Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kletka

Kletka

ob prebiranju teme in tem da tudi sam nosim kletko se sprašujem kaj pa za ženske? deviški pas ali obstaja kaj drugega? ali prakticirate kej v tem stilu da nismo samo moški zaklenjeni ampak tudi ženske?

A se na kaksen nacin dominirate svoje fante al “samo” s kledkam?

Prav lepo bi blo kero od vas spoznat..ste TOP!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7102, 17.02.2022 ob 15:57

CB6000S ali pa Happy go small chastity. To je idealno za začetek. Moj brez nje skoraj nikoli in nikamor. Pa jekleno vzami….

Jekleno pravis? Uuuu slisi se noro hehe ze sama beseda jeklena kletka mi je zeloooo vsec 🖤🖤🖤

Evo narocila chase bird jeklena z integrirano kljucavnico!!! Komaj cakam da pride!!! Faaak ko otrok ko caka miklavza!!! Mojga bo kap!!! Hudooooooooooo ne bo vec hodu naokol brez kletke! Definitivno da ne! Al s kletko al pa doma na verigi 🖤🖤🖤🖤 super ste, in se ogromno idej kako s kljuci, kam jih dat! Super bestico mam tko da jih bo mela kar ona za zacetek 🖤🖤🖤🖤 norooooo

Misa321, 18.02.2022 ob 04:58

Evo narocila chase bird jeklena z integrirano kljucavnico!!! Komaj cakam da pride!!! Faaak ko otrok ko caka miklavza!!! Mojga bo kap!!! Hudooooooooooo ne bo vec hodu naokol brez kletke! Definitivno da ne! Al s kletko al pa doma na verigi 🖤🖤🖤🖤 super ste, in se ogromno idej kako s kljuci, kam jih dat! Super bestico mam tko da jih bo mela kar ona za zacetek 🖤🖤🖤🖤 norooooo

Če misliš chaste bird kovinsko, jo bo treba notri spolirat, saj je notri zelo hrapava in bo takoj prišlo do poškodb kože, bog ne daj kakšne zagnojitve.

Ena slika za vse ženske, ki zaklepate. Lep petek 🙂

https://metalbondnyc.com/wp-content/uploads/2016/12/DualDrew_KevinBnyc_chastity_02.jpg

Malce bo verjetno še trajalo, da se bo tvoj navadil nanjo.

Se mi pa zdi, da je na tej strani vse skupaj še najbolje razloženo, kako in kaj:

https://happy-marriage.neocities.org

Anon123, 18.02.2022 ob 12:19

Če misliš chaste bird kovinsko, jo bo treba notri spolirat, saj je notri zelo hrapava in bo takoj prišlo do poškodb kože, bog ne daj kakšne zagnojitve.

Sem jo sla kar iskat, nisem mogla cakat… sam tok, not je cist lepo spolirana in cist lepa gladka… in moj ima ze zaklenjenga cca 2 uri 🖤🖤🖤🖤 fak se nikol me ni tko napalila nobena stvar kot tole!!! Kletka je bozanska. Ob priliki se diletator vkljuciva, trenutno je brez samo kletka 🖤🖤🖤🖤 adijooooo grem rajcat mojga, imam ze leder na sebi pa stikleeeeee hvalaaaa super steeee druzbaaaa 🖤🖤🖤🖤

Anonimno 9511, 18.02.2022 ob 15:53

Malce bo verjetno še trajalo, da se bo tvoj navadil nanjo.

