Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kletka

Kletka

Predlagala sem jo jaz, takoj ko sem jo videla na netu da to pac obstaja. Nekako sem malo bolj ljubosumne narave in mi je kletka pisana na kozo 🙂 nikoli vec ne bo brez nje! No go!

Sabina: midva tudi uporabljala kletko že leta in leta. Zanima me koliko dni na leto nosi tvoj kletko?

Hvala za odgovor

24/7/365 zaklenjen je za vedno… odklenem da le zaradi higiene, pac seveda tudi seksa kadar meni pase… menjava pa kletke da ni vedno ista zaradi morebitnih odrgnin ali pa oteklin… in moram priznati da cetudi kdaj koncava… tudi ce bi imela drugega partnerja, brez kletke nikoli vec noben z mano. Zal. Mojega sem strenirala zelo hitro, da se je navadil biti zaklenjen for life! Trenutno rabi se malo vlazilnega gela vsake toliko, to mu se pustim… kmalu pa tudi to nic vec.

Super imaš to urejeno. Moj je lani nosil kletko v intervalih 10 dni, potem pa 5 dni prosto. Tako je bil zaklenjen približno 24o dni. Letos pa sva podaljšala interval na 14 dni. Pa moram reči, da se nič ne pritožuje. Ja tudi več nikoli moškega brez kletke. Je preveč lepo. Neverjetna pozornost in prijaznost ga je. Ima pa moj tudi vedno vlažilno kremo nastavljeno.

Koliko ljudi pa v vajinem krogu prijateljev in znancev ve za to zaklepanje?

Se ženske prijateljice zanimajo za to (seveda če vedo) oz. ali popularnost tega narašča?

Štiri kolegice vedo, od njih pa tudi ena občasno zaklepa svojega moža. Popularnost definitivno narašča.

Tudi jaz in moja žena to prakticirava…ponudba oz. zahteva je bila iz njene strani, ker sem imel problem z masturbiranjem.

Seksava redno (skoraj vsaki dan), ker ji tako paše. Je pa res, da mi dovoli orgazem le 1x tedensko. Če me pusti predolgo zaklenjenega se mi občutljivost poveča do te mere, da ne zdržim dolgo med seksom (tudi samo minuto ali dve). Če mi slučajno pride po lastni volji, seks odpade za par dni in greva na strapon, sam ona ma dost raj pravo reč 🙂 🙂

Odkar to prakticirava je šel seks gor za 1000 %, sploh njeno zadovoljstvo (vsaj tko pravi)…nisva pa se nobenmu povedala.

Ker se med seks igračkami vedno bolj pogosto pojavlja tudi elektrostimulacija, (ne elektrošoki, temveč prijetna pulzacija, ki ustvarja posebne dražljaje in prinaša posebne užitke) je ta trend zajel tudi kletke za penis. Obstajajo takšne kletke za penis s posebnimi elektrodami, ki prevajajo električne impulze. Elektrode lahko po potrebi tudi odstraniš.

Me zanima ali katira uporablja tudi tovrsne kletke?

Pa si že kdaj razmišljala , da bi seksala z drugim, medtem ko je on zaklenjen?

Ja js nam to kletko z elektro stimulacijo. Super je! Deluje na daljinca. Tako da ga ima moja pri sebi in ko se ji zahoce mi ga strese… lovi nekak do razdalje 20 metrov. Imas pa tut cellmate kletko ki je pa naravnost bozanska samo je malo drazja.

Ja js se dajem dol s svojo prijateljico, medtem ko moj gleda seveda zaklenjen…

Se pa dajem dol tudi moskimi, samo za njih pa zal moj ne ve… mislim pa da ze dolgo sluti da prijateljica ni edina… ga ne moti prevec.

Sem svobodna zenska in svobodna bom ostala!

Odlično to, jaz z žensko se nisem.

Sem pa bila že z 2 moškima, medtem ko je bil moj pod ključem. Mislim, da nič ne sumi zaenkrat.

