KMETIJA
Tudi Bojan ali kaj je on odpadnik svinjsko laže, dela se pa svetnika. To dam reneju prav
[/quote]
Bojan se na vsak način poizkuša dokazati, kar naprej nekaj izdeluje (+), ves vesel je hodil na tlako, in pripomogel (+), je pa v tem svojem prizadevanju verjetno malo naporen, poleg tega ne vidimo cele slike…..tole prikazovanje koščkov oddaje je ODLIČEN prikaz in razlaga manipulacije: nekdo, ki lahko (v tem primeru produkcija, montaža, kaj kaz vem, tisti, ki koščke sestavljajo skupaj), prikazuje, kar hoče.
Je za počakati in videti 😉
Bojan se na vsak način poizkuša dokazati, kar naprej nekaj izdeluje (+), ves vesel je hodil na tlako, in pripomogel (+), je pa v tem svojem prizadevanju verjetno malo naporen, poleg tega ne vidimo cele slike…..tole prikazovanje koščkov oddaje je ODLIČEN prikaz in razlaga manipulacije: nekdo, ki lahko (v tem primeru produkcija, montaža, kaj kaz vem, tisti, ki koščke sestavljajo skupaj), prikazuje, kar hoče.
Je za počakati in videti 😉
[/quote]
ja res dela, samo zato se tudi počuti večvrednega in nesramno zaničuje ostale- ni edini, ki dela, bodimo pošteni – ima pa se za večvrednega kakor govori o sebi,da je on eden in edini top in da drugi vsi so nula, slabši – ta njegov konstanten večvrednostni kompleks mi gre na živce. Hudo laže govor pa da je pošten in druge, ki v igri tudi lažejo zaradi laži kritizira. To je men tako hinavsko. Glede tega kar vidimo – je res kar mu je rene povedal – je nakradeno hrano brez težav, ampak krajo pa hudo obsoja… spet če to ni dvolično potem tudi ne vem kaj je.
ja res dela, samo zato se tudi počuti večvrednega in nesramno zaničuje ostale- ni edini, ki dela, bodimo pošteni – ima pa se za večvrednega kakor govori o sebi,da je on eden in edini top in da drugi vsi so nula, slabši – ta njegov konstanten večvrednostni kompleks mi gre na živce. Hudo laže govor pa da je pošten in druge, ki v igri tudi lažejo zaradi laži kritizira. To je men tako hinavsko. Glede tega kar vidimo – je res kar mu je rene povedal – je nakradeno hrano brez težav, ampak krajo pa hudo obsoja… spet če to ni dvolično potem tudi ne vem kaj je.
[/quote]
Kaj pa vem, meni se zdi sposoben, ni me pa tam, da bi vedela, kako forsira – ali ne – svojo sposobnost.
Evo, še malo, pa pogledam, kaj so zakuhali danes 🙂
Kaj pa vem, meni se zdi sposoben, ni me pa tam, da bi vedela, kako forsira – ali ne – svojo sposobnost.
[/quote]
saj nikogar od nas ni tam- komentiramo tisto kar se pokaže. In tudi glede ostalih, ki jih negativno oceniš – te ni tam, pa jih vseeno negativno ocenjuješ 🙂
[/quote]
Očitno mam jaz dober filing za osebe – so se potrdili moji sumi o ultra hinavcu.
no evo si ga vidla pr.asca, šel je sabotirati nalogo, da bodo zato vsi ostali brez hrane. taprav izdajalc – človek, ki ti zabije nož v hrbet na polno – in to je dokazal.
Njega ni nihče sabotiral – in potem se bo hvalil in napihoval,da je on edini sposoben, ki je opravil nalogo. Tip je živi p.rasec.
Lani so odpadniki skupaj držali- letos jih pa ta norec sabotira – in upam,da ga bodo , ko pridejo na kmetijo oni trije razkrili,da ni tako “iskren” in pošten kakor se dela in igra onim na kmetiji, da jim je tudi kradel. In da ga potem družno odpadniki in “staroselci” skupaj taprvo fliknejo ven. Ni mu bilo treba tega narediti kar je. A je to naredil, ker je zloben, ker na porazih drugih, umetno in lažno dviguje sebe kot uspešnega. takih ljudi ne maram.