Se mi pa zdi, da je na tej strani vse skupaj še najbolje razloženo, kako in kaj:

https://happy-marriage.neocities.org

No taka znanost pa spet ni no… dobr velikost mogoce da je prava, notr stlacit z malo lubrikanta pa zaklent pa znamo 😃😃😃 mislim da bo imel ogromno casa da se navadi na njo 😆😆😆 vse poteka gladko 😆😆😆

Misa321, 18.02.2022 ob 15:59

No taka znanost pa spet ni no… dobr velikost mogoce da je prava, notr stlacit z malo lubrikanta pa zaklent pa znamo 😃😃😃 mislim da bo imel ogromno casa da se navadi na njo 😆😆😆 vse poteka gladko 😆😆😆

Miša vesel zate!!! Sedaj ga lahko začneš trenirat 🙂 Lahko pričakuješ dosti boljši oralni seks, več masaže, več pozornosti… 🙂

Ne pozabi pa na rajcanje, tudi seks je lahko del tega, samo ti kontroliraj njegove orgazme 🙂

Treniram 😈 u ledru pa stiklah, mesa se mu hahahahahahhaa 😈 and I like it!!!! 🖤🖤🖤

Mogoče malo čudno vprašanje ampak v katerem astrološkem znaku ste ženske v tej temi rojene?

Tehtnica

Js pa skorpjonka 😈

No pa se jaz, rak

Hei. Tudi midva zaklepava ze zeeeloooo dolgo, vec let. Pred leti je kupil moj kletko in sicer cb6000. Sprva mi je blo malo cudno vse skupaj, pa sem mu ga zaklenila mogoce 2 krat na leto po par dni, nakar sem ugotovila da je sam imel en kljucek pri sebi in je lahko odklenil, ko je prsu domov pa zaklenil… cudn mi je blo ker je kar na zacetku ze nosil en teden skupi kletko… ja seveda ker ko ni bil z mano jo je dal pac dol. no potem pa me je to malo razjezilo ko sem to ugotovila. Za rd sem mu potem pa jaz kupila kletko… model sicer ne vem, je pa kovinska pa tako kljucavnico ima se na kletki (ni obesanka kot pr cb6000). No v glavnem, v letu dni sem ga tako natrenirala z zaklepanjem, da je sedaj ze v bistvu 2 leti pa pol, zaklenjen 24/7. Ni bilo dneva da nebi imel kletke. Odklenem ko mi pase, ampak tut zaklenem takoj nazaj. Prislo je tako dalec, da me ne moj dragi sam prosil, da si lahko najdem ljubimca, ce ga pustim odklenjenega. Zelo rada bi ga imela, imam greha vrednega sodelavca, unicla bi ga res, ze leta ga poziram z ocmi, ampak ne se nikol nisva nic imela in tudi se ne mislim zapletat z njim, ker mi pac ni do tega, drugic pa z mojim tako uzivam v kletki, da imam rajsi samo pogled na mojga kako se sprehaja zaklenjen, nag, samo s kletko, da mi je to noro. Misel na to, da je njegov kurac moja last, in da js odlocam cel njegov lajf kdaj mu bo prslo in kdaj ne, me tako napolni vsakic z energijo samo ko pomislim oz ko vidim kljucke na verizici, da tega res nocem izgubiti. Mogoce se komu zdi cudno, ampak skoraj dozivim orgazem ze ko samo vidim mojga, kako ponizno nosi kletko… samo dotaknem se picke pa mi pride… dejansko postanem mokra samo ob mislim na kletko, na kljuce,… in dlje kot je zaklenjen, brez da mu pride, bolj me pali. Njega pa tudi, tako da ga zelo redko odkleneva, najveckrat mu pa pride cez kletko insicer tako, da ko se rajcam z vibratorjem on nemocno gleda, ko mi pride pa vibrator dam se na njegovo kletko. Po parih minutah se tako lepo cedi sperma s kletke, da mu jo z veseljem polizem s kletke… no to je zadnje 2 leti pa se malo njegov seks z mano. Obozujem mojga tipa!

Meni žena na penis namaže anestetično kremo (npr za tetoviranje) in med seksom ne cutim skoraj nic, ceprav sem trd. Po seksu nazaj zaklenjen.

Oooo super ideja!!!

no js sm svojga natrenirala do te mere, da se pocuti kaznovanga ce nima zaklenjenga! Obozujem to igro!

kje se pa to kremo dobi? Jaz jo tudi hocem!

