Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Klub Sun Garden Sežana

Klub Sun Garden Sežana

RADOVEDNICA.Tudi jaz sem radoveden glede tega klubaSlišal sem zanj me zanima bi pa vzel kako damo s seboj za prvic da dobim obcutek kako in kaj.Lahko se spoznava ce ti diskretnost pa to veliko pomeni.Pusti mi mail pa se lahko spoznava in vidiva kako in kaj.Lp

https://kjd.lv/1wJWi 

V laetih od 2012 do 2016 ko sva zahajala z punco je bilo veliko prave akcije, folk resnicno sproscen obenem pa je bila na voljo se izvrstna kulinarika ter kvalitetna pijaca potem pa..po dveh letih premora t.j od leta 2018 pa so se stvari bistveno spremenile..zal na slabse..akcije je bilo bisteno manj, kulinaricna ponudba ni bila vec na nivoju, naravni sok je zamenjali neki mocno pocukran sok, cena pa pozor ista!

Tonya jaz grem danes v club

Če praviš, da je tako, potem pa ne grem. Pa sem bila dolgo na tem, da se odpravim.

Odgovor na objavo uporabnika
Tonya, 19.01.2025 ob 17:32

Če praviš, da je tako, potem pa ne grem. Pa sem bila dolgo na tem, da se odpravim.

tonja tale folk večina ni videl sun garden relax centra od blizu. večina nabija pa daje primerjave iz leta 2013 ko je bla kriza. sedaj je drugače zanimivo.

Dokler je bila Marina v Sun Gardnu je bilo vse OK, od takrat pa je vzdušje, usluga in vse ostalo šlo samo še navzdol… Sun Garden sucks 🙂

Swingy, 20.01.2025 ob 04:25

Dokler je bila Marina v Sun Gardnu je bilo vse OK, od takrat pa je vzdušje, usluga in vse ostalo šlo samo še navzdol… Sun Garden sucks 🙂

pol pa ne hodi notr če ti ni ok. samo kritiziraš pa pametuješ.

Ojla iščem damo za obisk sun gardna

Še nisem bil!

Mi pa pravi veliko zgodbic moj prjatu ki je tam bil stalen v preteklosti!

Bomo pa šli eno soboto samo da dobimo žensko še za mojga prjatla ki je trenutno samski!

Če pa se najde kakšna ki bi šla z nami, tako da smo dva para bi blo super!

Ženska če si za piši na [email protected] in se dogovorimo kako naprej.

L.l.

milangabro, 20.01.2025 ob 06:46

pol pa ne hodi notr če ti ni ok. samo kritiziraš pa pametuješ.

Fukfehtar, ki ga je vsepovsod polno bo komu solil pamet ???

Anonimno 7721, 24.01.2025 ob 14:11

Fukfehtar, ki ga je vsepovsod polno bo komu solil pamet ???

jaz ne fehtam fuka ampak ga nudim . ti pa fehtaš in misliš kak fukač si brez iskušenj. misliš če ga daš v pičko da si fukač?

Ej piši na [email protected] in ti mal več razložim glede kluba iz prve roke in sicer drugačne pa ti tukaj ne smem pisarit!

Javi se in zveš veliko, ne bo ti žal!

Ne dela citiranje, je pa to veljalo za Tonjo, pisi in ne bo ti žal!

Tonja Piši, ne bo ti žal!

Pisi 041627482

😉 Tonček 🥳, 25.01.2025 ob 09:56

Ne dela citiranje, je pa to veljalo za Tonjo, pisi in ne bo ti žal!

Tonja Piši, ne bo ti žal!

Tonček, Tonček… Pišeš, da še nisi bil in potem bi ti meni razlagal, kako pa kaj je tam… Sorry, nekredibilen si.

Tonya, 26.01.2025 ob 15:00

Tonček, Tonček… Pišeš, da še nisi bil in potem bi ti meni razlagal, kako pa kaj je tam… Sorry, nekredibilen si.

meni se javi jaz grem doskrat v swinger club sežana

milangabro, 26.01.2025 ob 15:05

meni se javi jaz grem doskrat v swinger club sežana

[email protected]

Hej, piši mi na [email protected]

Piši mi 🙂

[email protected]

Pozdrav da li ima koji muškarac koji je obdaren 20 cm + da ide u petak u sun garden da se pridruži paru m 45,z 46 god

gre kaka dama danes v sun garden . jaz bom šel čez eno uro iz ljubljane . če si kakšna želi res bit fajn potešena tudi z večimi tipi naj se mi hitro javi [email protected]

pozdravljena

za danes iščem gospo z katero greva skupaj v swinger klub sežana. star sem 56 ket urejen brez brade in brk zanimiv družaben. vabim te na uživanje in da si delava družbo. prevoz je  moj in vsi stroški. javi se mi na mejl pa se vse domeniva. [email protected]

Pozdrav

Kakva je klijentela petkom i nedjeljom? Ima li više muškaraca ili žena?

Pohotna, 04.01.2025 ob 14:49

Pozdravljena mi2 greva danes tja, vstop samo parom, sva pa 35 in 36.

Se vama lahko kdaj v klubu..lahko tudi samo za družbo

New Report

Close