Mi je zanimivo gledati to kmetijo – samo zato,da vidim kako sposobnost ocenjevanja ljudi imam tako preko tv in če se res izkažejo vsaj na tv in v igri tako kot jih sprva ocenim – in Bojana sem zadela v nulo s prvim občutkom.
Glede na to, da gre za igro, niti ne. Ceprav ja, eni to redno pocnejo tudi v zivljenju. Meni itak tako besedicenje nic ne bi pomenilo. Laznjivec bo itak rekel karkoli bo pac potrebno, da drugega preprica.
Očitno mam jaz dober filing za osebe – so se potrdili moji sumi o ultra hinavcu.
no evo si ga vidla pr.asca, šel je sabotirati nalogo, da bodo zato vsi ostali brez hrane. taprav izdajalc – človek, ki ti zabije nož v hrbet na polno – in to je dokazal.
Njega ni nihče sabotiral – in potem se bo hvalil in napihoval,da je on edini sposoben, ki je opravil nalogo. Tip je živi p.rasec.
Lani so odpadniki skupaj držali- letos jih pa ta norec sabotira – in upam,da ga bodo , ko pridejo na kmetijo oni trije razkrili,da ni tako “iskren” in pošten kakor se dela in igra onim na kmetiji, da jim je tudi kradel. In da ga potem družno odpadniki in “staroselci” skupaj taprvo fliknejo ven. Ni mu bilo treba tega narediti kar je. A je to naredil, ker je zloben, ker na porazih drugih, umetno in lažno dviguje sebe kot uspešnega. takih ljudi ne maram.
Mi je zanimivo gledati to kmetijo – samo zato,da vidim kako sposobnost ocenjevanja ljudi imam tako preko tv in če se res izkažejo vsaj na tv in v igri tako kot jih sprva ocenim – in Bojana sem zadela v nulo s prvim občutkom.
[/quote]
Bojan je glavi družine dejansko izdal svojo sotekmovalko oz. soodpadnico in njeno skrito nalogo.
Pra.sec stari egoistični! Upam, da bo prvi od odpadnikov letel ven!!!
Bojan je glavi družine dejansko izdal svojo sotekmovalko oz. soodpadnico in njeno skrito nalogo.
[/quote]
Ce bi bila jaz ustvarjalka sova, bi tako sabotiranje namensko kaznovala. Bojanu bi poslala pismo, da ker je namenoma sabotiral svoje sotekmovalce da bi s tem povzrocil neuspeh naloge, dobi kazen. Oni bi neglede na vse dobili hrano, on pa bi moral zivotariti on sedanjih razmerah cel teden. Plus naskednji teden bi moral na tlako.
Tip je tudi kronski bedak, butelj, ker s tem ko je tanji to izdal, je izdal tudi dejstvo, da imajo odpadniki skrite naloge. In tako sedaj nikomur ne bo nic uspelo narefiti, ker zdaj staroselci to zagotovo vedo. Tudi sebe je sabotiral s tem. To tako je ko cloveka vodi zloba tako mocna da ne vidi da dolgorocno najbolj skoduje tudi sebi.
[/quote]
Ne mores bit tolk naiven in svoje naloge zaupat ljudem, s katerimi si v konfliktu v taki igri. Tole sem takoj, ko jim je povedala, zaslutil. Ampak super za razvoj dogodkov. 🙂
Ce bi bila jaz ustvarjalka sova, bi tako sabotiranje namensko kaznovala. Bojanu bi poslala pismo, da ker je namenoma sabotiral svoje sotekmovalce da bi s tem povzrocil neuspeh naloge, dobi kazen. Oni bi neglede na vse dobili hrano, on pa bi moral zivotariti on sedanjih razmerah cel teden. Plus naskednji teden bi moral na tlako.
