Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kletka…

Kletka…

Ni še cajt za ninat…alo gremo mal pred ekrane…je treba se kaksno recti…aja…se tole…se mal bom razgrajala…grem na morčka šele u petk…hahaah…moja-moja kletkica…cauci!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Jaz tudi, kot kaže :)). Na morje, seveda. Samo za vikend, potem bo pa treba malo tolarčke služit.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

V petka?
Mrzla si!
😉
Cmoka

Te pooblastim,da greš na proslavo ob zaključku šolskega leta za mojega sina.
saj si frendica,kajne?
Cmoka!
🙂

bemti ne straši me…grem koj jutri dol,haha!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Komu ti to…meni…ja boš pa ja šel…na uno proslavo…daj……sibaj!

A k Soči?
Kar pridi,tiček ne …..cenzura….!
;-))))

In ti pa k Soči…fiujp

….da bom že 24 ur prej v vrsti stal,al kaj?
😉
Uf,pa taki frendi….

Nisem dokončal dela danes,hihi!
😉

Ti pa ravno obratno!Prvo zapravljat kar nimaš še,da bi potem to zaslužila.Je tako?
😉

Eh, jaz služim za to, kar še nimam. Zapravljam pa samo tisto, kar imam. Tako je.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Tu sva si malo različna!Jebat ga,sem pač starejši od tebe..:-(

Saj: kako se že reče? Na tujih napakah se najlažje učimo ;). Ne, brez skrbi: kreditov in podobnih zadev še ne morem najemat (niti moj dragi, zaenkrat) – sicer bi že bila do vratu zadolžena ;).

Že razmišljaš po naše!Pufaj se dokler se moreš,uživaj na ta račun še bolj,vrnil bo pa že kdo!Saj takrat nas itak ne bo več na tem svetu!
😉

Ma hvala kurcu, da je konc šole….Pa nam je ratalo nrdit razred…In to super…. Zdej bojop problemi pa km jih ložit tamale…

Pelji jih nonotom in nonam pa prid k meni…da bova skupi jagala….;-)

A ti veš, da so nekateri nonoti in none še v delovnem razmerju….Eni živijo blizu tebe….

Kej res?
Aufpasen!

…zginlo Sonce?Ziher fakaš!
V počastitev podaljška na forumu,kajne?
😉

Res res…na drugi stani hriba…

Kobarid?

Near….Vicino

Vasi je kar neki tam okrog…pa se mi ne ljubi vseh naštevat,če ne nam Štajerci(ke) še utečejo!
😉

kako si vedu…tiho bod…te bo sokol aha;))!

New Report

Close