Midva sva jo dobila od enega tetovatorja, TKTX se imenuje.

Pa nujno malo počakat da se vpije, ker drugače boš še ti brez občutkov 😉 Po možnosti lahko tudi kondom še čez. Pa malo sprobajta prej na majhnem koščku kože, da ne pride do kakšne reakcije.

Kako si ga pa ti natrenirala da se počuti kaznovano če ni zaklenjen?

Hja tolk casa je ze v kletki da je to za njega normalno. Ce je nima pravi da ima obcutek kot da ga nimam rada ker ne skrbim za njega…

A veš, da moj tudi če ga kdaj pustim več dni odklenjenega, mi sam reče naj mu pripravim kletko, ker jo že pogreša 🤗

Ali s svojimi deci tudi kaj seksate? Moja me je tako natrenirala, da mi med seksom ne sme pridt, razen če je izključno njena želja… kar je pa zelo poredko 🙂 če mi slučajno pride me pa ponavadi čaka zelo boleče kaznovanje…

Moski, ko je enkrat 2 tedna ali pa en mesec zaklenjen v kletki, da v tem casu ni tezav, je komot pripravljen na dosmrtno zaklepanje ve se tako izrazim. Trenutno imam ze cetrti komplet kljucev v hrambi, trije so nepretrgoma zaklenjeni vec kot pol leta, eden pa je pod kljucem ze tretji mesec. Vsi brez tezav, sicer pa so navajeni kletk. Zaklenjeni so bili pred tem po kak teden, dva. Moski se mora nauciti kontrolirati svoje erekcije, in ko to doseze, je lahko zaklenjen 24/7/365 brez tezav. Tezave dela samo zgornja glava. Kaj hocem povedat? Ne odklepajte moskih samo zato, ker vas prosjaci.  Ce ni tezav zdravstvenih… je lahko zaklenjen zelo dolgo! Brez skrbi! In potem vas bo prosil da zaklenete nazaj, ce ze odklenete, tko kot je napisala punca pred mano. Vse je v nacinu razmisljanja.  Z zrelim moskim ni tezav… z mladici, pa nekimi fukfehtarji ki nimajo pojma kaj je BDSM, pa raje tega ne pocnite in ne imejte opravka z njimi, ker ce vam je to vsec, da zaklepate svoje tipe, potem boste s fukfehtarji razocarane!

Js tudi seksam z njim seveda. Seks je najboljsi potem ko je nekaj casa zaklenjen. Samo je sedaj ko uporabljam kletke pribljizno takole: pred uporabo kletk je bla predigra 3 minute, pa pol ure seksa. Sedaj z uporabo kletke, pa ce hoce namocit kurca, mora najprej odrihtat pol ure predigre, vsaj, seveda kurac se vedno v kletki!!!! Potem ga pocasi odklenem, in gre lepo pod tus najprej!! Higiena!!!! Tam opravi vse potrebno kar se tice higiene, js pa si jo lepo pripravljam ta cas s prstki… no potem je pa zasluzena kazen: orala, u picko, v rit, kar hoce! Zakaj kazen? Zato ker po pol leta v kletki je to ze kazen! Hahaha dva moja suznja me prosita ce lahko kar nazaj zaklenem pred seksom hahahaha. No seveda uzivata v seksu, samo vam povem, tak moski komaj caka, da ga po seksu spet lepo zaklenem, tokrat seveda za dalj casa kot prejsnjic, se razume! Moja igra je igra podiranja rekordov!!!!

No ravno danes sem se odlocila, da odklenem enega od mojih srecnezev, ki imajo cast da sem ga zaklenila. Ali je to nagrada ali kazen za njega presodite sami, kajti odklenjen bo po 7-ih mesecih… po seksu z njim ga zaklenem nazaj seveda… in ja seveda, ostal bo zaklenjen, dokler ne podreva tega rekorda 🖤

New Report

Close