Tip je tudi kronski bedak, butelj, ker s tem ko je tanji to izdal, je izdal tudi dejstvo, da imajo odpadniki skrite naloge. In tako sedaj nikomur ne bo nic uspelo narefiti, ker zdaj staroselci to zagotovo vedo. Tudi sebe je sabotiral s tem. To tako je ko cloveka vodi zloba tako mocna da ne vidi da dolgorocno najbolj skoduje tudi sebi.
[/quote]
Bistvo takih šovov je v tem, da ljudi med sabo čimbolj skregajo, ne pa neka pravičnost, zato je za organizatorje dobro, da se te stvari dogajajo, ker se tako ustvarjajo trenja med soigralci in s tem se dviguje gledanost
Bistvo takih šovov je v tem, da ljudi med sabo čimbolj skregajo, ne pa neka pravičnost, zato je za organizatorje dobro, da se te stvari dogajajo, ker se tako ustvarjajo trenja med soigralci in s tem se dviguje gledanost
[/quote]
Ja samo, ce si v takih sovih zelo natancni glede nalog in navodil, bi ga morali kaznovati, saj pise da je to njihova SKRITA naloga. On pa jo je sedaj razkril in s tem krsil njihova pravila. Ce do bili pri reneju tak natancni glede besede poskodba/bolezen in zato ni naloge opravil bi morali bojana tudi kaznovari. Men to sploh ni zanimiv zdaj… zanimivo in napeto bi bilo gledat ali je ji uspela sabotaza in ne bi noben ugotovil in kaj bi povedala gazda, oz. Kako boi obi sami ugotovili da ona nekaj pocne. Zame je prekrsil pravilo napisano na listu ker je razkril skrito nalogo.
Ja samo, ce si v takih sovih zelo natancni glede nalog in navodil, bi ga morali kaznovati, saj pise da je to njihova SKRITA naloga. On pa jo je sedaj razkril in s tem krsil njihova pravila. Ce do bili pri reneju tak natancni glede besede poskodba/bolezen in zato ni naloge opravil bi morali bojana tudi kaznovari. Men to sploh ni zanimiv zdaj… zanimivo in napeto bi bilo gledat ali je ji uspela sabotaza in ne bi noben ugotovil in kaj bi povedala gazda, oz. Kako boi obi sami ugotovili da ona nekaj pocne. Zame je prekrsil pravilo napisano na listu ker je razkril skrito nalogo.
[/quote]
Ja, saj jih bodo, hrane ne bodo dobili oziroma nagrade, ki je bila predvidena. To je pa tudi bil cilj Bojana, ker zdaj kao noče jest hrane, ki so jo ukradli, ker ne krade kao. :))
Še vedno bo zanimivo, ker bodo odpadniki itak takoj zvedeli, da jih je Bojan (nekdo) izdal in se bodo potem “vdarili” med seboj.
Ja, saj jih bodo, hrane ne bodo dobili oziroma nagrade, ki je bila predvidena. To je pa tudi bil cilj Bojana, ker zdaj kao noče jest hrane, ki so jo ukradli, ker ne krade kao. :))
[/quote]
ti malo zelooo mešaš – on noče jest hrane, ki so jo nakradli, s tem kar je naredil pa je uničil možnost,da bi dobili redno njihovo hrano kot nagrado – tako da zdaj ne bo samo lačen tiste nakradene hrane, še te njihove ne bo dobil.
To je res dokaz kako močna zloba je v enih ljudeh – da jim je bolj pomembna zloba kot lastna hrana. Z vidika njegove osebnosti to meni zelooo veliko pove. daj raje “umre” sam od lakote, samo da sočloveku zapiči nož v hrbet – to slednje mu je bolj pomembno očitno.
