Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kletka…

Kletka…

Gremo na pocitek;))..no jaz grem po kostanjcka..gobe..pa kva jest vem..kaj bom vse privlekla iz gozda..kot vedno;))..Sp zura u Lblani..Alti gre na morcka..razota mece..pa vseen kje je..helcka..kje si ti..Niki..je sam mal zrajcala z enim kao..zurom..pa je sla dalje..uzivaj Niki…in ostali..le kje ste..bugi bemti..kje si pa ti dons..takoj sem…upam,d a je vse okej s tabo..da si le u sukci in delas..lepe stvari;))..okej kletka..pocivaj..in pocivaj..saj to najrajs delas..te pridem zdrmat nc bat..saj ves da ne znam pocet druzga kle ob teb..res ne znam bit mirna..;))..zurajmo..kjerkoli smo..ihaaa..bi reku moj medi..le kje se lajha..ga bom;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sunny … jaz sem ku šus. Mal sem še zdrmana in zje*ana od nočne … hm … smene … :)))))))))) … drgače pa sem … juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ej .. .klapa … petek je … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) hi hi hi …

No … lepo mi uživejte in radi se imejte … Jst vas mam toooooooooooook rada … čisto vseh … :-**********************++

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

… je bla s tamalo v bolnici , so pobrali gips dol , zdaj pa samo še razgibavanje … in seveda , hehe , iztirjat kak soldek zavarovalnici 🙂

In da se ravnam po sončkovih navodilih – BANDA ; TAKOJ ORGANIZIRAT EN ORENK ŽUR !!!

Niki ima še vedno kupček kart za Perlo

No samo da je nekaj za teboj…in res bi se nam vsem prilegel en okej zur..cak grem jaz delat na temu..takoj zdele;))…Niki..lubcka tamalcki…in tebi..za lepo mirno nocko..nocka…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close