Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka KMETIJA

KMETIJA

Lepo te prosim. Ker ni opravil naloge, so “nagrado” že dobili in to je niso dobili hrane. Saj pa se v napovedniku lepo vidi, da morajo glasovati za nekoga, ki bi naj bil neka “črna ovca”. Sicer ni vidno v zvezi s čem. Lahko gre samo za najbolj motečega člana ali pa kot pravi nekdo nad mano, nekdo ki bi naj grozil Marjani. Ampak ne vem, zakaj bi morali za tega glasovati, če se ve kdo je, naj ga voditeljica pošlje domov.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tako je bilo napovedano, če bo izločen eden od dvojčkov, morata kmetijo zapustiti oba.
Torej bosta odšla oba.
Se pa silno slabo razume, kaj govorita, saj govorita zelo nerazločno.

Nobeden od njiju ne zapusti kmetije.
Tudi Marjana rada jezika za Božinim hrbtom.

Ta kmetija, kje je postavljena ? Najbrž nekje v Prekmurju, samo veliko gozda se mi zdi za te kraje.
In nikjer nobene njive. Saj tam so polja polna buč in sončnic. Pa nikjer se ne vidi nobene obdelovalne površine.

Menda je dal napačne podatke o delu.

Ta Rene in Tanja. Skače po njem in ga objema.

Tanja se tudi po enem od dvojčkov kar naprej slini, pleza po njem, ga objema, poljublja… mislim, da je Jan. Ona pa 15 let starejša od njega! Fuj.
Še tole: če je Tilen RES grozil Marjani, da jo bo prebutal, bi moral leteti ven! Nedopustno, da tak mulec grozi ženski, ki mu bi lahko bila mama:( Da je to moj sin, ga še sama skloftam, ko bi prišel domov!

Zdi se mi, da ji ni grozil. Sicer se ga bolj slabo razume, ker govori neko narečje, zelo nerazumljivo.
Meni ne deluje nasilen, nobeden od teh dveh fantov.
Za delo pa znata oba poprijeti.

Eden od dvojčkov, je v preteklosti že sodeloval v Kmetiji. Bil je čisto normalen fant, brez izgredov.

Jooooooj, POP TV, a res nobena Kmetija ne more miniti brez tega geja Kavčiča??? Pa tista Sabina ali kaj je že, ki ne zna slovensko??? A res, no???!!!! Nimate nobene druge ideje??? Ta buzi je totalno dolgočasen in prav nič zabaven:((( Res ste me razočarali.

Prav fajn je videt stare člane, Miha je pa sploh poseben, ta pravi za take šove. Ti nimaš okusa. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hvalabogu, da so dali not Mihca in Sabino, bo vsaj bolj pestro in UPAM, da je jima je produkcija pripravila zanimiv scenarij mešanja štren.

Letos so tekmovalci vsi po vrsti ultra antipatični, sami lažnivci, spletkarji, luzerji, niti en ni vreden navijanja…., tako da ne navijam za nikogar in upam, da jih tale dva razfukata kot p_ičke.

Najbolj zoprna je Sara, umazan značaj ima, pa reva nima za spodnje gate, ves čas je brez njih. Ne vem, kaj bi rada s tem dosegla? Seksi vsekakor ni, bolj nagraužna.

Naj zmaga !
[/quote]

Naj igra ali pa je res taka, vendar Sara je naj izbira.

Kot, da Borut odhaja.

Meni prav tako ni všeč, da produkcija Kmetije nima pametnejše ideje kot da v show vlači stare tekmovalce in to dva od najbolj antipatičnih! Res škoda.
Me pa zanima nekaj drugega: če sta dvojčka obravnavana kot celota in če bo kdo za dvoboj nominiral enega, sta v bistvu nominirana oba? Se bosta torej v areni borila oba proti enemu od drugih tekmovalcev?

Predvidevam, da bo Borut izpadel in odšel s kmetije.

On ima službo, ženo in otroka.

Prišel za kratek čas, vendar je naredil zelo dober vtis.

Za Miho in Sabino. Že tako slab scenarij, je z njima čisto propadel.

Naj igra ali pa je res taka, vendar Sara je naj izbira.
[/quote]
Sara je zelo lepo dekle, vendar ne na tej sliki.

Če bi par kilc izgubila, bi bila kar raketa, še vedno pa je najbolj seksi tam noter.

To si predstavljam tako, da se bodo borili trije vzporedno in da bi potem oba morala premagati nasprotnika, ne samo eden. Edino ne vem, kako je to v pratiki, tam dva vesta več, torej bi tam vsak odgovarjal enkrat recimo. Ali pa se bosta odločila, kdo se bo boril za oba.

Ja, Borutu se ne bo izšlo z Danijelom. Danijel je močan po značaju in po fizični moči, mislim, da je močnejši od Boruta.
Znaje pa, ah to znanje, lahko dobiš tak ali pa tak odgovor…

Vsi so povedali v en glas, da se nikoli niso ukvarjali s kmetijo. Pratiko se učijo sedaj.

Pohvalila bi pa ženske, ki imajo čudovit zelenjavni vrt. Toliko zelenjave in tako obilen pridelek uspe le malokateri ljubiteljici vrtnarstva.

Za Miho in Sabino. Že tako slab scenarij, je z njima čisto propadel.
[/quote]

Ja, res je. Fuj!!! Slabe scenarije pišete. Ta Miha ni za gledat, še manj za prenašat! Kakšna afna zafnana od tipčka, bruh!

Ampak zasadile ga niso one. One le pobirajo pridelek. 😉

New Report

Close