če jih ne prenese tam bi se lahko kako drugače kaj namislil saj cele dneve sedi tam in nič kaj posebnega ne dela. kolikor so skregani je rene vsaj toliko obraza človeka,da mu je povedal osebno kaj si misli, je hotel osebno razčistit, ta bojan pa skoz neke intrige hoče delat, s katerimi bi se on počutil večvrednega – odnesel je klobuk glave družine – proti pravilom samo da se je postavljal tam kot nekaj več, vse skozi se hoče postavljati kot nekaj več – zdaj se bo najbrž,da je on edini naredil nalogo, ostali pa da so nesposobni – se bo s takimi hvalil. Ampak ne- še zdaleč od tega… on je dejansko prav gnusen tip in karakter osebe, ki svoje uspehe kuje in povzdiguje na tuji bolečini, neuspehu (ki ju on namenoma povzroči)… to delajo samo najbolj podli karakterji oseb.
Tudi on bi še kako pogrnil nalogo – če bi ga sotekmovalci sabotirali – pa očitno jim kaj takega niti na misel ni prišlo.
z vidika ocenjevanja karakterja je zame on v več pogledih dokazal,da je hudo zlobna oseba in lačna pomembnosti, se zdi en velik narcis tudi.
Z mojega vidika je Bojan to naredil zato, ker mu je Rene očital, da ni fer, da jé hrano, ki so jo ukradli, ker on kao ne krade in nikoli ne bi kaj takega naredil (čeprav vsi vemo, da je ukradel zvezek, sicer je imel nalogo, pa vseeno, vse skupaj je igra).
Kar je seveda od Bojana dvolično. Če že kritiziraš, potem vsaj ne jej. Rene mu je pokazal na napako pri njemu, Bojan pa se mu bo za to maščeval oziroma celotni grupi. Verjetno želi na tak način poiskati zaveznike pri kmetih.
Takih ljudi imamo ogromno tudi po forumu. Niso za ravno najboljši za zaveznika/zaupanje ali druženje, so pa dobri za šov, za gledalce, ker so drama “queni”. 🙂
vsi vemo da je igra, ampak tudi skozi igro se pokažejo karakterji oseb – sploh tako ko živijo skupaj česa vsega je nekdo zmožen, kaj počne.
Z vidika taktike Bojan ne vem kako misli,da bi s tem dobil zaveznike – ne bo jih… s tem je izdal vse odpadnike, tudi sebe, s tem je povedal,da je tudi prejšnji teden on imela nalogo in deloval proti njim – a je to spretno skrival in lagal… torej prejšnji teden jim je lagal,danes jim v rit leze… če imajo kaj soli v glavi, takemu človeku ni za zaupati nikoli.
S tem v mojih očeh igre je odpadnik pri vseh – tako svojih kot na kmetiji, ker se je pokazal,da ni zaupanja vreden. Tudi s tega vidika je kmetom pokazal,da je sposoben lastno ekipo izdati – torej če gledamo vse z vidika igre je logično, da so si kmetje in odpadniki nasprotniki in vsaj z vidika te igre bi pričakovali da v teh klanih držijo skupaj… on je pokazal s tem vsakemu,da on kot član nekega klada ne bo deloval kot zaveznik, ampak da sočlanom zabije nož v hrbet… Jaz to vse tako gledam in ocenjujem – in če bi bila jaz na kmetiji med kmeti bi tako razmišljala – in se s tako osebo ne bi nikoli povezala. Tudi ostali odpadniki bodo povedali kmetom enkrat ko bodo prišli na kmetijo,da jih je izdal. In vsi bodo si lahko skapirali da ni primeren in zaupanja vreden skupinski igralec.
S tako potezo se je v več pogledih samo osamil – in izgubil zaupanje pri vseh. Vsaj jaz to tako gledam. Ampak njega itak očitno neznosni ego nese in za ta ego nahranit očitno ne izbira sredstev. To je to ko se pokažejo karakterji oseb v igri.
Ko je imel nalogo, je moral lagati, to je logicno. To mu bodo ze pogledali skozi prste. Zaupas pa itak malokomu tam lahko.
Bojan bo tudi povedal svoje razloge, zakaj jih je izdal, recimo zlagali so se mu, glede kraje hrane. Pa se kaj bo ziher nasel. Vsak se bo pa odlocil, katera zgodba se mu zdi bolj fer ali pa resnicna.