Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka KMETIJA

KMETIJA

Zakaj pa odpadniki lahko nominirajo, oni pa ne morejo izpasti.
Meni se kaže Rene v zlagani luči. Ponavlja eno in isto, vendar mu je v bistvu le do tega, da bi jedel, ne pa tudi delal, Bojan je v primerjavi z dejavnostjo, za njega car.
Suzana je pa tudi ena težka tipinja, ki bi samo posedala.

Saj, ko bodo prišli h kmetom, bodo takoj na tapeti. Mogoče bo celo pravilo, da morajo nominirati dva iz njihove grupe.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

po mojem je to zato, da oni lahko glasujejo, da so malo premešali štrene in taktike kmetom pri tem koga bodo ven metali.
pa glede na to,da so vsi krepko v slabšem položaju glede hrane in bivanjskih pogojev glede na kmete je prav,da jim pustijo vsaj ta bonus,da izpasti ne morejo.

Ta Rene deluje res kot en lakotnik, ko govori.
Po izgledu pa ni videti, da bi bil kakšen shiran odpadnik.
Tudi Adrijana ne, Suzana pa sploh je ena bajsa debelajsa.

Malo težko, da bi kdo zgledal shiran po dobrem tednu, se ti ne zdi? Poleg tega so se nekajkrat pošteno najedli.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sicer gledam s pardnevno zamudo, a vseeno – gledam, ker mi je zanimivo opazovat karakterje.

Me pa zanima, tisti, ki spremljate: kaj je Tilen rekel Marjani, ko je brala Goranovo pismo? Ker tega fanta ne razumem ama nič.

Dajmo še katero reči o Kmetiji, o igralcih, tisti, ki gledate, ste za?

Meni deluje negativna oseba Rene od odpadnikov. Tudi Adrijana. Se mi zdi, da imata eno zaroto proti Bojanu in to izpade zelo nizkotno, saj od odpadnikov v bistvu le Bojan nekaj dela.

Moje videnje igralcev (po nobenem vrstnem redu) – zanimajo me vaši komentarji:
– Damjana – tiha, luštna deklica, mislim, da ni slaba,
– Boža – luštna, delovna ženska, mislim, da se je bodo kmalu znebili,
– Marjana – tiha reka, ni slaba, v smislu pokvarjena, samo malo počasna v razmišljanju, s mi je pa s tistim prizorom, bolj na začetku, ko je šla z dvojčkoma v kajžo, ko je neko reklo govorila (neki, kako pogosto v nm to rečejo, ne vem točno kaj, samo vem, da je blo na koncu f..a – se mi je malo zagravžala, da je takele po tv prve dni govorila)
– Tanja – mislim, da ni slaba, samo glasna pa kot ne vem kaj, malo bi se morala nazaj potegnit, za vse ima komentarje,
– Sara – ne vem, kaj naj si mislim o njej, se mi zdi luštna, prijetna, lahko, da se bo izkazalo, da je manipulatorka (nisem gledala Masterchefa, tako, da jo gledam prvič),
– Lucija – oh, Lucija, detece, kaj le ima Sara, česar ti nimaš?? Imaš, imaš, punčka, nekaj kg preveč, pa otročjost,
– Adrijana – omg, njen govor, res deluje, kot bi bila malo prizadeta. Najbolj pa me je zmotilo to, da je prisegla na otroke in mamo, da ni kradla – HALO???? Omejena.
– Borut – o, revček, kot neandrtalec,
– Bojan – saj ne vem, kaj naj rečem,
– Rene – tudi ne,
– Simona – zgleda mi kot zapita socialka z umetnimi nohti in prameni,
– Tom – preračunljivež, samo od taktike govori,
– Danijel – čudak, zna sicer veliko delati, ampak mi ne sede, ne zdi se mi pošten,
– Luka – na začetku mi je bil kar všeč, zdaj ne več, se mi zdi taka pokrita rihta,
– dvojčka – Jan mi v prejšnji Kmetiji ni bil všeč, zdaj mi je kar, sploh zaradi odnosa do živali, Tilen pa je obup od obupa – nesramen, brrr… negativec,
– Denis – kaj pa vem, zdi se ok, tak čuteč fant, samo meni je vizuelno tako hecast, kot bi bil narobe sestavljen…

No, sem menda obdelala vse. Pa vaši komentarji?

