KMETIJA
Lepo te prosim. Ker ni opravil naloge, so “nagrado” že dobili in to je niso dobili hrane. Saj pa se v napovedniku lepo vidi, da morajo glasovati za nekoga, ki bi naj bil neka “črna ovca”. Sicer ni vidno v zvezi s čem. Lahko gre samo za najbolj motečega člana ali pa kot pravi nekdo nad mano, nekdo ki bi naj grozil Marjani. Ampak ne vem, zakaj bi morali za tega glasovati, če se ve kdo je, naj ga voditeljica pošlje domov.
Tanja se tudi po enem od dvojčkov kar naprej slini, pleza po njem, ga objema, poljublja… mislim, da je Jan. Ona pa 15 let starejša od njega! Fuj.
Še tole: če je Tilen RES grozil Marjani, da jo bo prebutal, bi moral leteti ven! Nedopustno, da tak mulec grozi ženski, ki mu bi lahko bila mama:( Da je to moj sin, ga še sama skloftam, ko bi prišel domov!
Prav fajn je videt stare člane, Miha je pa sploh poseben, ta pravi za take šove. Ti nimaš okusa. 🙂
Hvalabogu, da so dali not Mihca in Sabino, bo vsaj bolj pestro in UPAM, da je jima je produkcija pripravila zanimiv scenarij mešanja štren.
Letos so tekmovalci vsi po vrsti ultra antipatični, sami lažnivci, spletkarji, luzerji, niti en ni vreden navijanja…., tako da ne navijam za nikogar in upam, da jih tale dva razfukata kot p_ičke.
Meni prav tako ni všeč, da produkcija Kmetije nima pametnejše ideje kot da v show vlači stare tekmovalce in to dva od najbolj antipatičnih! Res škoda.
Me pa zanima nekaj drugega: če sta dvojčka obravnavana kot celota in če bo kdo za dvoboj nominiral enega, sta v bistvu nominirana oba? Se bosta torej v areni borila oba proti enemu od drugih tekmovalcev?
Če bi par kilc izgubila, bi bila kar raketa, še vedno pa je najbolj seksi tam noter.
To si predstavljam tako, da se bodo borili trije vzporedno in da bi potem oba morala premagati nasprotnika, ne samo eden. Edino ne vem, kako je to v pratiki, tam dva vesta več, torej bi tam vsak odgovarjal enkrat recimo. Ali pa se bosta odločila, kdo se bo boril za oba.