Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek klinika svijetlost zagreb – mnenja prosim!

klinika svijetlost zagreb – mnenja prosim!

rada bi izvedela kakšne so vaše izkušnje z kliniko svijetlost zagreb, odločam se za operacijo oči pa ne vem če jim lahko zaupam?
hvala

V tej kliniki, na operaciji oči, je bila moja sestra. Bila je zelo zadovoljna, prijazno in strokovno osebje.

Prijateljica bila, zadovoljna, iz -5 na 0. Na obeh očeh hkrati naredila tisto,ko ti vrhnjo plast dajo dol (zaradi dolgoletnega nošenja leč), peklo je in kot pesek bilo neprijetno, ampak sedaj je zelo zadovoljna.

Če pa nisi imela dolga leta non-stop leče gor, pa bo super, brez da čutiš in brez neprijetnih občutkov kasneje.

Pa kar pohiti – ker jaz si ne znam predstavljat, kako bodo naši bratje zaživeli s 1. JULIJEM v EU??

Sicer ne bodo takoj prevzeli eura…..samo veste, kako smo mi gagali, ko se je vse 3x podražilo.
Prav smilijo se mi – sem bila zadjnič na HR, malo čez mejo, tam nekje pri Ptuju.

Kako je to preprost, prijazen folk. Pred tovarno čakajo 3 avtobusi, da razvozijo delavce domov. Pri nas pride vsak s svojim avtom.
Okoli hiš so kure, na koncu ulice veselica sredi belega dne, kar tako – da se dogaja, vozni park tak, da skoraj vsakega porivajo, da mu vžge, pivo je 1 eur, ni panike, če nimaš kune…..

UBOGI LJUDJE!

V Dalmaciji se bodo znašli, upam.

A kdo ve kakšna pa je približno cena za ta poseg?

Zelo prijazni in strokovni Vse poteka na dogovorjeno minuto, nič se ne čaka. Za ceno pa pokliči, pa ti bodo povedali. Itak imaš najprej pregled, potem se pa pogovoriš kako naprej.

New Report

Close