Drži, edini dve besedi, ki ju Rene izusti sta “mleko pa kruh”, len požeruh. Bojan pa totalno neandertalsko govedo, brez kančka empatije in kulture.

Neandrtalsko govedo – hahahahaha, z boljšima besedama ga ne bi mogla opisati:-))

Ali kdo od odpadnikov sploh kaj dela.
Adrijana ena bluzi, lažniva goflja. Prisegat na družino, ojojoj…v šovu…
Rene, prismuknjenec, ki ga zanima samo hrana.
Simona, ena cmera, ki se ji nič ne ljubi, jadikuje za partnerjem, ki je v zaporu.
Bojan, on pač nekaj dela, neprestano, ali špiči, ali koplje, ali sestavlja, vendar na kmetiji se dela in on to edini od odpadnikov počne.

In kaj bi naj delali, če nimajo nobenih nalog in tudi nič drugega, kot majhno kočuro, okrog pa gozd? On pač dela z lesom, drugače mu itak grejo same bedarije po glavi. 🙂

Ta dva fanta sta zanimiva. Precej spletkarita, znata pa biti tudi zelo nespoštljiva, groba in nesramna!

Predvsem pa jih večina gledalcev sploh ne razume, zaradi neznosno močnega narečja in hitrega govorjenja!

Marko, a ti veš, kaj je rekel Tilen Marjani pri mizi, ko je brala pismo?

Tud jaz nisem razumel oziroma se je itak slabo slišalo, ker je nekaj rekel med njenim branjem.

on dela sam zase, da se zamoti – vsak izmed njih se zamoti po svoje.
Sicer pa nobeno delo ne more biti opravičilo za nesramnost, zahrbtnost in zlobo do sočloveka.

Padla ji je sekira v med. Dobra kuharica, vsi jo hvalijo, vsi se ji dobrikajo.

Le čudno se mi zdi, da ni svojega častitljivega naziva vnovčila na kakšni bolj prestižni lokaciji.

Tud jaz nisem razumel oziroma se je itak slabo slišalo, ker je nekaj rekel med njenim branjem.
[/quote]

Meni se je zdelo nekaj ful grdega… In ne morem verjet, da sploh kdo kaj takega, če sem prav slišala, reče drugemu človeku.

Jaz pa Bojana ne vidim kot velikega negativca. Po moje je to možakar, ki je pošteno delal celo življenje, da je sebi in svojim zagotovil primerno eksistenco, in je (upravičeno) ponosen na to. Spletke, manipulacije so mu tuje.
Prvi udarec: da gre med Odpadnike. Tam je probal največ narediti iz dane situacije, pa je Rene hitro zbral obe kokoški okoli sebe (btw: a je tista Simona živa ali ne? Je hologram? Lahko govori?)
In je nastal razdor, on malo razmišlja, poizkuša narediti, kar je dobro zanj, nekaj sebičnega (po njegovi okornosti v tem je videti, da ni navajen zahrbtnosti)…
Bomo videli, kaj bo.
Kar se mene tiče, mi je bolj pri srcu Bojan, kot pa Adrijana (žal mi je, ampak iz oddaje v oddajo sem bolj prepričana, da tukaj nekaj manjka), ki je priletela s tisto palico in norela tam, da se je še Rene ustrašil 🙂

Možno je tudi, da ima Bojan svojo skrito nalogo da čimbolj spre odpadnike in kmete med seboj. Je tudi najbolj primerna oseba, saj laže in naklada in to tako, da celo sam sebi verjame!

Možno je tudi, da ima Bojan svojo skrito nalogo da čimbolj spre odpadnike in kmete med seboj. Je tudi najbolj primerna oseba, saj laže in naklada in to tako, da celo sam sebi verjame!
[/quote]

Ah, kje pa 🙂 meni se zdi, da se samo bori, ampak boj poteka v letu 2019, on je pa tam iz 1959 😉
Sara, Sarica gre pa meni nekam, s tistim spakovanjem in vlečenjem besed, ko govori, in prisvajanjem kuhinje. No, ravno včeraj jih je še par povedalo, da nobenega ne spusti zraven, in da kuhati zna še katera druga…upam, da bodo tudi moški to hitro dojeli, ampak moški so moški 😉 Sarica je luštna, mlada, predvsem pa samozavestna in na nož, druge pa ne ravno.

