kmode_exception_not_handled
Po instalaciji windows update mi računalnik ob zagonu win2000 javi napako
***STOP:0x0000001e
kmode_exception_not_handled
To javi tik preden pride do okna za vpis imena in gesla.
Naredil sem uninstal update, probal sem že narediti repair iz cdja naložil service pack pa ni nič bolše. V safe mode se pa naloži normalno.
Ima kdo še kakšno idejo?
Aja, kje v win2000 lahko kontroliraš kaj se ti naloži ob zagonu, nekaj takega kot je
msconfig v 98?
lp
Fonze
Verjetno imaš Logitechovo miško na usb.
Izkluči vso periferijo – ki jo imaš na usb -ju pa bo mir.
potem pa reinstaliraj driverje za usb.
Škoda ker nisi napisal točno katero napako ti javo BSO.
lp
Škoda, da nisi šel najprej z last known good configuration. Vseeno probaj, ker ne vem ali si se že po teh težavah lahko normalno prijavil v sistem.
Lp, Mišek
Sploh ne pride do bsoda ampak je kar en čuden siv zaslon in napiše samo to.
usb naprav nimam last known good configuration sem probal pa je isto
poglej še driverje od video kartice, bi znali za..
lp
Hmmm tale 1E je ena najbolj zoprnih stvari za ugotavljanje. Zgodi pa se zaradi bugov, ki jih programerji tako radi tipkajo(mo), Microsoft pa si je lepo oblekel rokavičke in namesto, da bi se sistem usul, se lepo ustavi in javi error.
Možnosti zakaj se 1E exception sploh zgodi je malo morje, slabo napisani driverji, pointerji na napačne adrese, pointerji na prepovedane adrese, memory leaki in celo tako banalne zadeve, kot so premalo prostora na disku.
Če se ti je to zgodilo pri updatu windowsev, potem najprej preveri kako je kaj s prostorom na tvojem disku, potem preveri, če je vse v redu s tvojim ramom, naloži SP3, če še ne bo bolje bi bilo fino, če nam zaupaš še parametre, ki jih error javi, vsaj ta prvega, ki pove exception (STOP: 0x0000001E (p1,p2,p3,p4))
Forum je zaprt za komentiranje.