KMETIJA
Ja, ampak zdaj jih je kakih 15 že dobila nazaj, če mene vprašaš. 30 manj jih je imela na posnetku zgoraj, ko je še obiskovala fitnes.
Kako mi gre na živce, ko kar miži kadar govori – nezmotljiv znak da je oseba zaljubljena sama vase.
Poleg tega pa še tisto njeno spakovanje po primorsko – bruham, dobro da jo ne kaže dosti. Drugi primorec – Borut, ki je zdaj glava družine, je pa tudi za bruhat.
Je pa žalostno to da res nimam nič proti primorcem še simpatični so mi oni in njihova govorica, ampak ted dva ta pa neka ponesrečena primerka. Preveč mislita kaj sta zna bit da padeta na rito, mone.
Sare ne bo, zakaj bi tvegala. Dvomim pa, da se je Sara kaj učila, saj je pratika vse prej drugje, kot pa v kuhinji. Po moje bo izbrala tisto, ki je bila nazadnje z Lucijo.
Tanja rekla, da bo izbrala taksno nasprotnico, za katero je prepricana, da bo izbrala moc ali spretnost. Mislim, da bo to damjana ali sara. Ce izbere katero od teh dveh upam, da gre tanja ven, ker mi je totalno antipaticna s tem njenim obnasanjem kako ima vse rada in bla bla.. in kako se povsod oglasa, kljub temu da mi je tudi sara iz oddaje v oddajo bolj negledljiva