Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka KMETIJA

KMETIJA

Zaenkrat nisem še videla konkretnega kmečkega dela in ne pravilnega kmečkega pristopa do kmečkih del.

Kdo je ta ženska, ki je prišla na obisk skupaj z Miho?
Ali je to Jasmina Galinec, tista, ki ima rada živali ali je to Sabina Mlakar, ki je tudi že sodelovala v Kmetiji ?

Evo sem še jst pogledal, ker toliko pišete, nisem reden gledalec ampak na brzino pa zavrtim, da vidim kaj dogaja.., pa sem se orng nasmejal sceni, ko je ta črna ovca zaroptal po mizi, ko sta mu tist pe-der in tista čudna ženska naročila, da more zagalamit, hehe… Noro dobra scena in smeha do solz, pa ta dva dvojčka, kako sta skočla v obrambo en drugemu, klasika prekmurska, hehe…, prejk prokleti vrag, hehe…, jst jih vse razumem kaj govorita, hitro jezik vrtijo in znajo orng cepit človeka v govoru med vrsticami, še bolj smešno je bilo pa, kako se je voditeljica ustrašila, ko je tip užgal po mizi, hehe…., dober smeh, do solz, še zdej se mi smeje..
aja, pa predvčerjšenm sem videl to z očali tastarješo, pred kliničnim centrom, sto posto je bila ona Blaža al kaj je že…
Kar se pa bejb tiče, tista Sara niti pod razno ni dobra bejba.., Tanja, še manj, odbijajoče plazi po malinvcu skoraj pol mlajšem od nje, taprava bejba je bila pa tista, ki je šla ven, bjonda, Damjana, če se ne motim, poleg postave, ne suha ne debela, še super na izi karakter za tako mlado bejbo….., sm svaka čast črni ovci za kričanje in tisto sceno, hehe…, noro dobra…

Upam, da ne čakaš na to v tej oddaji. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mlakar, daj pa lahko poguglaš, pa ti bo takoj slike ven vrglo. Bila je lani, ko se je kregala z Denisom tam v šumi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kdo je premaknil to temo sem??????!!!!!!! Nekdo pa res nima pojma! Pejte u 3PM, resno!

Tako zelo se strinjam s predhodnikom. Zakaj ne pustite, da se mnenja oblikujejo tam, kjer so bila podana, avtor tega zapisa bi že sam poskrbel, da bi bilo v drugi rubriki.
Ali nimate dovolj dela ?
Če že obstaja forum Starševski čvek in če avtor napiše svoj prispevek vanj, ga pustite tam in pustite, da obiskovalci napišejo svoja opažanja in nadaljujejo teme tam, kjer so bile odprte.
Prav nepotrebno in nesramno je prekladanje člankov v druge forume.

Napisali ste, da je obiskovalka Jasmina, vendar če sem prav razumela, je ta, ki je prišla na Kmetijo skupaj z Miho, Sabina Mlakar, ki ima okrog 60 let in se stavi v oprijeto majico in pajkice.
Prav skupaj sta za z Miho, vendar na Kmetijo bi sodilo kaj bolj inovativnega.

Ali je Sabina Mlakar ?

Potem pa vse tiho je bilo…

New Report

Close