KMETIJA
Zakaj ne ? Je treba tudi obrivati, pleti, gnojiti, da prideš do takega obilnega pridelka.
[/quote]
Še en mesec niso tam. Če v tem mesecu ne bi nič pognojile in plele, bi pridelek še vedno bil odličen, če je le bilo prej vse dobro narejeno, pognojeno in dobre sadike. Ne rečem pa, da ne skrbijo lepo, pravim samo da tega ne moremo sklepati po pridelku.
z nasveti za ustvarjalce oddaje. ne vem kaj vidijo na tej Mihi – ok ja je istospolno usmerjen, smo sprejeli, nhaj mirno živi svoje življenje, da pa bi bil neki posebnež, ki si zasluži vsako leto mesto v kmetiji, to je pa že too much – prav attention seeker, nenastita oseba lačna pozornosti. in zato deluje zelooo odbijajoče.je še mnogo drugih zanimivih oseb v Sloveniji, ki imajo še kaj drugega za pokazati in izstopati po čem drugem, kot to, da so istospolno usmerjeni. namreč se mi zdi,da ta Miha zna edino to, nobene druge posebnosti, ali izjemne kvalitete ne vidim v njem. Non stop samo to njegovo gejevstvo ven meče.
Izkazal se je kot dober organizator, sicer mu ni uspelo, pa kaj, tudi pametnim ne uspe ravno vse.
Je pa prevzel delovno nalogo še za naslednji teden, saj Tanja menda ne bi bila sposobna dojeti, kaj je za narediti v tem tednu. Mislim, te zahteve, ograda za pujske v obliki Slovenije, pa Postojnska jama za zavetje prašičem, pa Blejsko jezero za kopanje… vse je on posredoval Tanji in delo je steklo.
Škoda, da ga prihodnji teden več ne bo, mislim, da ga ne bo.
Danijelu je naziv “črna ovca” lahko samo v ponos, glede na to, kakšne ovce so tisti, ki so mu naziv podelili. Se mi kar malo smili, preveč sposoben in preveč delaven, da bi kamorkoli prišel v takem šovu. Ni zloben, in ne razmišlja cele dneve samo o taktiki. Malo preveč pokaže svoje sposobnosti, zato pa so vsi histerični. No, vsaj tako meni izgleda preko televizije.
Ta dva tipa ki sta prišla k Danijelu sta ne samo spletkarstka, ne vem, kako delujeta, kakor bi delovala bizarno.
Zaradi njiju deluje celotna Kmetija nekam groteskno.
A ne bi bilo lepše, če bi prikazali nujna dela ki jih je treba opraviti in s tem še pritegnili pozornost gledalcev saj na tako lepem posestvu je res veliko možnosti.
Nisem razumel, kaj sta Jasmina in Mihec obljubila Danijelu, če naredi veliko štalo med sotekmovalci. Je kdo? Da bo prišel v finalni teden?