Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek klima gorenje

klima gorenje

Zadovoljni?

Ne morem podati izkušnje, ker imamo doma eno staro Mitsubishi klimo. Kar pa te dni gledam, berem in se učim saj razmišljamo o nakupu novih klim so si pa nekako povsod enotni, da so med klimami za gospodinjstva v vodstvu Mitsubishi, nato Panasonic in TOshiba. Ostali pa stopicajo zadaj vendar po kvaliteti nekako niso primerljivi. Nisem pa delala cenovne primerjave. Tako, da mogoče nižja začetna cena mogoče lahko odtehta slabše delovanje v kolikor klimo potrebujete nekaj dni letno. Če jo rabite za več pa jaz takoh kompromisov ne bi delala.

Imam že 4 leta stropno varianto, gretje in hlajenje – zelo zadovoljni.

LP

http://www.gorenje.si/ogrevanje-in-hlajenje/klimatske-naprave/izdelki/multi-inverterske-klimatske-naprave/notranje-talno-stropne-enote Točno tako

baje, da so ful glasne, midva jo zato nisva vzela. Sem poslala mail na gorenje (2x) koliko so hrupne, pa mi niso odgovorili.. pa nič, sva kupla panasonic.

Mi imamo gorenjevo in deluje brezhibno že deset let. Uporabljamo jo samo za občasno hlajenje, čeprav se jo da uporabljati tudi za ogrevanje. Notranja enota je zelo tiha, koliko je pa glasna zunanja, pa ne vem, ker jo imamo na strehi in je ne slišimo.

Imamo gorenjevo inverter in dela brez problema že cca. 6 let. Notranja enota je kar tiha, zunanja pa je res malo glasnejša ampak vseeno ne preglasi dogajanja v okolici.

Vsi v ulici kupili gorenjeve klime. Mesec dni po preteku garancije so ena za drugo odpovedovale in v roku pol leta ni imel nihče v ulici več delujoče klime. Škart roba do maksimuma.
Pa je ne uporabljamo pretirano, ker imamo dobro izolacijo.
Da o njihovih serviserjih ne izgubljam besed ….

Mene gorenje ne vidi več. Toliko jeze s pokvarjeno klimo sredi poletja, da me za njihov izdelek ne prepriča nič več. Pa mislim, da vsi sosedje enako.

Gorenje je bila nekoč (pred 40 leti) dobra firma, aparati so delovali, servis je delal. Zdaj je pa to en tak pofel od pofla, da ne kupim njihovega niti mikserja več, kaj šele klime ali pralnega stroja. Štedilnika pa še manj.

Panasonic – najboljše razmerje med kvaliteto in ceno.

Tok za info, Gorenjske klime proizvaja Midea

http://www.klima-naprava.si

New Report

Close