Ah, kje pa 🙂 meni se zdi, da se samo bori, ampak boj poteka v letu 2019, on je pa tam iz 1959 😉
Sara, Sarica gre pa meni nekam, s tistim spakovanjem in vlečenjem besed, ko govori, in prisvajanjem kuhinje. No, ravno včeraj jih je še par povedalo, da nobenega ne spusti zraven, in da kuhati zna še katera druga…upam, da bodo tudi moški to hitro dojeli, ampak moški so moški 😉 Sarica je luštna, mlada, predvsem pa samozavestna in na nož, druge pa ne ravno.
[/quote]
Sarica vedno dobro unovči svoje atribute……

ne morem verjeti,da po prikazanem v oddaji, lahko nekdo kaj takega napiše. res ne. kako lahko nekdo misli,da človek ni zahrbten, če je njim za hrbtom jih šel izdati- njihovo skupno nalogo. A da to ni zahrbtnost, spletkarjenje? To je točno to.
A da jaz to tebi naredim recimo, boš prišla do mene z nasmehom in prijaznostjo- verjamem,da ne – valjda je človek prizadet in jezen in če je iskren to izrazi in ne igra.
pa da on ne mara spletkarjenja – evo ti ga na, danes ga glej kako bo simoni nekaj v rit lezel. To namreč se mi zdi,da je bilo v napovedniku. Aja pa še ne mara spletkarjenja in laži in manipulacij -, kaj pa je bilo tisto s klobukom – to je bila njegova ideja da si izmisli nekaj,da jih bo zaj.eee tam in jim lagal v obraz,da se bo počutil nekaj več. To naredi iskrena nespletkarska in nezahrbtna oseba? nope, nikakor.
Saj vsak ima svoje mnenje, samo mene je strah ljudi, ki jim je Bojan pri srcu in podpirajo njegova dejanja, sorry.
Imam raje Adrijano, ki ko je jezna to direkt pove in znori- brez hinavljenja in igranja. iskreno mu je povedala svoje takoj.

Sarica vedno dobro unovči svoje atribute……
[/quote]

To je normalno in razumljivo, mene bolj jezi to, kako so ljudje vodljivi. Ona se je postavila za pult – konec, po moje tudi če ne bi bila MC zmagovalka, s takim samozavestnim streljanjem pogledov izza pulta, nihče nič ne reče.
No, jaz nisem taka, in bi verjetno po par dnevih njenega zasedanja kuhinje pred vsemi rekla: pa dobro, a ti misliš še komu pustiti, da kaj skuha, a je to vse tvoje?? Seveda bi morala prepustiti kuharijo, ostali bi dobili šanso, in vsem bi bilo po enem tednu jasno, da brez nje pa z lahkoto.
No, zdaj, ko so jo predolgo pustili “kraljevati” za pultom, bo pa malo težje…fantje reveži mislijo, da bodo umrli od lakote, če Sarica gre. Kakšen pa še od ljubezni 😉

ne morem verjeti,da po prikazanem v oddaji, lahko nekdo kaj takega napiše. res ne. kako lahko nekdo misli,da človek ni zahrbten, če je njim za hrbtom jih šel izdati- njihovo skupno nalogo. A da to ni zahrbtnost, spletkarjenje? To je točno to.
A da jaz to tebi naredim recimo, boš prišla do mene z nasmehom in prijaznostjo- verjamem,da ne – valjda je človek prizadet in jezen in če je iskren to izrazi in ne igra.
pa da on ne mara spletkarjenja – evo ti ga na, danes ga glej kako bo simoni nekaj v rit lezel. To namreč se mi zdi,da je bilo v napovedniku. Aja pa še ne mara spletkarjenja in laži in manipulacij -, kaj pa je bilo tisto s klobukom – to je bila njegova ideja da si izmisli nekaj,da jih bo zaj.eee tam in jim lagal v obraz,da se bo počutil nekaj več. To naredi iskrena nespletkarska in nezahrbtna oseba? nope, nikakor.
Saj vsak ima svoje mnenje, samo mene je strah ljudi, ki jim je Bojan pri srcu in podpirajo njegova dejanja, sorry.
Imam raje Adrijano, ki ko je jezna to direkt pove in znori- brez hinavljenja in igranja. iskreno mu je povedala svoje takoj.
[/quote]

No, tukaj se pa ne strinjava, pa nič zato, saj je samo Kmetija, reality show, kjer sva midve obe samo mali figurici, ki gledata tv, in si ustvarjata svoje mnenje 🙂

New Report

Close