Klub Sun Garden Sežana
V laetih od 2012 do 2016 ko sva zahajala z punco je bilo veliko prave akcije, folk resnicno sproscen obenem pa je bila na voljo se izvrstna kulinarika ter kvalitetna pijaca potem pa..po dveh letih premora t.j od leta 2018 pa so se stvari bistveno spremenile..zal na slabse..akcije je bilo bisteno manj, kulinaricna ponudba ni bila vec na nivoju, naravni sok je zamenjali neki mocno pocukran sok, cena pa pozor ista!
Še nisem bil!
Mi pa pravi veliko zgodbic moj prjatu ki je tam bil stalen v preteklosti!
Bomo pa šli eno soboto samo da dobimo žensko še za mojga prjatla ki je trenutno samski!
Če pa se najde kakšna ki bi šla z nami, tako da smo dva para bi blo super!
Ženska če si za piši na [email protected] in se dogovorimo kako naprej.
L.l.
Ej piši na [email protected] in ti mal več razložim glede kluba iz prve roke in sicer drugačne pa ti tukaj ne smem pisarit!
Javi se in zveš veliko, ne bo ti žal!
milangabro, 26.01.2025 ob 15:05
meni se javi jaz grem doskrat v swinger club sežana
Hej, piši mi na [email protected]
gre kaka dama danes v sun garden . jaz bom šel čez eno uro iz ljubljane . če si kakšna želi res bit fajn potešena tudi z večimi tipi naj se mi hitro javi [email protected]
pozdravljena
za danes iščem gospo z katero greva skupaj v swinger klub sežana. star sem 56 ket urejen brez brade in brk zanimiv družaben. vabim te na uživanje in da si delava družbo. prevoz je moj in vsi stroški. javi se mi na mejl pa se vse domeniva. [email protected]