Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kletka..kdaj gremo na kavo pred novim letom?????

Kletka..kdaj gremo na kavo pred novim letom?????

Ajde..kdaj se dobimo pred novim leton..dolocimo datum in takrat, da smo vsi na broju..ajde..men je vseenn…obljubim, da si organiziram vse toko..da pridem..uzivat z vami…no kdaj..mogoce je najboljs na petek…nekje ob 18.00 uri..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Zase rečem,da se bom tokrat pustil hudičevo fehtat,da pridem.Če bom sploh prišel.

Dragi moji … upam, da se zorganizira to srečanje preden bom jst pretežka za hodit okrog … :)))))))))

Sicer pa jaz se sedaj strašno nerada prevažam na dolge razdalje, ker hitro zgubim koncentracijo zato bi prosila, če bi se dalo bolj blizu naših koncev kaj organizirat. Mi je pa vseeno kdaj … sam da se zmenimo in se dobimo, ker nekatere že celo večnost nisem videla … druge pa še SPLOH nisem videla … :((((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

… je absolutno ZA !
Kdaj ?

… saj se obnašaš kot kmečka nevesta ;)))

Lupčka na AJ

Tebi tud cmokija na LB!
Ampak vseeno…..puščam zelo malo možnosti zase.

Te pridem iskat ?
Malo bolj zgodaj ?
Precej bolj zgodaj ?
;)))

ne seri..okej..prides in pika..pa itak je tvoja zena ze kot clan kletke;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

pridem k teb..sam ce bom lahko pol ninala ob teb;))

….a me že poskušaš razorožit,kaj?
;-)))

Hmmm….če te bom lahko celo pot za DJ držu….
;-)))))

Pa še kaj!
A pol ti še otroke prpeljem v varstvo?

Za ninat ni blema … :)))) Imamo dovolj posteljic … Miškota spravimo v dnevno sobo … midve bova pa v sobici … :)))))))))))) ;))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Za kamero pa jaz!!!
;-)))))))

japaja;)..sam ti prid…

in mele pizama party..ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

okje..sam ti bo dolgcajt;))

In potem sem pomencal oči….in ugotovil,da je postelja prazna….ura je čas za it delat….in,da se mi je zgleda nekaj sanjalo.

ja to bo ja..haha

:))))))))))))))))))))

Lp, BGv

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa … :))))))))))))))) … he he … :))))) Bi bla fina zadevca, a? Kletkin pižama party … :)))))))

Lp, Bgv

Sem za……. kadarkoli…….. skor kjerkoli…… prevoz imam zagotovljen.

New Report

Close