Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek klik plačilo upn

klik plačilo upn

Prosim za pomoč za upn plačilo. Imam številko tekočega računa. Kaj vpišem pod iban? Referenco verjetno napišem SI56 v naslednje okence pa številko računa, ki ga imam? Hvala za pomoč!

http://www.nlb.si/navodila-upn

Robi, rabim na hitro, tu je pa milijon enih informacij. 🙂 Ženska mi je poslala št svojega računa, pa mi popolno neizoplnjen ali napačno vpisan obrazec ne gre naprej. Imam št. računa, izpolniti pa moram polja za iban in referenco. Verjetno tistih številk ne nalimam v obe polji enako 🙂 SIcer pa nisem pri tej banki, katere navodila si poslal. Hvala vseeno, lep dan, očitno bo treba počakati, da pride mož domov 😛

IBAN

SI56 XXXX XXXX XXXX XXX

REFERENCA
če imaš določeno pač vpišeš kar je v začetni dve polji

SI12 ali 00 …..

če nimaš določene samo99

==================================================== Bogat si šele takrat, ko imaš nekaj, kar se ne da kupiti z denarjem.

Robi, rabim na hitro, tu je pa milijon enih informacij. 🙂 Ženska mi je poslala št svojega računa, pa mi popolno neizoplnjen ali napačno vpisan obrazec ne gre naprej. Imam št. računa, izpolniti pa moram polja za iban in referenco. Verjetno tistih številk ne nalimam v obe polji enako 🙂 SIcer pa nisem pri tej banki, katere navodila si poslal. Hvala vseeno, lep dan, očitno bo treba počakati, da pride mož domov :P[/quote]

Če si pa tako butasta in tako lena, da se ti ne ljubi pogledat v navodila (ki ti jih je Robi prijazno posredoval), potem pa kar čakaj na moža.
Ubogi tvoj mož! Pa ve, kako butaro je oženil?

Robi, rabim na hitro, tu je pa milijon enih informacij. 🙂 Ženska mi je poslala št svojega računa, pa mi popolno neizoplnjen ali napačno vpisan obrazec ne gre naprej. Imam št. računa, izpolniti pa moram polja za iban in referenco. Verjetno tistih številk ne nalimam v obe polji enako 🙂 SIcer pa nisem pri tej banki, katere navodila si poslal. Hvala vseeno, lep dan, očitno bo treba počakati, da pride mož domov :P[/quote]

Če si pa tako butasta in tako lena, da se ti ne ljubi pogledat v navodila (ki ti jih je Robi prijazno posredoval), potem pa kar čakaj na moža.
Ubogi tvoj mož! Pa ve, kako butaro je oženil?[/quote]
Ve, pa me ima vseeno rad. Ima tvoj tebe, prijaznica, tudi?

Pa naj počaka na moža.
Menda mu bo vsaj kosilo pripravila ali pa bo tudi raje počakala na moža. 🙂

Banka nima veze, saj se gre za UPN. Univerzalni nalog.

V referenco pa vpiši najprej 00 in potem recimo današnji datum ali karkoli že…..

Daj ne pametari in nikar ne bit tako nesramna, navodila so obup in iz njih ne znaš nič od nič, za izpolnitev nekaj okenc je 20 strani napotkov .
Avtorica pokliči pomoč uporabnikom ( zgoraj desno ) in te bodo peljal čez cel postopek vplačila.

Navodila niso nič obup, ampak čisto preprosta in namenjena laikom.

Daj ne pametari in nikar ne bit tako nesramna, navodila so obup in iz njih ne znaš nič od nič, za izpolnitev nekaj okenc je 20 strani napotkov .
Avtorica pokliči pomoč uporabnikom ( zgoraj desno ) in te bodo peljal čez cel postopek vplačila.[/quote]
ko si že na svoji strani KLIKa je to zgoraj desno 😉

Še vzorec: http://www.ujp.gov.si/docDir/Obrazec{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20UPN/Izpolnjevanje{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20obrazca{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20UPN.pdf

In to je pol minute googlanja….

Hvala larix, mi je upelo.
Mož dobi kosilo, kadar koli želi. In ja, ponavadi počakam, da pride domov, da je sveže skuhano in ne vse postano. Robi, e zanima še kaj? 😉

Robi, en buksel dobi št računa, npr. 0222 2044 4623 123 (izmišljeno). Kako potem naj samo iz teh številk ve, da izpolni samo polje ibana ? Po kmečki logiki sem si belila glavo s tem, kje najdem še št. za referenco. Naj bi si jih izmislila? 😀 Izpolljena položnica ti pri tem ne pomaga kaj dosti. Ali pa sem res svetovni bukselj. Kakorkoli že, plačala sem, kar sem imela za plačati.

Spraševala si, kaj napisati v polje IBAN in referenca in vzorec ti lahko pomaga, da vidiš katere številke kam napišeš in da vidiš, da niso iste.

Ja, kaj bo za kosilo ? 🙂

Spraševala si, kaj napisati v polje IBAN in referenca in vzorec ti lahko pomaga, da vidiš katere številke kam napišeš in da vidiš, da niso iste.

Ja, kaj bo za kosilo ? :)[/quote]

Da se ne vpiše v obe polji istih številk mi je bilo jasno, ni mi pa bilo, iz kje naj vzamem manjkajoče 🙂

Za kosilo bo nekaj iz buč, ker mi jih je dala tašča (je iz tvojih koncev, če si ti tisti Robi kot včasih, k je imel nekaj z avti na monu) 30 kg. 🙂
Brisač pa še nisem danes oprala, če bo to tvoje naslednje vprašanje, haha!

Ni iz mojih koncev. Škoda, lahko bi še meni dala kaj buč. 🙂
Bi bila hitra rešitev za današnje kosilo. 🙂

En snelkurz za UPN

Znesek: Ni posebnih trikov, koliko pac zelis prenakazati.

Datum placila: Podobno, ni neke znanosti

BIC banke: Na kateri banki je prejemnik zneska. Po navadi ti ga KLIK izpolne avtomatsko

IBAN: International Bank Account Number (mednarodna stevilka bancnega racuna) = stevilka racuna, slovenske se zacnejo s SI56

Referenca: Referenca. Lahko oznacis z NRC in pustis prazno, ce nimas reference.

Podatki o prejemniku: Spet cisto preprosto, naziv (ali ime), naslov in kraj.

Upam da bo cimvecim pomagalo.

To je odgovor, ki reši vsa vprašanja 🙂 Najlepša hvala.

New Report

Close