KMETIJA
Rene je takoj rekel, da ga skrbi, da Simona ni bila tiho do obiska gospodarice, da je samo to lahko razlog za neuspešno nalogo. In res je bilo tako.
Meni se res zdi, da sta ti dve odpadnici res…odpadnici.
Drugače pa – Borut, ki joka? Bi ga samo vprašala, zakaj takrat ni jokal, ko je bila Marjana vodja in je tulil nanjo tam pri tistem pomolu. Mi gre pa zelo na živce, ko nekdo ugotovi, da ni sposoben, se začne jokati (strike one, ker nimaš kaj tulit na druge in potem sam v istem položaju jokcati), laže, da se joče, ker pogreša družino (strike two, ker laže o vzroku solzic), in po potrditvi sotrpinov, da nič ni naredil narobe spet rajanje (strike three, motherfucker, a zdaj je pa družina pozabljena??).
Evo, spet je bil moj prvi vtis pravilen…Borut je en mali majmunček.
Aja, dvoboj danes? Obe sta mi ok, upam pa, da se vrne Tanja, ker Damjana nima jajc, Tanja jih pa ima 😉 Bo bolj zanimivo, če se vrne Tanja, to hočem povedati.
Čakam nadaljnje zaplete in razplete 😉
Izgledalo je, da bo Bojan zmagovalec. Pa je odšel s kmetije predčasno, po svojem izboru, častno. Odstopil svoje mesto Tanji.
Mislim, da se bo vrnil in še kaj naredil na tej kmetiji. Saj sedaj je bil samo odpadnik, tam pa se je tudi edini izkazal z delom.
Simona in Adrijana sta pa tako in tako leni in nedelavni.
No, pa saj je Bojan moralni zmagovalec.
Za sov je dobro da je ostala. Mi je pa skoda za Boruta, ki bi lahko popestril zadeve. Je videl, da je tu prevec ene glume in se ni mogel podati v to. Ali pa se je ustrasil, da se ga bodo zeleli vsi ognit.
Ma kakšen moralni zmagovalec, lepo te prosim! Itak se je popolnoma zavedal, kako je nepopularen in osovražen, pa je od vsega dreka, ki ga je zamešal, naredil vsaj eno pozitivno stvar in svoje mesto odstopil Tanji.
Kaj pa dvojčka? Jan konstantno nekaj muti, kalkulira in spletkari. Po moje bo Tanji še žal, da se je tako navezala nanj. Vse je samo igra, ni tu pristnih čustev.
Veliko je taktiziranja, že na začetku in res ne vem kaj naj si mislim, o teh ljudeh.
Po moje bi bilo boljše, da bi Tanja izpadla in Bojan bi postal glava družine.
Vsaj enkrat bi moral biti glava družine.
Saj ne da mi je ravno faca, vendar mi deluje kot dober gospodar. Malo reda bi naredil in premešal štrene, tako pa bodo sedaj odpadniki na eni strani, sami zase, nihče jih ne bo podprl, na drugi strani na spletkarski kmetje, ki imajo vse lastnosti, ki jih imajo kmetje, kradejo, maltretirajo šibkejše kot so oni, se norčujejo iz tistih, ki niso ravno in, opravljajo.
Bojan je vedel,da kmetije nikakor ne more zmagati,zato se je dogovoril s pop tv in zato dobil par jurckov..zakaj ni bila natalija nič presenečena,zakaj mu je dopustila odditi,glede na to,da se nikogar niso kar tako pustili domov.,nikoli ni izrazil želje za domov…če je želel,bi bilo edino posteno,da bi odšli vsi trije..letos je ta kmetija podan od podna.pa ta dvojčka.. jokal kar brez solz..
Bojan je vedel,da kmetije nikakor ne more zmagati,zato se je dogovoril s pop tv in zato dobil par jurckov..zakaj ni bila natalija nič presenečena,zakaj mu je dopustila odditi,glede na to,da se nikogar niso kar tako pustili domov.,nikoli ni izrazil želje za domov…če je želel,bi bilo edino posteno,da bi odšli vsi trije..letos je ta kmetija podan od podna.pa ta dvojčka.. jokal kar brez solz..
tudi meni je vedno bolj vse bolj čudno in neumno za gledat, ker se vidi,da se norčujejo iz nas.
pa ta tanja potem razlaga,da rene se je boril in ima pravico bit tam na kmetiji, da punci se pa nista – in zato morata po njeno leteti – pozabila je v šusu, da je ona taprva, ki če bi bilo po pravilih ne bi smela biti tam, ker je izpadla v boju in da če ne bi bilo Bojana, ki ji je podaril še bivanje tam, nje ne bi bilo. zato naj se nič ne šopiri.
če se mene vpraša si vsi odpadniki bolj zaslužijo biti na kmetiji, ker so stradali 4 tedne, za razliko od teh presrancev na posestvu, ki samo spletkarijo. Onih dveh dvojčkov videti ne morem z njunim obnašanjem. pa še prav potruditi se moraš, da jih sploh kaj razumeš.
Zakaj bi POP njemu karkoli dajal, če on želi oditi? Oni nič nimajo od tega.
[/quote]
Zakaj bi POP njemu karkoli dajal, če on želi oditi? Oni nič nimajo od tega.
[/quote]
Zato,ker mu je pop tv “predlagal” ta njegov odhod..prav videlo se je,kako je bilo zaigrajo! Oz,če je bila pa to res njegova želja,zakaj pa niso odšli vsi trije?! Tanja je dvoboj VSEKAKOR izgubila
.
Zato,ker mu je pop tv “predlagal” ta njegov odhod..prav videlo se je,kako je bilo zaigrajo! Oz,če je bila pa to res njegova želja,zakaj pa niso odšli vsi trije?! Tanja je dvoboj VSEKAKOR izgubila
.
[/quote]
Tudi meni se zdi, da je vse igra in scenarij, saj bi v taki situaciji, po vseh pravilih, morali izpasti pač vsi trije in se magari kasneje pokliče koga nazaj. Ne pa da se nekdo odloči, da po dal svoje mesto nekomu, ki je izpadel in se vsem to zdi okej.
Bojan je pametno naredil, da je šel kuhat marmelado, ker bi pogrnil na celi črti. Bil bi prvi za dvoboj, in po vsej verjetnosti bi šel ven, tako da je vse skupaj premislil in naredil, kot je. Ne vem, ali je bilo zrežirano, ali ne – ker če bi ostal, bi bilo še precej hude krvi na posestvu, tako da imam občutek, da bi mu produkcija kvečjem plačala, da ostane. Ne vem.
V glavnem, show gre naprej.
.
[/quote]
Ne vem no. Bojanu je vidno slo na jok ob tem. Zakaj niso trije sli domov? Ja, ker je rekel da mesto odstopi Tanji. On ni rekel da bi rad sel domov, ampak da ga naj Tanja zamenja.