevi sla mimo njega in me je tako ujezil s to hladnostjo, da sem ga prijela za kurca. In tam trdo! Kot kovina! In bila je kovina! In potem mi je pokazal kletko! Njegova ga zaklepa ze leta ker je varal. No in tako sem zvedela zakaj je tako hladen. Nisem vedela da je porocen. No tako da sedaj tudi jaz poznam kletko. Moram reci da mi ni tako grozno to sploh. Mogoce se meni postane vsec.

Boš še svojega zaklenila?

https://lynklet.com/mistress

Razmisljam o tem da bi ga res ja.

berem tukaj marsikaj… nisem nek dominantna sploh, ampak to pa mi je vsec.

New Report

Close