Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek knjiga prihodkov in odhodkov v excelu

knjiga prihodkov in odhodkov v excelu

Morda katera ve, kje bi lahko dobila to knjigo oz. podlago v excelu? Namreč, lansko leto sem si vse pisala na roke, letos pa sem spoznala, kako je to zamudno, zato bi rada povprašala, če kje obstaja na interenetu, da se jo naloži. Ali pa če jo ima katera, bi jo zelo lepo prosila, če bi mi jo lahko poslala, saj kolikor sem na hitro pogledala na eni strani, bi morala nekaj kupiti en paket, da bi jo dobila.

Samo toliko, da ne pričakujem, da bom nekaj dobila zastonj, kar ste ve naredile pred menoj ali celo plačale, vrnem uslugo tako ali drugače!

Hvala vsem oz. že eni osbi, ki bi mi bila pripravljena poslati!

Lep dan

ne razumem, zakaj rabiš predlogo.
naredi si jo v excelu
v eni koloni prihodki, v drugi koloni odhodki… saj pa niti tega ne vemo, kake odhodke imaš…

so pa predloge na officovi strani na internetu,
osebni proračuni
tu imaš slovenske

hvala za tole! zelo koristno!

Jaz sicer slišim, da nekateri vodijo v excelu.- saj res ni znanost narediti tabelco in formule za izračun.
Težavo vidim le v primeru obiska inšpektorja, saj naj bi vodil knjige “s programom”, kjer se ne da brisat, vrivat ipd. To pa excel lepo omogoča. Zato pa npr, v KPO (papirnata knjiga) od nas zahteva namesto brisanja STORNO.

V mislih sem imela tole knjigo prihodkov in odhodkov…

http://www.racunovodja.com/images/excel_opis/exc_zas_k-p-o.gif

Hvala tudi za tisti link, zelo uporabno!

jaz sem si jo naredila sama po vzoru te iz tvojega zadnjega linka, ampak samo s tistimi kolonami, ki jih res potrebujem (da ni preveč vsega) ker imam res malo postavk.

bilanco mi pa dela računovodja

račune delam v wordu
potne str in prehrano pa tudi v exelu

Če pustiš mail, ti pošljem našo datoteko, je zelo podobna tej v priponki.

Če je datoteka manjša od 2,93 MB, jo lahko dodaš kar tule… bo prišla prav še komu

Jaz ravnokar vstopam v svet podjetništva, meni so kolegice svetovale tole:

http://www.racunovodja.com/Trgovina/Izdelek/Enostavno_knjigovodstvo_za_s.P._v_excelu_Vzorec_knjige_prihodkov_in_odhodkov

Nisem pa še začela uporabljat, a kdo to uporablja?

Hvala! Moj mail je
[email protected]

Hvala! Moj mail je
[email protected][/quote]

Jaz bi tudi prosila:

[email protected]

xoxoxo,
je mogoče to datoteko še možno dobiti? ([email protected])

Tisti, ki pa slučajno uporabljate datoteko z zgornjega linka (http://www.racunovodja.com/Trgovina/Izdelek/Enostavno_knjigovodstvo_za_s.P._v_excelu_Vzorec_knjige_prihodkov_in_odhodkov ) je možna kakšna povratna informacija? Gre le za poučno gradivo (kot e-tečaj), ali gre za pripomoček pri vodenju, ki omogoča vpisovanje in obračunavanje?

Za povratne info. bom vsekakor hvaležna!

Pozdravljeni,

še ena začetnica, ki se lovi z vodenjem knjig. Vljudno bi prosila, če lahko posredujete še meni na [email protected]. Bom zelo hvaležna.

Hvala in lp,

Lep pozdrav!

Bi vas lepo vljudno prosil če še lahko meni posredujete na mail [email protected]

Hvala!

Pozdravljeni,

ali je možno posredovati tudi meni? Najlepša hvala!

[email protected]

Lahko posredujete še meni?!

[email protected]

Hvala lepa!

A lahko še jaz prosim za datoteko?
Že vnaprej lepa hvala!

[email protected]

New Report

Close