To je varanje in ni del zaklepanja. Če je to res in vajini profili niso lažni, potrebujeta pomoč.

Vse take igre so vedno stvar dogovora med partnerjema!!

Sabina115 a pa bi imela se katerega moskega tako taklenjenega, poleg svojega?

A ce pa ni zaklenjen pa se zenska okol jaha je pa ok? Potem ne rabis pomoci po tvoje Anon123?

Najina igra, najina pravila, najine skrivnosti… zivim kakor meni pase, prevzemam odgovornost za svoja dejanja, ti pa poskrbi da bo udobno tebi…

Suzenj37 zaenkrat imam enega dovolj. Hvala.

Uuu js bi te takoj imel Sabina115… sem za cuckold… lahko bi se porivala s komerkoli bi zelela, medtem ko bi jaz bil zaklenjen

Zal Zaklenjen… en je dost kot sem ze napisala…

Zakleni se sam, pa poslji kljuc po posti na izmisljen naslov… in upaj da se vrne… midva sva to naredila, pa je postar natanko po enem mesecu prinesel posto nazaj ker ni bila vrocena… no zadaj na kuverti je bil seveda moj naslov, tako da sem kljuce dobila nazaj jaz… in od takrat je zaklenjen 24/7/365

Najboljsa je kletka s spicami!

Midva sva ugotovila da najudobneje nosi jekleno Happy go super small chastity. V tej lahko zdrži zeloo dolgo časa. Pa jih je sprobal kar nekaj

Danes je natanko 8 mesecev, odkar mi ga je bivsa zaklenila, zadnji dan ko sva bila se par, potem me je pustila… do danes nisem se videl kljucev, le slike njenih novih ljubimcev… ostajam v kletki do nadaljnega…

Waaau super ideja kaj storiti s kljuci!!!

js sm enkrat dala kljuce moji bestici, kateri skor vse zaupam. In tko pol dobi moj sliko kljucev od frendice, ko jih drzi v roki in pripis “mi poves od cesa so kljuci?” Pa da vidis njegov izraz na obrazu hahahaha faak se dons se smejim temu, on pa se vedno ne ve ce sem povedala bestici kaj odklepajo kljuci

Ne vem za vas ampak meni je nekaj najlepsega vidt desca ki ima na sebi le kletko mmmm

Jst bi samo se reku vsem vam draga dekleta ka mate dece tko zaklenjene in ka se igrate tko kot se… Svaka vam cast!!! Res vas podpiram 👍💪

Odgovor na objavo uporabnika
Sabina115, 14.02.2022 ob 08:51

A ce pa ni zaklenjen pa se zenska okol jaha je pa ok? Potem ne rabis pomoci po tvoje Anon123?

Najina igra, najina pravila, najine skrivnosti… zivim kakor meni pase, prevzemam odgovornost za svoja dejanja, ti pa poskrbi da bo udobno tebi…

Nima veze kaj ima dec na sebi, če se ženska brez njegove vrednosti daje dol okrog je to varanje in definitivno ni del normalnega razmerja, pa dogovori in igračke gor ali dol.

Kako bi se ti počutila če bi on brez tvoje vednosti hodil okrog ženske masirat in oralno zadovoljevat?

Zaradi mene lahko delaš kar hočeš, ampak pri partnerskem zaupanju je odkritost ključnega pomena. Če bi jaz odkril da ženska spi okrog za mojim hrbtom bi jo prvo minuto nagnal čez vrata, ne glede na vso morebitno podrejenost njej znotraj spalnice oz. stanovanja.

Očitno nekateri ne štekate da zaupanja partnerjev, ki grejo v ljubezni tako daleč za zaklepajo svoje genitalije, ni za vsepovprek izkoriščat. Pa povej mu v faco če si ženska ki ima ”jajca”, pa da vidiš njegovo reakcijo. Pa razščisti to 1 na 1 če je treba in hodi mirno z drugimi deci okoli, če je on za. Ne pa delat za hrbtom.

Pa lepo bodite.

New Report

Close