KMETIJA
Na jetra mi gre Sara – venomer briše tisti pult, speče kruh, skuha kaj, predvsem pa veliko spletkari. Ženšče je odločeno, da bo zmagalo še tukaj, Masterchef money ni zadostoval. Nič narobe s tem, ampak ne bodi vzvišena tako zelo. Ubogi Denis, ki se je zagledl v samooklicano kraljično 🙂
Borut – precej omejen človeček, pa še slabo vzgojen. Tuljenje na starejše od sebe in vsesplošno opičje obnašanje kaže tudi na izredno slabo vzgojo.
Dvojčka sta mi simpatična, tista rdečelasa iz gozda (Odpadniki) mi pa deluje, kot da ji kakšen gen manjka, se opravičujem.
Pa da omenim še Lucijo – uboga mala punca, malo se smeši, ampak nič takega, kar nismo počeli vsi pri njenih letih (samo ne pred kamero, hvalabogu :D)
Za konec bi želela povedati, da nimam IQ sobne temperature, branje knjig je moj najljubši hobi, nikakor nimam praznega življenja, itd itd. Rada pa med vsemi resnimi stvarmi v življenju pogledam kaj takega, verjetno zato, ker v RL rada opazujem in poizkušam razumeti ljudi..
Se strinjam s tabo do pikice natančno. Tudi jaz vidim tekmovalce enako.
Omenila bi še, da je bila tale igra moči pretežka. Iz kasnejših pogovorov med tekmovalci je bilo razbrati, da sta oba padla s tiste vrvi, Denis si je poškodoval prst. Absolutno pretežka igra.
[/quote]
Pod vrvjo bi morala biti blazina, Goran sem mislim da si bo vsaj nogo zlomil, ko je padel dol.
Luksuz gotovo ne bo trajal ves čas, ne bi bilo zanimivo. Zanimivo je, ko nekomu najprej daš veliko, potem pa mu to vzameš.
Dvojčkov je razumem prav dobro, kaj govorita, ampak tako, za delati sta kar pridna.
Pričakujem od udeležencev, da se bodo izkazali vsaj v kakšnem kmečkem delu, kot na primer lani, Franko, ki je jahal.
Jih je nekaj, ki se absolutno ne spoznajo na kmečka dela.
Ali pa je vse zaigrano.
Se mi zdi, da Marjana, ki je razmeroma zrela kmečka ženska, vidi, da iz te mladine ni dosti kmečkih dejanj.
Zakaj, torej Kmetija, če kmečkih opravil, vsaj zaenkrat, ni.
Kam pa spada futranje zivali, molza, postavljanje kurnika, kosnja trave, skrb za vrt, …?