Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Klima v avtu

Klima v avtu

Prijateljica mora “nafilat” klimo v avtu,pa jo zanima,koliko časa to delajo avtoelektričarji?

Hvala.

Če si direkt na vrsti 15-20 minut.

Pa en lep dan želim, Joan

če je klima OK, je sploh ni potrebno nikol filat, ker je to zaprt krog.
Fila se le v primerih, ko kje pušča ali pri nižjega cenovnega razreda.

A to delajo avtoelektričarji?

Načeloma ne!

NE.
Iz katerega kraja pa je frenda in kak avto ima ?
V LJ je to recimo pri Španu na Brezovici in kupu drugih serviserjev. Za Špana vem da ima napravo, katera klimo najprej stestira, nato po potrebi doda plin.

Še najceneje je, če greš h kakšnemu mojstru, ki fila hladilnike.

To delajo avtoelektričarji, vendar ne vsi, ker je treba imet pravi aparat. Filajo se vse klime, ko začnejo delat slabše, ne le nižjega cenovnega ranga.

Pa en lep dan želim, Joan

Ne filajo se vse klime, ampak tiste, ki puščajo ali pa hladilni medij zaradi starosti ni več ustrezn.
Je pa potrebno vse klime redno vzdrževati in pravilno uporabljati. In o tem na žalost večina voznikov ne ve skoraj nič

jaz pa imam en veeeeeeeeelik problem. imam renault laguno 19.dci,v njej seveda avtomatsko klimo,k se ji je čist zmešal. do zdaj je delala okej,zdaj pa čim vozim nad 2ooo obratov začne pihati vroč zrak,ubistvu klima ne dela….. filal sem jo 2krat,peljal sem jo na servis beja d.o.o. in mi nič niso nardil sam denar uzel. prosil bi če bi mi nekdo znal pomagat. p.s.:klima v prostem teku dela normalno,no saj tko je vidt HLADI

lep pozdrav vsem skupaj,pa prosim vas pomagajte miiiiiiiiiiiii

pelji nazaj na servis pa naj zrihtajo al pa vrnejo denar

New Report

Close