Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek kmetija danes: a ne izgleda anja nekam.. okrogla?

kmetija danes: a ne izgleda anja nekam.. okrogla?

sem že pomislila, da je noseča… ni debela, samo nekako bolj okrogla, roke, obraz… se še kateri zdi?

je njena vizažistka okužena z novo gripo, pa jo tale ta nova ni znala tko osenčit kt bi blo treba……..

kaj vse vidite:))))))))

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Če ji je pa ime Klara…………..

Ampak Anja IMA okrogle roke pa tudi dokaj fuzbalerske noge in močna meča, pa tudi sicer ni med suhicami.

Ni med suhicami? No, daj svojo sliko, da vidimo, kakšna manekenka si ti?

Anja je suha.Sem videla v živo.Moram reči, da ima prelepo postavo, ki si bi jo želela marsikatera.Mislim, da bo čas za nakup očal. 🙂

Tudi jaz sem jo videla v živo. Meni niti slučajno nima lepe postave, še manj da bi si takšno želela.
Je bolj možačasta, velika, noge – gležnje ravne…meni to ni.

Meni je Anja zelo všeč, tako po zunanjosti, kot tudi tip voditeljice. Ampak se je tudi meni vedno zdelo, še ko sem jo gledala ob Ladotu, da ima noge do kolen zelo čokate. Zanimivo, zdaj pa se mi zdi vitkejša. Mogoče tudi jaz rabim novo dioptrijo.

Anja je trenutno suha kot še nikoli. Pri 176 cm ima 60 kg. Noseča pa ni. Ene bi samo po teh podatkih rekle, da meji na anoreksijo. Prav dobro zgleda.

Kmetije sicer ne gledam (občasno pa tu gor kakšen trač preberem), sem pa kakšna dva meseca nazaj v živo videla Anjo in je zeloooooooo suha … bi ji človek skoraj kakšno preklo privezal, da se ne zlomi 🙂

Tudi jaz sem jo že večkrrat videla v živo in stojim za tem, kar sem rekla.

Suha gor dol (meni se zdi zelo suha!) – ima prelep obraz!! kdo bo gledal noge 🙂

Tudi jaz sem jo videla v živo. Meni niti slučajno nima lepe postave, še manj da bi si takšno želela.
Je bolj možačasta, velika, noge – gležnje ravne…meni to ni.[/quote]

Potem imaš morda ti lepšo postavo od nje? Meni je zanimivo, če kdaj v živo poslušam takšne sodbe, kakšne osebe o drugih tako sodijo (so namreč daleč daleč od lepotic). Najbrž so nezadovoljne s sabo, pa iz njih govori zavist.

A na to pe še niste pomislile, da so sfalile pri oblačilu? Včeraj tisto ji ni prav nič pasalo in je res izgledala kot da je noseča.
Slaba kreacija.
Drugače je pa Anja za moje pojme lepotica.

No, ene res pretiravate! Anja ima tipično žensko postavo, široki boki in nikakor ne spada med suhice, preklje ali karkoli že, ampak ima popolnoma povprečno postavo. Ni ne debela, ne suha, je nekje vmes, v bistvu ima lepo postavo, čeprav so meni vitke ženske lepše za pogledat (ampak to je že stvar vsakega posameznika, kaj mu je lepše), dejstvo pa je, da je precej velika in večja ženska, če ni ravno zares vitka, deluje že tako ali tako močnejša…
Samo prosim lepo, anoreksična, prekljasta, suha??? No, nikakor ne.

Anjo sem videla v živo v kopalkah. Ženska je zelo lepa, zelo visoka in ima zelo nežen, lep obraz. Res pa nima preklasto suhih nog, ampak malo močnejše. Vendar pa Anja nima na sebi nič špeha. Zgleda res super.

Anjo vidim samo po tv in moram rečt, da meni v vseh oddajah Kmetija izgleda malo močnejša, niti pod razno pa ne suha, tako kot opisujete tiste, ki jo vidite v živo. Jaz vam čisto verjamem, da je res suha, tako da mislim, da potemtakem tv in oblačila naredijo tak izgled.

Anja je SUHA, ampak nima pa preklaste konstrukcije. Ima močnejše kosti, na sebi pa niti grama maščobe (špeha). 60 kilc na svojo višino ji še preveč pokaže, spet zaradi konstrukcije. Zelo pazi tudi pri prehrani, se zdravo prehranjuje in giba, tako da ima zato tudi zdravo telo! Krasna je, prava ženska, ni pa trlica, to pa res ne. Je pa daaaaaleč od močnejše ženske, hahaha, kakšne imate. Ko boste ve brez ene maščobne blazinice na telesu, pa se oglasite in pametujte.
Je pa res, da je bila včeraj prav bedno oblečena, glede na prejšnje oddaje.

lp

zavedajte se, da TV ekran vedno doda kakšno kilo zraven. samo tiste, ki jo imate za debelo, se pa res lahko malo zamislite nad svojimi kriteriji.

New Report

Close