Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kmečki fantje

Kmečki fantje

Zakaj moski ki prihajamo iz kmetije smo manj vredni.. Pa ceprav je kmetija ki lahko dela samo moski lahko vse sam naredi res da vsak vikend nemore it na bazen na morje seveda za 10 dni.. Ampak zakaj puncam je to zguba cajta ceprav je nekaj od tega ker vem kaj jemo kaksno meso ali zelenjavo.. Ce boce bit moski cim bolj samostojen pa svoje stvari met nevem zakaj punce to moti in smo smo neumni…. Meni je najlepse v naravi ni veliko dela a punco moti ce sam delam za oba a na koncu oba imava nekaj od tega.. Smo res manj vredni ce mamo veselje nekaj svojega pridelat

Zato, ker s(m)o zafnane.

No vsaj iskrena si bila 🙂

Prvo kot prvo, nikoli se ne dajaj v nič. Delo kmeta ni nič manj ali več vredno od kakršnega koli drugega dela. Če ti le zagotavlja dovolj sredstev za spodobno življenje in da ti ob tem dovoljuje nekaj prostega časa za kak hobi, šport,.. karkoli. Nevem, če je najboljša ideja, da si k sebi pripelješ dekle, ki mu ne bo treba prav nič delati. Če ni potrebe, da dela na kmetiji, bi bilo mnogo bolje da ima neko svojo službo, zaposlitev, celodnevno brezdelje, dolgčas pripelje same težave. Te pa popolnoma razumem, ni lahko, res je težko najdit sebi primernega partnerja, sama sem v podobni situaciji. Sodobnejši stroji in oprema so res naredili svoje in opravila za katere je bilo nekoč potrebno več pridnih rok, opravimo sami brez težav. Morda je meni kot ženski še nekoliko težje in tale korona situacija res nič ne pomaga pri tem, da se morda zgodi kako usodno naključno srečanje… Glavo pokonci!

Ana1311 se popolnoma strinjam. Pac sj nisem reku da iscem tako da ji nebo treba nic delat samo sedaj ni vec tako kot vcasih tako kot si rekla danes je mnogo lazje… Samo tudi ce ni interesa od nje zaradi tega nebo nic tezje delat.. Sam nerazumem zakaj je to enim zguba cajta ceprau ji nebi blo treba se ji matrat lahko bi imela svoj hobi… ze dovolj je da bi mi pustila moj hobi ne pa samo tv pa postelja.. Js sem obratno neki hocm ustvarjat pa tud ce ni ucinka.. Tko da sm izbrau svoj hobi kot pa njo pa njen tv pa ukazovanja.. Hvala za pozitiven komentar

Ravno obratno.. kmečko prebivalstvo ima običajno bolj realen pogled na svet in življenje.. zato so tudi bolj cenjeni.
Navajenost na delo, potrpežljivost.. jih dela še boljše.

Je pa res, da nič od tega ne bo zanimalo zafanane, popolnoma razvajene – v permisiven balonček zavito – pretežno mestno mladino.

Vprašanje torej ni o vrednosti kmečkih fantvo.. temveč, kaj bi kmečki fant počel z eno “Urško”?

V mestih se namreč najde enako zdrave primerke oseb.. samo bo pa potrebno kam drugam pogledati, kot na najbolj zafnano ljublančanko.

De omnibus disputandum..

Manjvredni ?Kak za koga!. Morda še celo za mene(odgovor na koncu teksta). Sam ženske po moje odbija to, ker bi rade “živele” svoj edini lajf, ki ga je jim bog poklonil. To pa pomeni,da po nekem zglednem ali vsaj povprečnem šihtu pride domov in se pokne u miru na kauč,gleda TV, gre na sprehod, ali h kolegici, kolesarit, rolkat, posvetit otroku, ne pa da pred šihtom in večer pred temo še gre nahranit prašiče in ji pol vsi ti dolgi lepi blontni kodri smrdijo…No samo tako razlago imam.
KAr pa mene kot moškega moti pri kmečkih fantih, ki bi jih RAD imel kterga za kolega pa je ta, da bilo kdaj pridem, nima časa z mano spiti niti kave. En tip mi je kar od daleč rekel, oprosti morem letet, traktor mam že za silosom vklopljen, me en že čaka. Idi not, ti bo moja žena špricer naredla…:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close